Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

 • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
 • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
 • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
 • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Κάντε έναν έλεγχο ασφαλείας στο σπίτι σας.

Κάντε-έναν-έλεγχο-ασφαλείας-στο-σπίτι-σας.
0
Μερικές απλές προφυλάξεις μέσα στο σπίτι είναι αρκετές για να γίνει ένας χώρος ασφαλής για όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Γιατί αυτά είναι που έχουν πραγματική σημασία στη ζωή μας.

Έχετε συνειδητοποιήσει πόσο γρήγοροι έχουν γίνει οι ρυθμοί της ζωής μας; Συνήθως δεν έχουμε χρόνο για πράγματα που είναι σημαντικά για εμάς αλλά έχουμε συνηθίσει να λέμε στον εαυτό μας: «Ε, δεν πειράζει». Όμως πειράζει. Ειδικά όταν πρόκειται για την ασφάλειά μας. 

Αφιερώστε μερικά λεπτά για να πάρετε τις παρακάτω προφυλάξεις, ώστε να έχετε μετά χρόνο για να περάσετε με ασφάλεια όμορφες στιγμές μαζί με την οικογένειά σας.

 • Φυλάξτε τα προϊόντα καθαρισμού και άλλα χημικά προϊόντα μακριά από παιδιά, είτε βάζοντάς τα σε μέρη όπου δεν μπορούν να τα φτάσουν, είτε κλειδώνοντας τα σε ντουλάπια και συρτάρια.
 • Διαβάστε τις ετικέτες πριν χρησιμοποιήσετε προϊόντα καθαρισμού ώστε να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση έκθεσης σε αυτά.
 • Ελέγξτε για φθαρμένα καλώδια, υπερφορτωμένες πρίζες και παλιές συσκευές που μπορεί να αποτελέσουν αιτία φωτιάς.
 • Ελέγξτε μήπως κάποιο από τα έπιπλα του σπιτιού έχει αιχμηρές γωνίες που μπορεί να οδηγήσουν σε ατύχημα.
 • Να έχετε τουλάχιστον έναν πυροσβεστήρα στο σπίτι. Να ελέγχετε τον πυροσβεστήρα συχνά και να τον αναποδογυρίζετε σε τακτά χρονικά διαστήματα για να αποφύγετε τη συμπίεση του περιεχομένου του στο κάτω μέρος της φιάλης.
 • Οι ανιχνευτές καπνού που λειτουργούν με μπαταρίες είναι πολύ εύκολοι στην εγκατάσταση και σας προειδοποιούν έγκαιρα σε περίπτωση ύπαρξης καπνού μέσα στο σπίτι σας. Καλό θα ήταν να τοποθετήσετε ανιχνευτές καπνού σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας.
 • Εγκαταστήστε επίσης ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα σε κάθε όροφο του σπιτιού σας, αν χρειάζεται.
 • Να έχετε ένα κουτί πρώτων βοηθειών με όλα τα απαραίτητα σε κάποιο κεντρικό σημείο του σπιτιού. Στο κουτί πρώτων βοηθειών σας πρέπει να έχετε ενεργό άνθρακα. κολλητική ταινία, αντισηπτική αλοιφή, αυτοκόλλητους επιδέσμους, κουβέρτα, ψυχρά επιθέματα, γάντια μίας χρήσης, γάζες σε μορφή επιθέματος και ρολού, καθαριστικό χεριών, πλαστικές σακούλες, ψαλίδι και λαβίδα, ένα μικρό φακό με επιπλέον μπαταρίες καθώς και ένα τριγωνικό επίδεσμο.
 • Αν έχετε παιδιά, ή αν έρχονται συχνά παιδιά στο σπίτι σας, καλύψτε τις πρίζες σας με πλαστικά προστατευτικά ώστε να αποφύγετε το ενδεχόμενο να βάλουν τα παιδιά κάποιο αντικείμενο μέσα σε αυτές και να πάθουν ηλεκτροπληξία.
 • Τοποθετήστε πρίζες με διακόπτη κυκλώματος σε περίπτωση βλάβης της γείωσης στην κουζίνα και το μπάνιο, αλλά και κοντά σε κάθε βρύση του σπιτιού σας. Αυτού του είδους οι πρίζες μπορούν να σας προστατεύσουν από ενδεχόμενη ηλεκτροπληξία ή και φωτιά.
 • Κρατήστε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές μακριά από τον νιπτήρα, τη μπανιέρα, το ντους και τον νεροχύτη σας.

Ελέγξτε για κηλίδες από νερό ή ρωγμές που τυχόν υπάρχουν στο ταβάνι του σπιτιού σας. Μπορεί να οφείλονται σε σημαντική διαρροή νερού, είτε από την οροφή είτε από τους σωλήνες νερού του σπιτιού σας.

Αν δεν μεριμνήσετε για αυτό, το ταβάνι σας μπορεί να υποστεί ζημιά και να υποχωρήσει. Αν το πρόβλημα είναι σοβαρό, καλέστε έναν ειδικό. 
Μπορείτε να εντάξετε τον έλεγχο ασφαλείας του σπιτιού σας στο πρόγραμμα καθαριότητας που ακολουθείτε. Σίγουρα θα νιώσετε πιο ήρεμες γνωρίζοντας ότι το σπίτι σας είναι ασφαλές, τόσο για εσάς, όσο και για τους καλεσμένους σας. Και τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσετε το ασφαλές σας σπίτι μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

0
25730a57-2e22-3972-8fd8-19bc0dda50268577696232069568501

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies