Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Τα πάντα γύρω από τον κύκλο της περιόδου

Τα πάντα γύρω από τον κύκλο της περιόδου

0
Τι είναι ο κύκλος της περιόδου σου και όσα χρειάζεται να γνωρίζεις

Ο ερχομός της περιόδου σου είναι μια από τις κορυφαίες εμπειρίες της εφηβείας. Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή μετάβασης από κορίτσι σε γυναίκα, καθώς και ένα σημάδι υγείας και γονιμότητας.

Έχεις αναρωτηθεί, όμως, γιατί συμβαίνει; Τι ακριβώς γίνεται μέσα στο σώμα σου και προκαλεί την περίοδο;

 

Το να γνωρίζεις τι ακριβώς είναι ο γυναικείος έμμηνος κύκλος και πώς λειτουργεί, μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις τις αλλαγές που ίσως παρατηρείς στο σώμα σου κατά τη διάρκεια του μήνα για να ξέρεις πότε να περιμένεις την περίοδό σου.

 

Τι ακριβώς είναι ο κύκλος της περιόδου;

 

Ο γυναικείος έμμηνος κύκλος είναι ο μηνιαίος κύκλος της ωορρηξίας, δηλαδή της απελευθέρωσης ενός ωαρίου από τις ωοθήκες σου, που προκαλεί αλλαγές στη μήτρα σου.

 

Τι ελέγχει τον κύκλο της περιόδου;

 

Ο γυναικείος έμμηνος κύκλος ελέγχεται από ορμόνες (κυρίως τα οιστρογόνα και την προγεστερόνη). Ο εγκέφαλος στέλνει μήνυμα στις ωοθήκες, που με τη σειρά τους αρχίζουν να παράγουν τις ορμόνες αυτές. Έτσι, οι δύο αυτές γυναικείες ορμόνες παράγονται σε υψηλότερα ή χαμηλότερα επίπεδα και αυτές οι αλλαγές ορίζουν τις φάσεις του κύκλου.

 

Πόσο διαρκεί;

 

Ο μέσος γυναικείος κύκλος διαρκεί 28 ημέρες. Ωστόσο, ένας φυσιολογικός έμμηνος κύκλος μπορεί να ξεκινά από τις 21 ημέρες και να φτάνει έως και τις 35. Αν ο δικός σου κύκλος είναι πολύ μικρότερος ή μεγαλύτερος, μίλησε σε κάποιον ενήλικα που εμπιστεύεσαι ή τον γιατρό σου.

 

Το πρώτο διάστημα που θα σου έρθει περίοδος, ο κύκλος σου μπορεί να είναι ακανόνιστος, δηλαδή να μην έρχεται κάθε μήνα, πράγμα που είναι φυσιολογικό. Μετά από λίγους κύκλους, θα σταθεροποιηθεί και θα αρχίσει να ακολουθεί πιο τακτικό μοτίβο. Σε διαφορετική περίπτωση ή αν ο κύκλος σου είναι πολύ μικρότερος ή μεγαλύτερος, μίλησε σε κάποιον ενήλικα που εμπιστεύεσαι ή τον γιατρό σου.

 

Οι φάσεις του έμμηνου κύκλου

 

Κατά τη διάρκεια του κύκλου της περιόδου μιας γυναίκας, συμβαίνουν πολλά. Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

 

Έμμηνος ρύση

Ο γυναικείος έμμηνος κύκλος ξεκινά την πρώτη ημέρα της περιόδου, δηλαδή της έμμηνου ρύσης. Εκείνες τις ημέρες η επένδυση της μήτρας (ενδομήτριο) αποβάλλεται από τη μήτρα μέσω του κόλπου. Η έμμηνος ρύση συνήθως διαρκεί από 3 έως 7 ημέρες. Τις ημέρες αυτές θα χρειαστείς κάποιο προϊόν γυναικείας υγιεινής όπως οι Always Platinum, που προσφέρουν έξτρα απαλότητα και προστασία, χάρη στα προστατευτικά τους πλαϊνά φράγματα και τον υπεραπορροφητικό τους πυρήνα. Και για τη νύχτα, μπορείς να επιλέξεις την Always Platinum Ultra Secure Night, με 60% μεγαλύτερο πίσω μέρος*, για να κοιμάσαι ήσυχη και προστατευμένη!

 

Πριν την ωορρηξία

Η φάση πριν από την ωορρηξία (ή ωοθυλακική φάση) είναι η στιγμή που οι ωοθήκες ξεκινούν να προετοιμάζουν ένα ωάριο για να το απελευθερώσουν. Χρειάζεται περίπου δύο εβδομάδες ώστε το ωάριο να μεγαλώσει αρκετά για να απελευθερωθεί. Οι ορμόνες που ξεκινούν να απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης κάνουν τη μήτρα να αποκτήσει επένδυση μεγαλύτερου πάχους (που λέγεται ενδομήτριο), ώστε το ωάριο να εμφυτευτεί εκεί.

 

Μπορεί να παρατηρήσεις ότι έχεις πιο παχύρρευστες κολπικές εκκρίσεις αυτό το διάστημα και ίσως θέλεις να χρησιμοποιείς τα σερβιετάκια ALWAYS Dailies για να προστατεύεις τα εσώρουχά σου και να απολαμβάνεις αίσθηση φρεσκάδας όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

Ωορρηξία

Η ωορρηξία πραγματοποιείται όταν ένα ώριμο ωάριο απελευθερώνεται από την ωοθήκη. Αυτό συμβαίνει 14 ημέρες πριν από την πρώτη ημέρα της επόμενης περιόδου σου. Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις κύκλο 28 ημερών, θα συμβεί τη 14η ημέρα.

 

Μπορεί να παρατηρήσεις ότι έχεις πιο παχύρρευστες κολπικές εκκρίσεις αυτό το διάστημα. Μπορείς να χρησιμοποιείς τα σερβιετάκια ALWAYS Dailies για να προστατεύεις τα εσώρουχά σου και για αίσθηση φρεσκάδας όλη την ημέρα.

 

Αν έχεις σεξουαλικές επαφές κοντά στην ωορρηξία και ένα σπερματοζωάριο γονιμοποιήσει το ωάριο, τότε το ωάριο μπορεί να εμφυτευτεί στο ενδομήτριο. Έτσι, μένεις έγκυος και από το ωάριο που εμφυτεύεται ξεκινά να αναπτύσσεται ένα μωρό.

 

Προ-εμμηνορροϊκή φάση

Αν το ωάριο δεν γονιμοποιηθεί, το ενδομήτριο παύει να είναι χρήσιμο, γι’ αυτό ξεκινά να πέφτει (αποβάλλεται από το σώμα σου με τη μορφή της έμμηνου ρύσης).

Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να έχεις κράμπες την εβδομάδα πριν να σου έρθει περίοδος, επειδή η μήτρα σου συσπάται για να απομακρύνει την επένδυσή της.

 

Αυτά είναι όλα! Ο γυναικείος έμμηνος κύκλος επαναλαμβάνεται διαρκώς. Καθώς το ενδομήτριο καταστρέφεται και αποβάλλεται από το σώμα μέσω του κόλπου, ξεκινά η περίοδός σου και επιστρέφεις στην αρχή του έμμηνου κύκλου σου.

 

Τώρα γνωρίζεις πώς λειτουργεί ο κύκλος της περιόδου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να προετοιμαστείς για την επόμενη περίοδό σου και να κατανοήσεις καλύτερα τις αλλαγές που μπορεί να βιώσεις, όπως μεγαλύτερη ποσότητα κολπικών εκκρίσεων ή πόνο περιόδου.

 

*σε σχέση με το μέγεθος Normal, Νούμερο1

0
8d545362-e735-3c7d-8c4d-659eeb689bb23901902665965861725
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.20
Διπλή ή τριπλή συσκευασία Always Night

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies