Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

 • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
 • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
 • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
 • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Τα συμπτώματα της πρώτης περιόδου

Τα συμπτώματα της πρώτης περιόδου

0
Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις! Σου λύνουμε όλες σου τις απορίες για την πρώτη σου περίοδο! 

Ποια είναι τα συμπτώματα της πρώτης περιόδου;

 

Η πρώτη φορά που έχεις περίοδο είναι ένα συναρπαστικό ορόσημο. Είναι μια ένδειξη ότι μεγαλώνεις!

 

Μπορεί να αναρωτιέσαι πότε θα έρθει. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να προβλέψεις ακριβώς πότε θα σου έρθει περίοδος για πρώτη φορά. Υπάρχει όμως ένας κατάλογος με συμπτώματα πριν την πρώτη περίοδο που υποδηλώνουν ότι δεν θα αργήσει.  

 

Όσο διαβάζεις τον κατάλογο, μην ξεχνάς ότι είσαι ένα μοναδικό άτομο και το ίδιο μοναδικό είναι και το σώμα σου. Έχει τους δικούς του ρυθμούς, γι’ αυτό μην ανησυχείς αν σου έρθει περίοδος λίγο νωρίτερα ή λίγο αργότερα από τις φίλες σου. Για να μην είσαι εντελώς απροετοίμαστη, μπορείς να παρατηρείς το σώμα σου για τα συμπτώματα της πρώτης περιόδου σου.

 

Σε ποια ηλικία έχουν περίοδο για πρώτη φορά τα περισσότερα κορίτσια;

 

Τα περισσότερα κορίτσια έχουν περίοδο για πρώτη φορά σε ηλικία από 11 μέχρι 13 ετών. Είτε σου έρθει περίοδος νωρίτερα είτε αργότερα, αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό. Μερικά κορίτσια έχουν περίοδο σε ηλικία 10 ετών και άλλα 14 ετών. Οποιαδήποτε στιγμή από 9 μέχρι 16 ετών θεωρείται φυσιολογική.

 

Οι ενδείξεις και τα συμπτώματα της πρώτης περιόδου σου

 

Υπάρχει μια σειρά από αλλαγές που γίνονται στο σώμα σου πριν ξεκινήσει η περίοδός σου. Είναι οι ενδείξεις και τα συμπτώματα.

 1. Ανάπτυξη στήθους

  Η ανάπτυξη στήθους είναι μια ένδειξη ότι ετοιμάζεται να σου έρθει περίοδος για πρώτη φορά. Η ανάπτυξη στήθους σημαίνει ότι σχηματίζονται δύο μικρά βουναλάκια κάτω από τις ρώγες σου. Αυτά θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν μέχρι να αναπτυχθεί πλήρως το στήθος σου καθώς περνάς την εφηβεία. Μπορείς να περιμένεις την πρώτη σου περίοδο περίπου 2 χρόνια αφού αρχίσει να μεγαλώνει το στήθος σου. 

   

 2. Ανάπτυξη τριχοφυΐας στην ηβική περιοχή

  Η ανάπτυξη τριχοφυΐας στην ηβική περιοχή είναι επίσης μια ένδειξη ότι σύντομα θα σου έρθει περίοδος για πρώτη φορά. Συνήθως εμφανίζεται λίγο καιρό αφού αρχίσει να αναπτύσσεται το στήθος σου. Στην αρχή, οι τρίχες στην ηβική περιοχή θα είναι λεπτές και ανοιχτόχρωμες, αλλά σταδιακά θα γίνουν πιο χοντρές και σκούρες. 

   

 3. Κολπικές εκκρίσεις

  Άλλο ένα σύμπτωμα που δείχνει ότι σύντομα θα σου έρθει περίοδος για πρώτη φορά, είναι οι κολπικές εκκρίσεις – λευκά ή διαφανή υγρά που μπορεί να δεις στο εσώρουχό σου. Οι κολπικές εκκρίσεις είναι ο τρόπος με τον οποίο το σώμα σου αντιδρά στις ορμονικές αλλαγές που του συμβαίνουν. Αν και μπορεί να σου φαίνονται λίγο αηδιαστικές, οι κολπικές εκκρίσεις είναι σημαντικές για να διατηρείται ο κόλπος σου υγιής και καθαρός. Μπορεί να θέλεις να φορέσεις σερβιετάκια Always Dailies για να προστατέψεις το εσώρουχό σου από τις κολπικές εκκρίσεις και για να διατηρείσαι στεγνή και άνετη. Τα Always Dailies απορροφούν την υγρασία και τις οσμές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και σου προσφέρουν μια καθημερινή δόση φρεσκάδας.  

   

 4. Ρώτησε τη μητέρα σου

  Τα κορίτσια έχουν την τάση να έχουν περίοδο για πρώτη φορά περίπου στην ίδια ηλικία με τη μητέρα τους. Έτσι λοιπόν, ρώτησέ την πότε της ήρθε περίοδος για πρώτη φορά!

 

Αν και αυτός ο κατάλογος με τα συμπτώματα της πρώτης περιόδου δεν θα σου απαντήσει στην ερώτηση «πότε θα σου έρθει περίοδος για πρώτη φορά», μπορεί να σου δώσει μια γενική ιδέα για το πότε περίπου να την περιμένεις. Αν είσαι ενημερωμένη για τα συμπτώματα πριν από την πρώτη περίοδο, δεν θα βρεθείς απροετοίμαστη. Όταν αρχίσουν να σου συμβαίνουν οι αλλαγές που αναφέρουμε εδώ, αγόρασε μια συσκευασία ταμπόν TAMPAX Pearl Compak και φρόντισε να έχεις 2 στην τσάντα σου για να είσαι προετοιμασμένη. Μπορείς επίσης να φορέσεις ένα σερβιετάκι Always Dailies, για να είσαι έτοιμη και προστατευμένη όταν σου έρθει περίοδος, καθώς και για να προλάβεις να φορέσεις ταμπόν για σίγουρη προστασία στη διάρκεια της περιόδου σου. 

0
8d545362-e735-3c7d-8c4d-659eeb689bb23901902665965861725
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.20
Διπλή ή τριπλή συσκευασία Always Night

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies