Τρεις ρομαντικές ιδέες της τελευταίας στιγμής για τον Άγιο Βαλεντίνο


Οικογένεια
24/02/2020
Ευφάνταστοι τρόποι για να εκφράσετε την αγάπη σας

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως διανύουμε τον πιο ρομαντικό μήνα του χρόνου, ενώ οι περισσότεροι από εμάς αναρωτιόμαστε ήδη για την ιδανική έκπληξη που θα ενθουσιάσει το ταίρι μας στις 14 Φεβρουαρίου.

Ακόμη και αν ανήκεις σε εκείνους οι οποίοι επιλέγουν να περάσουν την ημέρα εκείνη πιο «ήσυχα» και σπιτικά, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου παραμένει μία αρκετά καλή αφορμή για να εκφράσεις την αγάπη σου στον άνθρωπό σου. Και μπορεί τα καταστήματα να είναι γεμάτα ιδέες και δώρα που δύνανται να ενθουσιάσουν τον καθένα, ωστόσο, γνωρίζεις καλά πως οι μικρές, συμβολικές κινήσεις είναι εκείνες που έχουν μεγαλύτερη αξία και μπορούν να κάνουν πραγματικά τη διαφορά σε αυτές τις περιπτώσεις. Μία «ζεστή» κουβέντα, μία σφιχτή αγκαλιά, μία μελωδική αφιέρωση που παραπέμπει σε μία όμορφη ανάμνηση από τα παλιά, η προετοιμασία ενός πιο… gourmet σπιτικού γεύματος, είναι μερικά από τα δώρα που μπορούν να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις νέες, όμορφες αναμνήσεις με το ταίρι σου.

Ακριβώς για αυτό, φέτος άφησε στην άκρη τις περιττές πολυτέλειες και τα τυποποιημένα δώρα και δώσε στην «ημέρα των ερωτευμένων» τον αυθορμητισμό και τη μοναδικότητα που της αναλογεί, ακολουθώντας μία από τις πρωτότυπες ιδέες που ακολουθούν!

Τολμήστε τις πιο… περίπλοκες συνταγές

Το αγαπημένο σας στέκι είναι πάντα γεμάτο μία τέτοια ημέρα; Επιστρέψατε αργά από το γραφείο και ούτε εσύ αλλά ούτε ο αγαπημένος σου, θέλετε να αφήσετε τη σπιτική θαλπωρή; Τι καλύτερο, λοιπόν, μπορείτε να κάνετε από το να γιορτάσετε τη συγκεκριμένη μέρα προετοιμάζοντας ένα «πλούσιο» γεύμα στην κουζίνα με παγωμένο κρασί και αναμμένα κεριά; Είναι η ιδανική στιγμή να τολμήσετε εκείνη την περίπλοκη ασιατική συνταγή που όλο λέτε πως θα φτιάξετε και πάντα αναβάλλετε ή το δύσκολο γλυκό για το οποίο ποτέ δεν βρίσκετε χρόνο μες στην εβδομάδα. Ακόμη κι αν η απόπειρα αποτύχει, θα έχετε μοιραστεί την προσπάθεια και μία εμπειρία που είναι βέβαιο πως θα θυμάστε για χρόνια.

Τρεις ρομαντικές ιδέες της τελευταίας στιγμής για τον Άγιο Βαλεντίνο

Απολαύστε ένα σπιτικό σπα

Κακά τα ψέματα, σπάνια βρίσκεις ελεύθερο ραντεβού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στα σπα που απευθύνονται σε ζευγάρια. Το γεγονός αυτό, βέβαια, δεν εμποδίζει εσένα και τον αγαπημένο σου από το να απολαύσετε λίγες στιγμές χαλάρωσης στο δικό σας, σπιτικό σπα! Με άλλα λόγια, βάλτε την κατάλληλη ατμοσφαιρική μουσική, ανάψτε κεριά, γεμίστε τη μπανιέρα με νερό και αιθέρια έλαια, δημιουργήστε DIY μάσκες ομορφιάς από φυσικά υλικά για το πρόσωπο και το σώμα, και απολαύστε μία χαλαρωτική βραδιά απόλυτης περιποίησης. Το πρωινό του Σαββάτου που θα ακολουθήσει, θα σας βρει αναζωογονημένους και πιο ξεκούραστους.

Μοιραστείτε χρόνο μαθαίνοντας

Αν εδώ και καιρό συζητάτε να ξεκινήσετε ένα καινούργιο χόμπι παρέα, τότε η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου σάς δίνει την κατάλληλη αφορμή για να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη! Μάθημα τανγκό ή φλαμένκο; Γιόγκα, πλέξιμο ή μήπως μία νέα ξένη γλώσσα; Όποια κι αν είναι η δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει περισσότερο, στο διαδίκτυο θα βρείτε κάποιο online μάθημα για να πάρετε μία σύντομη «γεύση». Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα εξακριβώσετε αν όντως το συγκεκριμένο χόμπι σάς ενδιαφέρει, αλλά θα έχετε επενδύσει τον κοινό σας χρόνο σε κάτι πραγματικά δημιουργικό και πρωτότυπο!

Τρεις ρομαντικές ιδέες της τελευταίας στιγμής για τον Άγιο Βαλεντίνο

Τέλος, όποια από τις παραπάνω ιδέες αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε και με όποιον τρόπο θελήσετε να αξιοποιήσετε τη «γιορτή των ερωτευμένων», σημασία έχει να εστιάσετε στον άνθρωπό σας και όχι στο να είναι τα πάντα στην εντέλεια. Άλλωστε, οι μικρές και αυθόρμητες αποφάσεις της τελευταίας στιγμής, είναι εκείνες που προκαλούν τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις και δημιουργούν τις πιο όμορφες και έντονες αναμνήσεις!