Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

 • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
 • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
 • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
 • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Συναισθηματικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εφηβείας

Συναισθηματικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εφηβείας

0
Ποιες είναι και πώς θα τις διαχειριστείς

Η εφηβεία είναι μια περίοδος σωματικών και συναισθηματικών αλλαγών που κάνει την εμφάνισή της καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν και ωριμάζουν. Εφηβεία δεν σημαίνει μόνο ότι σου έρχεται περίοδος. Διάφορες ψυχολογικές αλλαγές στην εφηβεία σημαίνουν ότι αλλάζει και ο τρόπος που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι. Γίνεσαι ανεξάρτητη, αναπτύσσεις δικό σου τρόπο σκέψης, νιώθεις αυτοπεποίθηση και μαθαίνεις να είσαι καλύτερη αρχηγός, φίλη και κόρη, με δυο λόγια, μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

 

Είναι πολύ πιθανό να έχεις διαβάσει πολλά για τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σου κατά τη διάρκειά της. Όμως, τι συμβαίνει με τις συναισθηματικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εφηβείας; Δεν αναπτύσσεται μόνο το σώμα σου αλλά και ο εγκέφαλός σου. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι σε σχέση με τον εαυτό σου και τον κόσμο γύρω σου.

 

Ποιες είναι οι συναισθηματικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εφηβείας

Εδώ έχουμε συγκεντρώσει ορισμένες από αυτές καθώς και τρόπους να τις διαχειριστείς:

 • Βιώνεις αλλαγές στη διάθεση

  Οι αλλαγές στη διάθεση είναι μέρος της ανάπτυξής σου. Τη μια στιγμή μπορεί να νιώθεις υπέροχα και την άλλη να θέλεις να βάλεις τις φωνές. Το σώμα σου γεμίζει με πολλές, νέες ορμόνες που προκαλούν συναισθηματικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Μπορεί να δυσκολευτείς να προσαρμοστείς σε αυτές. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να μάθεις να εκφράζεις αυτά που νιώθεις και τις συναισθηματικές ανάγκες σου. Αντί να ξεσπάσεις, μίλησε για τον τρόπο που αισθάνεσαι. Μια καλή ιδέα είναι να κρατάς ημερολόγιο για να οργανώνεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

 • Αποκτάς νέα αισθήματα για τους φίλους σου

  Ένα σημαντικό κομμάτι των νοητικών αλλαγών που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εφηβείας είναι ότι ξεκινάς να αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου διαφορετικά. Αυτό σημαίνει ότι διαμορφώνεις πιο βαθιούς, συναισθηματικούς δεσμούς με τους φίλους σου. Οι φίλοι γίνονται τα άτομα στα οποία μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη, όχι απλώς κάποιοι με τους οποίους παίζεις, όπως συνέβαινε παλιότερα. Μάθε να είσαι καλή φίλη δείχνοντας στους άλλους ότι μπορούν να βασίζονται πάνω σου και να σε εμπιστεύονται. Έτσι, θα μπορέσεις επίσης να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Το να αρχίσεις να βλέπεις τους φίλους σου διαφορετικά μπορεί να σημαίνει και ότι θα αναπτύξεις ρομαντικά αισθήματα για κάποιο άτομο. 

 • Γίνεσαι πιο ευαίσθητη απέναντι στον κόσμο γύρω σου

  Αυτό σημαίνει ότι βλέπεις ανθρώπους και γεγονότα από μια νέα οπτική, που δεν περιορίζεται στον εαυτό σου. Μια σημαντική ψυχολογική αλλαγή κατά τη διάρκεια της εφηβείας είναι ότι αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τον κόσμο γύρω σου.

 • Είσαι πολύ ευαίσθητη

  Μια από τις πιο δύσκολες συναισθηματικές αλλαγές στην εφηβεία είναι ότι βιώνεις τα συναισθήματά σου πολύ πιο έντονα. Η αυξημένη αντίληψη για το περιβάλλον σου, οι αυξημένες ορμόνες, η κοινωνική πίεση για να ενσωματωθείς στο σύνολο, όλα μπορούν να ενισχύσουν τα συναισθήματά σου στο μέγιστο. Μπορεί να νιώθεις θλίψη ή εκνευρισμό μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Πάρε βαθιές ανάσες για να ηρεμήσεις. Μείνε λίγο μόνη σου αν το έχεις ανάγκη. Και θυμήσου να εκφράζεις με θετικό τρόπο αυτό που αισθάνεσαι και χρειάζεσαι από τους άλλους γύρω σου. Η εποικοδομητική επικοινωνία (δηλαδή η επικοινωνία χωρίς φωνές, καβγάδες και ξεσπάσματα) κάνει αυτά τα συναισθήματα πιο εύκολα διαχειρίσιμα. Αν χρειάζεσαι βοήθεια από κάποιον ειδικό για να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου, μίλησε με τους γονείς σου ή κάποιον ενήλικα που εμπιστεύεσαι για να το κανονίσετε.

 • Αισθάνεσαι ανασφαλής

  Μπορεί να νιώθεις ανασφάλεια για το σώμα σου που αλλάζει. Αυτό είναι φυσιολογικό. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να αποδεχτείς τις αλλαγές στο σώμα σου τη στιγμή που είναι τόσο σημαντικό να ενταχθείς στην παρέα σου. Όλοι νιώθουμε ανασφάλεια κάποια στιγμή. Μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω. Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου. Κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέφτη κάθε πρωί και κάνε του ένα κομπλιμέντο.

 • Η πίεση της παρέας

  Κατά τη διάρκεια της εφηβείας, η παρέα σου θα αρχίσει να αποκτά μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σου. Ενδεχομένως να αισθανθείς πίεση από τους φίλους σου. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να συμβεί αν οι φίλοι σου και άλλοι στην ηλικία σου προσπαθήσουν να σε πείσουν να συμμετάσχεις σε συγκεκριμένες δραστηριότητες για να ενσωματωθείς στο σύνολο -είτε πρόκειται για συγκεκριμένο ντύσιμο, τρόπο ομιλίας ή για συμμετοχή σε δραστηριότητες που μπορεί να φαίνονται επικίνδυνες.

   

  Αποκτώντας αυτοπεποίθηση

  Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να απαλύνεις τις συναισθηματικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εφηβείας είναι να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Η αυτοπεποίθηση χτίζεται και ενισχύεται με τον καιρό και με προσπάθεια. Η εφηβεία είναι η κατάλληλη περίοδος για να εξασκήσεις τον εγκέφαλό σου στο να έχει αυτοπεποίθηση και να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις ικανότητές σου και να βρεις νέες λύσεις στα προβλήματά σου. Η εξάσκηση σε βοηθά να γίνεις δυνατή!

   

  Άλλοι τρόποι διαχείρισης

 • Ξεκίνησε ένα άθλημα ή μια σωματική δραστηριότητα

  Η άθληση είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να νιώσεις αυτοπεποίθηση και να καταπολεμήσεις το στρες. Έτσι, το όφελος είναι διπλό όταν περνάς τις συναισθηματικές αλλαγές της εφηβείας.

 • Κράτησε ημερολόγιο

  Η καταγραφή των σκέψεών σου στο χαρτί μπορεί να καταλαγιάσει τον καταιγισμό συναισθημάτων που νιώθεις κάποιες φορές. Το ημερολόγιο είναι επίσης ένας ιδανικός τρόπος για να οργανώνεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. 

 • Συζήτησε με τους γονείς σου

  Έχουν περάσει κι εκείνοι από τη φάση της εφηβείας και είναι πιθανό να μπορούν να σου δώσουν σημαντικές συμβουλές. Μη φοβάσαι να μοιραστείς μαζί τους αυτά που νιώθεις. Μπορούν να σε βοηθήσουν πραγματικά.

 • Μάθε για τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σου

  Το να γνωρίζεις τι συμβαίνει στο σώμα σου και τι αλλαγές πρέπει να περιμένεις, σε βοηθά να προετοιμαστείς. Επίσης, το να ξέρεις τι να περιμένεις και ότι οι αλλαγές που βιώνεις είναι φυσιολογικές, ίσως σε βοηθήσει να νιώθεις λιγότερο ανασφαλής και ευαίσθητη. Η γνώση είναι δύναμη.

 

Τώρα που έχεις πάρει συμβουλές για να παραμένεις γεμάτη αυτοπεποίθηση, ξεκίνα να απολαμβάνεις το ταξίδι που σε περιμένει.

Μπροστά σου ανοίγονται αμέτρητες δυνατότητες!

0
8d545362-e735-3c7d-8c4d-659eeb689bb23901902665965861725
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.20
Διπλή ή τριπλή συσκευασία Always Night

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies