Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Φέτος, περάστε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας.

Φέτος,-περάστε-περισσότερο-χρόνο-με-την-οικογένειά-σας.
0
Συμβουλές για το πώς να εξοικονομήσετε χρόνο τη νέα χρονιά.

Προτάσεις όπως «Θα ασχοληθώ με το πλύσιμο των ρούχων πιο σοβαρά» και «Θα αφιερώσω περισσότερο χρόνο σε ζητήματα που αφορούν στο πλύσιμο των ρούχων» σίγουρα δεν περιλαμβάνονταν στις αποφάσεις που πήρατε για τη νέα χρονιά. Πιθανότατα κάποιες από αυτές τις αποφάσεις να ήταν οι εξής: «Θα αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και τους φίλους μου» και «Θα βρω περισσότερο χρόνο για να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και τα οποία είναι σημαντικά για μένα». Επιτρέψτε μας λοιπόν να σας δώσουμε ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν.

Εσείς, ως γυναίκα, μητέρα, σύζυγος και φίλη έχετε πολλές υποχρεώσεις κάθε χρόνο. Έχετε ποτέ αναλογιστεί πόσο χρόνο δαπανάτε κάθε μέρα για το σπίτι, τη δουλειά, τα παιδιά, τη μόρφωση και τον εαυτό σας; Πιστεύετε πως αφιερώνετε αρκετό χρόνο σε αυτά που σας αρέσουν; Ξεκινήστε τη χρονιά απλοποιώντας λίγο τα πράγματα, έτσι ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο για αυτά που πραγματικά έχουν σημασία για εσάς. 

Να έχετε πάντα κατά νου ποιος είναι ο τελικός σας στόχος: πρέπει να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά σας και να έχετε μια ομαλή και ήρεμη οικογενειακή ζωή. Η άνεση και η ηρεμία πρέπει να είναι οι προτεραιότητές σας.

Πάρτε ένα ντοσιέ/σημειωματάριο που θα περιέχει το καθημερινό/εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα, λίστες με τις καθημερινές δουλειές, το οικογενειακό ημερολόγιο και λίστες καθηκόντων. Βάλτε αυτό το σημειωματάριο σε κάποιο κεντρικό σημείο του σπιτιού προκειμένου να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό όλα τα μέλη της οικογένειάς σας για να σημειώνουν ή να αλλάζουν πράγματα και ημερομηνίες.

Οργανώστε εβδομαδιαίες συναντήσεις με όλα τα μέλη της οικογένειάς σας, όπου θα συζητάτε τα καθήκοντα του καθενός αλλά και τυχόν σημαντικές ημερομηνίες, έτσι ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως μέσα στην εβδομάδα και να έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε καλύτερα και σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου το πρόγραμμά σας.

Δε χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνη σας. Αν τα μέλη της οικογένειάς σας θέλουν και μπορούν, αφήστε τους να σας βοηθήσουν!

Απλοποιήστε το πλύσιμο των ρούχων για να μειώσετε το χρόνο που ασχολείστε με τις δουλειές του σπιτιού.
Οι κάψουλες Ariel Pods 3σε1, με την τριπλή τους καθαριστική δράση καθαρίζουν, αφαιρούν τους λεκέδες και ζωντανεύουν τα χρώματα απλά και γρήγορα. Τοποθετείτε μία κάψουλα στον κάδο του πλυντηρίου σας και ξεφορτώνεστε τις στοίβες από άπλυτα μπλουζάκια μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Ελπίζουμε πραγματικά να σας βοηθήσαμε να βρείτε χρόνο για... τι ακριβώς; Σκεφτείτε: τι είναι αυτό που θα θέλατε να κάνετε περισσότερο από όλα στον ελεύθερό σας χρόνο;

 

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies