Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Τέσσερα tips για να βελτιώσεις την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σου

Τέσσερα tips για να βελτιώσεις την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σου

0
Γιατί είναι σημαντικό να νιώθουμε όμορφα μέσα μας

Όλες γνωρίζουμε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση σε διάφορους τομείς της ζωής μας: Από το πώς περπατάμε στο πώς αλληλοεπιδρούμε με τους γύρω μας. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι η ευτυχία, η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση είναι τρεις έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες. Διότι όσο πιο όμορφα αισθανόμαστε με τον εαυτό μας και όσο πιο πολύ τον εκτιμούμε, τόσο πιο κοντά στην ευτυχία φτάνουμε -σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο!

Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να δεις πώς θα έχεις αυτοπεποίθηση και πώς θα αποκτήσεις αυτοεκτίμηση!

Τέσσερα tips που θα τονώσουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σου

1. Αμφισβητώντας τον εσωτερικό μας κριτή: Όλοι έχουμε μέσα μας μία μικρή «φωνούλα» που συχνά μας επικρίνει και επιμένει να μας υπενθυμίζει τα λάθη του παρελθόντος. Μάλιστα, όσο πιο χαμηλή αυτοεκτίμηση έχει κάποιος, τόσο πιο πιθανό είναι αυτή η «φωνούλα» να γίνεται υπερβολική και ανακριβής. Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να αμφισβητούμε την εσωτερική κριτική που εμείς οι ίδιες ασκούμε στον εαυτό μας, ειδικότερα όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως επιθυμούμε. Αντί να κατηγορούμε τον εαυτό μας σε κάθε αποτυχία, είναι καλύτερο να σκεφτόμαστε τις επιτυχίες της ζωής μας ή τα στοιχεία του χαρακτήρα μας για τα οποία αισθανόμαστε υπερηφάνεια. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αναγνωρίσουμε την πραγματική μας αξία και να ανακαλύψουμε την αυτοεκτίμησή μας.

Τέσσερα tips για να βελτιώσεις την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σου

2. Χαρίζοντας στον εαυτό μας το καλύτερο: Συχνά δεν το αντιλαμβανόμαστε όμως, είναι σημαντικό να διαμορφώνουμε μία καθημερινή ρουτίνα, η οποία περιλαμβάνει έναν συνδυασμό πραγμάτων και συνηθειών που αφορούν όχι μόνο στη βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης, αλλά και στην πνευματική μας υγεία. Φυσική άσκηση, ισορροπημένη διατροφή, ελεύθερος προσωπικός χρόνος και ένα σύνολο ανθρώπων και δραστηριοτήτων που μας προσφέρουν χαρά, είναι μερικά μόνο από τα ζητούμενα που καλύπτουν τις παραπάνω ζωτικές ανάγκες και μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή μας.

Τέσσερα tips για να βελτιώσεις την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σου

3. Οραματιζόμαστε το μέλλον: Οι άνθρωποι που αποπνέουν έναν ακαταμάχητο «αέρα» αυτοπεποίθησης, είναι συνήθως εκείνοι οι οποίοι έχουν την ικανότητα να οραματίζονται και να σχεδιάζουν το μέλλον. «Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις», έλεγε ο σπουδαίος Γουόλτ Ντίσνεϊ και είχε απόλυτο δίκιο! Το να μπορούμε να οραματιζόμαστε τον εαυτό μας σε μία μελλοντική εκδοχή του, η οποία μας κάνει να αισθανόμαστε υπερηφάνεια, μας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψουμε αυτό το όραμα σε πραγματικότητα. Αντιθέτως, άνθρωποι οι οποίοι έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, δυσκολεύονται πολύ να «δουν» το μέλλον και συνήθως το αύριο που οραματίζονται, απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Όσο πιο έντονα και συχνά οραματιζόμαστε τον εαυτό μας στο μέλλον, τόσο μεγαλύτερη… φόρα παίρνουμε για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και όσα νιώθουμε ότι αξίζουμε.

Τέσσερα tips για να βελτιώσεις την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σου

4. Προγραμματίζοντας τη σκέψη μας: Τέλος, ένας από τους παράγοντες που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε στον εαυτό μας αλλά και το πώς συμπεριφέρονται οι άλλοι σε εμάς, σχετίζεται με τη γενικότερη αντίληψη που έχουμε για τον εαυτό μας. Είναι σημαντικό λοιπόν, να δίνουμε στον εαυτό μας την επιβεβαίωση και τα κομπλιμέντα που χρειάζεται να ακούει. Για παράδειγμα, αν σκεφτόμαστε και μιλάμε συνέχεια με αρνητικό τρόπο για το σώμα μας, το πιο πιθανό είναι ότι θα αρχίσουμε να πιστεύουμε όσα λέμε ή περνούν από το μυαλό μας. Ακριβώς για αυτό, καλό θα ήταν να αρχίσουμε να κάνουμε στο εξής πιο θετικές δηλώσεις και παραδοχές για τον εαυτό μας. Με άλλα λόγια να λέμε «είμαι πολύ καλή επαγγελματίας» και όχι «άραγε είμαι καλή επαγγελματίας;». Ο εγκέφαλός μας λειτουργεί με τέτοιον τρόπο, ώστε αναζητεί πάντα μία απάντηση για κάθε ερώτηση, χωρίς να αναλύει πρωτίστως αν η ερώτηση αυτή είναι έγκυρη.

Τέσσερα tips για να βελτιώσεις την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σου

Προσπάθησε να μην αμφισβητείς συνεχώς τον εαυτό σου, φρόντισε να κάνεις κάθε μέρα κάτι καλό για εσένα, μην διστάζεις να οραματίζεσαι ένα καλύτερο αύριο και προσπάθησε να κάνεις στο εξής πιο θετικές σκέψεις. Δοκίμασε να κάνεις τις παραπάνω συμβουλές μέρος της καθημερινότητάς σου και δες την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου να «ανεβαίνουν»!

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies