Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Τι να κάνω για να μου έρθει η περίοδος

Τι να κάνω για να μου έρθει η περίοδος

0
Κι όμως, πολλά κορίτσια ρωτούν ακριβώς αυτό! Διάβασε παρακάτω τις συμβουλές μας!

Το σώμα σου έχει το δικό του εσωτερικό ρολόι με βάση το οποίο λειτουργεί και μπορεί να απογοητευτείς αν δεν συγχρονίζεται με τα σχέδιά σου. Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται να σου έρθει η περίοδος. Μπορεί να έχεις να πας σε ένα πάρτι με φίλους το Σαββατοκύριακο και να θέλεις να είσαι σίγουρη ότι θα σου έχει έρθει η περίοδος και θα έχει τελειώσει μέχρι τότε. Ή μπορεί η περίοδός σου να έχει καθυστερήσει λίγο και να θέλεις να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Όλα αυτά μπορεί να σε κάνουν να αναρωτιέσαι: «τι να κάνω για να μου έρθει η περίοδος»;

 

Πότε ξεκινά κανονικά η περίοδός μου;

 

Η περίοδός σου ξεκινά όταν μειώνονται τα επίπεδα της γυναικείας ορμόνης οιστρογόνο στο σώμα, στέλνοντας σήμα στη μήτρα σου για να ξεκινήσει να αποβάλλει το εσωτερικό τοίχωμά της. Συνήθως, αυτό συμβαίνει κάθε 28 μέρες – αυτή είναι η μέση διάρκεια ενός έμμηνου κύκλου. Μερικά κορίτσια έχουν λίγο μικρότερο ή λίγο μεγαλύτερο κύκλο, το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αυτό είναι μέρος ενός φυσιολογικού κύκλου, ο οποίος είναι δύσκολο να αλλάξει χωρίς ιατρική παρέμβαση.

 

Τι να κάνω για να μου έρθει η περίοδος;

 

Πραγματικά, δεν υπάρχει άμεσος τρόπος για να κάνεις την περίοδο να έρθει ή να την επιταχύνεις. Υπάρχουν πολλά υποτιθέμενα σπιτικά «φάρμακα» που βοηθάνε, περιλαμβάνοντας ορισμένες τροφές, όπως ο μαϊντανός, το τζίντζερ ή ο ανανάς. Όμως, τίποτα από όλα αυτά δεν έχει αποδειχθεί και είναι πολύ απίθανο να έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Τα άσχημα νέα είναι ότι δεν υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος για να σου έρθει η περίοδος. Αλήθεια, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις και να αφήσεις το σώμα σου να κάνει τη δουλειά του!

 

Πώς να κάνω την περίοδό μου να έρχεται κανονικά;

 

Αν δεν σου έχει έρθει για ένα διάστημα και ανησυχείς, ίσως είναι καλή ιδέα να εξετάσεις τους λόγους για τους οποίους μπορεί να έχεις καθυστέρηση. Αν η περίοδός σου δεν είναι κανονική επειδή έχεις άγχος ή έχεις πάρει ή χάσει απότομα βάρος, τότε η αποκατάσταση της αιτίας που προκαλεί αναστάτωση στον κύκλο σου θα βοηθήσει να γίνει πιο κανονικός και να έρχεται πιο τακτικά η περίοδός σου. Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές χρειάζονται χρόνο για να γίνουν. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να κάνεις, για παράδειγμα, για να σου έρθει η περίοδος αύριο ή μεθαύριο.

 

Η καλύτερη συμβουλή για να σου έρθει νωρίτερα η περίοδος με φυσικό τρόπο είναι να φροντίσεις το σώμα σου όσο καλύτερα μπορείς. Να τρέφεσαι καλά. Μη δοκιμάζεις πολύ αυστηρές δίαιτες ή προγράμματα άσκησης. Να αποφεύγεις το άγχος. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει το σώμα σου και το δικό του ρολόι. Όταν έρθει τελικά η περίοδός σου, χρησιμοποίησε σερβιέτες Always Platinum για να μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου με σιγουριά, χωρίς να σε απασχολεί η περίοδος!

0
27494838-6c18-3a03-a716-a3e70953ddc45437164077669757359
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 0.80
Σερβιετάκια Always

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies