Ο νέος ασφαλής τρόπος να εξαργυρώνεις τα κουπόνια σου


Οικογένεια
28/02/2020
Τώρα αποκτάς τα κουπόνια σου ακόμα πιο εύκολα χωρίς εκτύπωση, κι εμείς καταθέτουμε την αξία τους στον τραπεζικό σου λογαριασμό!

Ο νέος τρόπος εξαργύρωσης κουπονιών χωρίς εκτύπωση είναι εδώ! Σε 3 απλά βήματα αποκτάς τα προϊόντα που θέλεις, με απόλυτη ασφάλεια! Αγοράζοντας τα προϊόντα P&G που αντιστοιχούν σε κουπόνια και ανεβάζοντας την απόδειξη αγοράς σου στο epithimies.gr, το συνολικό ποσό έκπτωσης επιστρέφεται στον τραπεζικό σου λογαριασμό!

Είναι ασφαλές να συμπληρώσω τον Αριθμό του Τραπεζικού μου Λογαριασμού ή το IBAN μου;

ΑΠΟΛΥΤΑ! Αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΜΟΝΟ για να σου επιστρέψουμε την αξία των κουπονιών που χρησιμοποίησες! Δεν έχουμε καμία πρόσβαση στον λογαριασμό σου! 

Ο Αριθμός Τραπεζικού μου Λογαριασμού χρησιμοποιείται για κάτι άλλο;

Όχι! Ο Αριθμός Τραπεζικού σου Λογαριασμού ή το IBAN σου χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ για την επιστροφή χρημάτων από τα κουπόνια που χρησιμοποίησες. Συμπληρώνοντας τα στοιχεία του IBAN σου, διασφαλίζουμε την κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό σου με την συνολική εκπτωτική αξία των κουπονιών!

Θα διατηρήσουμε τα Δεδομένα κατά το χρονικό διάστημα που αυτό είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας απέναντί σου, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία.

 

Χρειάζεται να συμπληρώσω τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής μου κάρτας;

Όχι! Δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σου κάρτας! Το μόνο που χρειάζεται είναι το IBAN ή ο Αριθμός Λογαριασμού σου και χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ για την κατάθεση του ποσού! Συλλέγουμε ΜΟΝΟ τον αριθμό λογαριασμού και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να χρησιμοποιηθεί για υποκλοπή ή οποιαδήποτε άλλη μορφή εξαπάτησης!

Ο νέος τρόπος να εξαργυρώσεις τα κουπόνια σου με απόλυτη ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού σου είναι εδώ! Απόκτησε τα προϊόντα P&G που θέλεις, ακόμα πιο εύκολα!