60 χρόνια P&G με καινοτόμα προϊόντα που «έγραψαν» ιστορία
60 χρόνια P&G με καινοτόμα προϊόντα που «έγραψαν» ιστορία

60 χρόνια P&G με καινοτόμα προϊόντα που «έγραψαν» ιστορία

60 χρόνια P&G! 60 χρόνια κομμάτι της ζωής σας,
σε μικρές…μεγάλες σας στιγμές!

Always_logo

Φροντίδα για όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες, με προϊόντα περιόδου που εξασφαλίζουν περισσότερη απαλότητα και προστασία από το 1985! Από το 2014, η Always καταρρίπτει τα στερεότυπα, στηρίζοντας τα κορίτσια στην εφηβεία τους, με πράξεις!

Ariel logo

Όλη η «τέχνη» της καθαριότητας στο πλύσιμο των ρούχων, με καινοτομίες που δεν σταματούν από το 1970 μέχρι και σήμερα! Τέλεια καθαριότητα και υγιεινή, ακόμα και στους 30οC, με τις – πασίγνωστες πλέον- υγρές κάψουλες πλυντηρίου ρούχων με τρία τμήματα από το 2000.

Fairy logo

Από το 1ο Υγρό Fairy το 1988, μέχρι και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων, το Fairy συνεχίζει να προσφέρει ασύγκριτη καθαριστική δύναμη, για πιάτα καθαρά σαν καινούρια!

Gillette logo

Το 1900, η 1η λεπίδα ασφαλείας δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους άνδρες ένα επαγγελματικό ξύρισμα, στην άνεση του σπιτιού τους! Έως και σήμερα, η Gillette συνεχίζει να εμπνέει με καινοτόμα προϊόντα που προσαρμόζονται στις καμπύλες του προσώπου για την καλύτερη επαφή μεταξύ ξυριστικής μηχανής και επιδερμίδας.

head&shoulders logo

Το Head & Shoulders καταπολεμά τη βασική αιτία του προβλήματος της πιτυρίδας στην πηγή του από το 1961, με την πρώτη συσκευασία σαμπουάν, μέρος της οποίας αποτελείται από ανακυκλωμένα πλαστικά που έχουν συλλεχθεί από παραλίες, να δημιουργείται το 2017!

Oral-B logo

H Oral-B, με πάνω από 60 χρόνια συνεχούς καινοτομίας στο βούρτσισμα, προσφέρει από το 1950 καλύτερη στοματική υγεία σε ενήλικες και παιδιά, με ολόκληρη τη σειρά προϊόντων στοματικής υγιεινής Oral-B!

Pampers logo

Το 1950, ένας Αμερικανός παππούς αναζητούσε έναν ευκολότερο τρόπο να αλλάζει την πάνα του εγγονού του. Από τότε έως σήμερα, τα Pampers φροντίζουν την ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών με προϊόντα που εστιάζουν στην απαλότητα & προστασία αλλά και προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για πρόωρα μωράκια!

Pantene logo

Το 1960, Ελβετοί επιστήμονες ανακάλυψαν τη δύναμη της Προβιταμίνης στα μαλλιά! Από τότε, το Pantene καινοτομεί με σειρές περιποίησης κατάλληλες για κάθε τύπο μαλλιών και συστατικά που προσφέρουν λαμπερά, δυνατά μαλλιά με υγιή εμφάνιση!