Πέντε δώρα που αξίζει να του κάνεις για την Παγκόσμια Ημέρα του Άντρα


Οικογένεια
31/10/2019
Βρες το ιδανικό δώρο για εκείνον με βάση την προσωπικότητά του

Η Παγκόσμια Ημέρα του άντρα έρχεται στις 19 Νοεμβρίου, ίσως ως ένας «τίτλος τιμής» προς όλους εκείνους που είναι «παρόντες» στην οικογένεια, τον γάμο, αλλά και την φροντίδα των παιδιών τους. Αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ, είναι να δώσεις έναν ευχάριστο τόνο στην συγκεκριμένη ημέρα χαρίζοντας ένα δώρο στο αγαπημένο σου πρόσωπο, με σκοπό να του θυμίσεις πως η συνεισφορά του είναι κάτι παραπάνω από… πολύτιμη για εσένα.

Για να μπορέσεις, λοιπόν, να δώσεις χρώμα στη συγκεκριμένη ημέρα -που γιορτάζεται πλέον από 70 χώρες παγκοσμίως- εμείς συλλέξαμε για εσένα πέντε τύπους αντρών, αναλόγως του δώρου που τους ταιριάζουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πας μια σύντομη βόλτα στα καταστήματα!

Ο ρομαντικός

Αν είσαι από τις τυχερές γυναίκες που ξυπνάνε με ένα τριαντάφυλλο στο μαξιλάρι τους ή ένα post κολλημένο στο ψυγείο με μια σύντομη αφιέρωση, για να ξεκινήσει η μέρα σου πιο όμορφα, τότε μόλις βρέθηκε το ιδανικό δώρο για τον αγαπημένο σου. Ένα λεύκωμα γεμάτο με κοινές σας φωτογραφίες και αφιερώσεις, το οποίο θα του θυμίζει κάθε φορά που θα το κοιτάει πόσο τυχερός είναι που σε έχει στη ζωή του. Δεν υπάρχει πιο ρομαντικό και αληθινό δώρο για εκείνον!

Ο λάτρης της φύσης

Περνάει το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς του μέσα σε ένα γραφείο, αλλά δεν χάνει Σαββατοκύριακο και τριήμερο, χωρίς να σου προτείνει μια σύντομη απόδραση στη φύση; Μπορείς να μεταφέρεις τη φύση στον κήπο ή το μπαλκόνι σας, πηγαίνοντας στο κοντινότερο φυτώριο της γειτονιάς σου και αγοράζοντας μια όμορφη γλάστρα για εκείνον. Αυτό είναι το πιο απλό και γλυκό δώρο για να προσφέρεις στον άνθρωπό σου. Η κηπουρική είναι ο καλύτερος τρόπος για να απελευθερώσει το άγχος και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που θα θυμίζει εξοχή. Άλλωστε φροντίζοντας το δώρο που του πήρες, θα είναι σαν να φροντίζει εσένα την ίδια.

Ο αθλητικός

Αν είναι από τους άντρες που λατρεύουν τους αθλητικούς περιπάτους και τους κυριακάτικους αγώνες μπάσκετ, ούτως ώστε να χειροκροτήσει την αγαπημένη του ομάδα, υπάρχει το τέλειο δώρο για σένα! Μπορείς με ένα τηλεφώνημα στους αγαπημένους του φίλους, να οργανώσεις έναν αγώνα μπάσκετ μεταξύ τους, κλείνοντας ένα γήπεδο του μπάσκετ για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Φυσικά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κλείσει αυτή η μέρα από ένα barbeque στο σπίτι! Με αυτή την κίνηση, θα περάσετε ένα γεμάτο και δημιουργικό Σαββατοκύριακο, με την συντροφιά των φίλων σας.

Πέντε δώρα που αξίζει να του κάνεις για την Παγκόσμια Ημέρα του Άντρα

Ο πολυάσχολος

Γνωρίζεις ότι ο αγαπημένος σου κουράζεται και εργάζεται πολλές ώρες μέσα στην εβδομάδα και ψάχνεις έναν τρόπο για να τον χαλαρώσεις και να τον ξεκουράσεις; Η λύση βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα κέντρα ευεξίας που υπάρχουν στην πόλη σου. Λίγες ώρες χαλάρωσης και ηρεμίας, με μασάζ, spa και πλήθος θεραπειών, θα αναζωογονήσουν τόσο εσένα όσο και το άλλο σου μισό. Έτσι, από βδομάδα θα είστε έτοιμοι να αντεπεξέλθετε στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας.

Ο «βιβλιοφάγος»

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από το να θαυμάζεις τις γνώσεις και το μυαλό του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου. Αν, λοιπόν, ο τύπος του άντρα σου συγκαταλέγεται σε αυτούς που δεν έχουν αφήσει βιβλίο αδιάβαστο, κατευθύνσου προς το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο της περιοχής σου και ανακάλυψε εκείνο το βιβλίο που λείπει από την συλλογή του και θα τον κάνει να ξενυχτάει δίπλα σου τα βράδια του χειμώνα, όσο εσύ θα νανουρίζεσαι από τον ήχο των σελίδων που θα γυρνούν η μία μετά την άλλη. Σίγουρα το επόμενο πρωί, θα έχει κάτι ακόμα να σου μάθει, χάρη στην επιλογή που έκανες.