Το κοινωνικό μας αποτύπωμα


Οικογένεια
3/08/2021
Στην P&G προσπαθούμε να κάνουμε το καλό…κάθε μέρα!

Το ζητούμενο όλων μας είναι να κάνουμε το σωστό. Όταν λέμε ότι επιδιώκουμε να είμαστε «Δύναμη θετικής αλλαγής και ανάπτυξης», το εννοούμε. Γι’ αυτό, προσπαθούμε να κάνουμε  το καλό κάθε μέρα, είτε υποστηρίζοντας την εκπαίδευση στο κομμάτι της υγιεινής,  , είτε παρέχοντας προϊόντα πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους μας που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Συγκεκριμένα, είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε τους μικρούς μαχητές της ζωής με τα Pampers Preemies Protection, τις ειδικά σχεδιασμένες πάνες μας για πρόωρα μωράκια που διατίθενται δωρεάν σε όλα τα μαιευτήρια στην Ελλάδα. Δεν σταματάμε όμως εδώ, αφού στόχος μας είναι να μην υπάρχει Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στη χώρα που δεν έχει στη διάθεσή της τις μικρότερες πάνες για τους μεγαλύτερους μικρούς μαχητές.

Παράλληλα, το Ariel, ως κορυφαία μάρκα στην κατηγορία των απορρυπαντικών στην Ελλάδα, πρεσβεύει ότι η καθαριότητα είναι ουσιώδης ανάγκη κάθε ανθρώπου και άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και στηρίζει έμπρακτα το έργο της Ithaca Laundry, του πρώτου Κινητού Πλυντηρίου Ρούχων για Άστεγους στη χώρα μας. Μετρώντας ήδη 4 χρόνια ενεργούς δράσης και έχοντας καταφέρει να προσφέρει πάνω από 70.000 κιλά καθαρών ρούχων, έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 5.500 άστεγους συνανθρώπους μας.

Αντίστοιχα, η Always για πολλά χρόνια υποστηρίζει ενεργά τα κορίτσια στην Ελλάδα, μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα κατά τη διάρκεια της εφηβείας, την ενίσχυση αθλητικών ομάδων αλλά και την καμπάνια #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ, ενάντια στους κοινωνικούς φραγμούς! Με την καμπάνια #MinEisaiApousa κατάφερε να καλύψει συνολικά τις ανάγκες 5.280 κοριτσιών, προσφέροντας πάνω από 800.000 προϊόντα γυναικείας υγιεινής, σε περισσότερες από 20 πόλεις της Ελλάδας, ώστε τα κορίτσια που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες να μη χρειαστεί να λείψουν από το σχολείο!

Τόσο με τους στόχους μας, όσο και με τις δράσεις μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να γίνεται η κάθε μέρα καλύτερη για τον κόσμο μας!