Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ COVID-19


Οικογένεια
3/08/2021
Η P&G και τα προϊόντα της Ariel, Fairy & Always
Στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ενισχύοντας τη μάχη κατά της πανδημίας.


#Forceforgood

Όλοι εμείς στην P&G εργαζόμαστε καθημερινά για να διασφαλίσουμε την παραγωγή, διανομή και διάθεση των προϊόντων μας, πολλά από τα οποία σε αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι ακόμη πιο απαραίτητα για τη διασφάλιση της προσωπικής και οικιακής υγιεινής. Την ίδια στιγμή, με σεβασμό σε εκείνους που φροντίζουν όλους εμάς στην τωρινή συγκυρία όλη μέρα και κάθε μέρα, αλλά και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους χρειάζονται βοήθεια, οι άνθρωποι της P&G αναλαμβάνουμε δράση. 

Με μια συνολική συνεισφορά πάνω από 300.000 χιλιάδες ευρώ, συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια ανακούφισης των έκτακτων αναγκών στη χώρα μας.

Φροντίζουμε αυτούς που μας φροντίζουν.

Φροντίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας.

Δίπλα σε όσους μας φροντίζουν

Λέμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που αγωνίζονται και βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό όσων νοσούν. Επιπλέον ενισχύουμε, μέσω δωρεάς στο Υπουργείο Υγείας, τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την περίθαλψη των ασθενών και την καταπολέμηση της διάδοσης του Covid-19.

Δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας

Η πανδημία του κορωνοϊού αγγίζει όλους μας, όμως κάποιοι συνάνθρωποί μας βιώνουν την καθημερινότητά τους πιο δύσκολα από άλλους. Μαζί με τα brands μας Ariel, Fairy και Always είμαστε στο πλευρό τους και σε συνεργασία με οργανισμούς που δρουν για την προστασία και φροντίδα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, καλύπτουμε τις ανάγκες για προϊόντα προσωπικής υγιεινής και οικιακής φροντίδας, για πάνω από 50.000 συνανθρώπους μας.

Στην Ελλάδα και παγκοσμίως

Οι παραπάνω δράσεις ενισχύουν και συμπληρώνουν το έργο της P&G παγκοσμίως. Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία, η P&G ανακοίνωσε δωρεές ύψους 15 εκατ. δολαρίων σε προϊόντα προσωπικής υγείας και υγιεινής, αντισηπτικών και χρηματική ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων και των εργαζομένων στον τομέα της υγείας. Στην Ευρώπη, προχώρησε σε δωρεά ύψους 1 εκατ. δολαρίων στο δίκτυο του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού για την παροχή έκτακτης βοήθειας, ιατρικών αναλώσιμων και κατάρτισης σχετικά με θέματα υγιεινής σε ευάλωτες ομάδες.

«Οι δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε έχουν επηρεάσει το σύνολο της κοινωνίας μας και κάθε πτυχή της ζωής μας. Την ίδια στιγμή κάποιοι από τους συνανθρώπους μας χρειάζονται σήμερα ακόμη μεγαλύτερη στήριξη. Όλοι εμείς στην P&G, νιώθουμε την ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους οργανισμούς και τις αρμόδιες αρχές και μαζί να στηρίξουμε την  τοπική κοινωνία – Φροντίζοντας τόσο αυτούς που μας φροντίζουν αλλά και όσους έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας», ανέφερε ο Antoine Brun, αντιπρόεδρος της P&G Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια

Είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα στους αρμόδιους φορείς, συνεχίζοντας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι εργαζόμενοί μας, οι καταναλωτές μας και οι συνάνθρωποί μας είναι και θα βρίσκονται στο επίκεντρο, κάθε στιγμή.