Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Βαριά πρώτη περίοδος

Βαριά πρώτη περίοδος

0
Είναι φυσιολογικό η πρώτη περίοδος να είναι «βαριά»; Απαντάμε στις απορίες σου!

Ο ερχομός της πρώτης περιόδου σου είναι μια συναρπαστική στιγμή. Όπως, όμως, καθετί καινούριο, μπορεί να σου προκαλέσει άγχος μέχρι να συμβεί. Θα ξέρω τι να κάνω; Θα πονέσει; Πώς θα είναι; Θα έχω πολύ αίμα; Θα έχω λίγο αίμα; Είναι φυσιολογικό η πρώτη περίοδός μου να είναι «βαριά»; Είναι φυσιολογικό να είναι ελαφριά;

 

Όλες αυτές οι απορίες είναι απολύτως φυσιολογικές. Ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνεις ήρεμη και αισιόδοξη είναι να διαβάσεις και να ενημερωθείς για την περίοδό σου και για όσα πρέπει να περιμένεις. Σε αυτό μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς.

 

 

Θα είναι «βαριά» η πρώτη περίοδός μου;


Υπάρχουν πολλοί ευφημισμοί για την περίοδο που ενδεχομένως σε κάνουν να φοβάσαι ότι η πρώτη σου περίοδος θα είναι πολύ «βαριά». Στην πραγματικότητα, αυτό είναι μάλλον απίθανο. Η πρώτη σου περίοδος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πολύ ελαφριά και θα εμφανιστεί με τη μορφή λίγων κηλίδων εμμηνορροϊκών εκκρίσεων.

 

Κι αν η πρώτη μου περίοδος δεν είναι ελαφριά;

Δεν είναι συνηθισμένο, αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό να έχεις μια «βαριά».  πρώτη περίοδο. Επομένως, αν η πρώτη σου περίοδος έρθει και δεν είναι τόσο ελαφριά, δεν είναι σοβαρό θέμα. Αν φοβάσαι το ενδεχόμενο να έχεις «βαριά»  περίοδο την πρώτη φορά, μίλησε στους γονείς σου και εξετάστε το ενδεχόμενο να επισκεφθείτε τον γιατρό σας για να συζητήσετε ό,τι σε προβληματίζει.

 

Φρόντισε να προμηθευτείς αρκετές σερβιέτες Always Platinum με υπεραπορροφητικό πυρήνα για να αισθάνεσαι προστατευμένη,  ανεξάρτητα από το αν η πρώτη περίοδός σου είναι «βαριά»,  ή όχι.

 

Πώς θα είναι η πρώτη περίοδός μου;

 

Το πιθανότερο είναι η πρώτη σου περίοδος να μην είναι παρά μερικές καφέ κηλίδες στο εσώρουχό σου και όχι η «βαριά».  πρώτη περίοδος που μπορεί να περίμενες. Το αίμα που έχει καφέ χρώμα είναι απλώς αίμα που δεν είναι πια φρέσκο. Όταν η ροή της περιόδου είναι πολύ μικρή, το αίμα πολλές φορές χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να εξέλθει από το σώμα, έτσι αποκτά καφέ χρώμα προτού βγει από τον κόλπο. Αυτός είναι ο λόγος που η πρώτη περίοδός σου μπορεί να μην έχει το έντονο κόκκινο χρώμα που ίσως περίμενες να δεις.

 

Η περίοδός σου θα κρατήσει από 3 έως 7 ημέρες. Μόλις σταθεροποιηθεί (αυτό μπορεί να πάρει ένα ή δύο χρόνια μέχρι ο οργανισμός σου να προσαρμοστεί στις νέες ορμόνες που ελέγχουν την έμμηνο ρύση), θα αρχίσει να έρχεται περίπου κάθε 28 ημέρες. Θα μπορούσες να σημειώσεις σε κάποιο ημερολόγιο πότε ήρθε η πρώτη περίοδός σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχεις μια ιδέα πότε θα έρθει η επόμενη.

 

Η πρώτη περίοδός σου μπορεί να είναι «βαριά». (ή τουλάχιστον πιο «βαριά».!) για τις πρώτες μια ή δυο ημέρες και τις επόμενες μέρες το αίμα να αρχίσει να λιγοστεύει. Αυτό είναι φυσιολογικό. Τις πρώτες ημέρες που η πρώτη περίοδός σου θα είναι πιο «βαριά»., το μόνο που θα χρειαστεί είναι να αλλάζεις σερβιέτα πιο συχνά. Δεν είναι κάτι σοβαρό και σίγουρα δεν πρέπει να σε ανησυχεί.

 

Τι κάνω όταν μου έρθει περίοδος για πρώτη φορά;

 

Πες στη μητέρα σου ή σε έναν ενήλικα που εμπιστεύεσαι ότι ήρθε η περίοδός σου. Έπειτα, είναι καλό να φορέσεις μια σερβιέτα για να προστατεύσεις το εσώρουχο σου από το αίμα της περιόδου. Οι σερβιέτες τοποθετούνται στον καβάλο του εσωρούχου σου και πρέπει να αλλάζονται κάθε 4 με 8 ώρες.

 

Πώς χρησιμοποιείς μια σερβιέτα όπως η Always Platinum:

 

  • Πρώτα, αφαίρεσε το περιτύλιγμά της
  • Μετά, αφαίρεσε τη χάρτινη λωρίδα στο πίσω μέρος της σερβιέτας. Αν η σερβιέτα σου έχει φτερά, αφαίρεσε και τη χάρτινη λωρίδα από τα φτερά.
  • Έπειτα, εφάρμοσε και πίεσε την αυτοκόλλητη πλευρά στο εσώρουχό σου. Αν η σερβιέτα σου έχει φτερά, δίπλωσέ τα γύρω από τα πλαϊνά του εσωρούχου σου μέχρι να κολλήσουν στην εξωτερική πλευρά.

 

Όταν χρειαστεί να αλλάξεις σερβιέτα, ξεκόλλησέ τη από το εσώρουχό σου, τύλιξέ τη και πέταξέ τη στο καλάθι των σκουπιδιών. Ποτέ μην την πετάς στη λεκάνη της τουαλέτας!

0
27494838-6c18-3a03-a716-a3e70953ddc45437164077669757359
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 0.80
Σερβιετάκια Always

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies