Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

5 ράτσες τετράποδων κατάλληλες για αλλεργικούς.

5-ράτσες-τετράποδων-κατάλληλες-για-αλλεργικούς.
0
Greece_36

Μπέντλινγκτον τεριέ

Το Μπέντλινγκτον τεριέ μοιάζει πολύ με μικρό αρνάκι, καθώς έχει κατσαρό άσπρο τρίχωμα. Είναι ένας σχετικά ήσυχος σκύλος που δεν ρίχνει το τρίχωμά του και έτσι αποτελεί ιδανικό σύντροφο για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες. Τα Μπέντλινγκτον τεριέ είναι παιχνιδιάρικα και στοργικά, αλλά χρειάζονται πολλή σωματική άσκηση. Είναι εξαιρετικοί σύντροφοι για την οικογένεια, αλλά ενδέχεται να εκφράσουν ένστικτα ζήλιας με άλλα σκυλιά.

Greece_37

Πορτογαλικός σκύλος νερού

Ο πορτογαλικός σκύλος νερού προέρχεται από τις πορτογαλικές ακτές όπου είχε εκπαιδευτεί να μαζεύει τα ψάρια μέσα στα δίχτυα. Εκτός αυτού, ο σκύλος αυτός δεν προκαλεί προβλήματα στους αλλεργικούς, ιδιότητα που εκτίμησε ιδιαιτέρως ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα επιλέγοντας τη συγκεκριμένη ράτσα λόγω των αλλεργιών της κόρης του. Οι πορτογαλικοί σκύλοι νερού έχουν κατσαρό τρίχωμα που δεν πέφτει και αποτελούν αξιαγάπητους συντρόφους.

Greece_38

Μπισόν Φριζέ

Το Μπισόν Φριζέ μοιάζει με αφράτη μαλλιαρή μπαλίτσα και έχει μακρύ, κυματιστό τρίχωμα που δεν «μαδάει» και δεν μαζεύει σκόνη αν βουρτσίζεται συχνά. Τα σκυλιά αυτά είναι μικρόσωμα και χαρωπά και απολαμβάνουν τη συντροφιά του ανθρώπου. Έχουν μια τάση να αναπτύσσουν άγχος αποχωρισμού, επομένως δεν θα ήταν καλό να τα αφήνετε μόνα τους για πολλές ώρες. Η τακτική περιποίηση είναι σημαντική για να μην μπερδεύεται το τρίχωμά τους.

Greece_40

Γάτες Μπαλί

Θα πίστευε κανείς ότι η μακρύτριχη γάτα Μπαλί δεν είναι κατάλληλη για άτομα με αλλεργίες, αλλά αυτό βασίζεται στην λανθασμένη εντύπωση ότι αυτό που προκαλεί αλλεργίες στους ανθρώπους είναι το τρίχωμα της γάτας. Για τις αλλεργίες όμως ευθύνεται κυρίως η πρωτεΐνη Fel D1 που υπάρχει στο σάλιο και οι γάτες Μπαλί παράγουν λιγότερο σάλιο από ό,τι οι άλλες γάτες. Οι γάτες αυτές έχουν καλό χαρακτήρα και είναι ιδανικές για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Devon-1-size-detail

Γάτες Devon Rex

Η γάτες Devon Rex είναι ιδιαίτερα ευφυείς και έχουν κυματιστό, κοντό τρίχωμα. Έχει παρατηρηθεί ότι τα άτομα με αλλεργίες δεν επηρεάζονται τόσο πολύ από τις γάτες αυτής της ράτσας. Είναι πολύ παιχνιδιάρες και είναι γνωστές για το λεπτό σώμα και τα μεγάλα αυτιά τους. Λόγω του κοντού τους τριχώματος, χρειάζονται έξτρα ζεστασιά και ξετρελαίνονται να κουλουριάζονται στην αγκαλιά σας.

Αν σας ενοχλούν οι τρίχες από τα κατοικίδια, υπάρχει λύση και για αυτό! Τώρα με το μαγικό χέρι Swiffer μπορείτε να παγιδεύσετε και να ξεφορτωθείτε τις τρίχες από κάθε σημείο του σπιτιού σας, εύκολα και γρήγορα!

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies