Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Πόσες μέρες κρατάει η περίοδος

Πόσες μέρες κρατάει η περίοδος

0
Είναι σημαντικό να γνωρίζεις τη διάρκεια της περιόδου σου και παρακάτω σου εξηγούμε τους λόγους

Η περίοδος και η διάρκειά της (αριθμός των ημερών) διαφέρει από κορίτσι σε κορίτσι. Το να γνωρίζεις πόσο διαρκεί η περίοδος μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις σχέδια και να προετοιμάζεσαι. Ο γενικός μέσος όρος κυμαίνεται μεταξύ τριών και πέντε ημερών, αλλά κάποια κορίτσια έχουν περίοδο μόνο δύο ημέρες (τυχερές!), ενώ άλλες εφτά ημέρες.

 

Αν η περίοδός σου είναι λίγο μικρότερη ή μεγαλύτερη από το συνηθισμένο, μην ανησυχείς! Αν η περίοδος της φίλης σου είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη από τη δική σου, επίσης μην ανησυχείς! Είναι όλα απολύτως φυσιολογικά. Αυτές οι μικρές διαφορές στο σώμα μας είναι ένα από τα στοιχεία που μας κάνουν μοναδικές –όπως το χρώμα των ματιών μας. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις τη διάρκεια της περιόδου σου. Είναι απλώς ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο οργανισμός σου.

 

Θα γίνουν πιο σταθερές οι περίοδοί μου;

 

Γενικά, οι περίοδοι τείνουν να σταθεροποιούνται γύρω στον ένα χρόνο από την πρώτη περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι αρχίζει να μεσολαβεί περίπου ο ίδιος αριθμός ημερών μεταξύ δύο περιόδων κάθε μήνα. Όταν ο μηνιαίος κύκλος σου σταθεροποιηθεί, θα παρατηρήσεις επίσης ότι η περίοδός σου αρχίζει να διαρκεί τον ίδιο αριθμό ημερών κάθε μήνα.

 

Γιατί είναι σημαντικό να σημειώνω πόσες μέρες κρατάει η περίοδός μου;

 

Το να γνωρίζεις πόση είναι η διάρκεια της περιόδου σου μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να μαντεύεις αν σου έχει έρθει περίοδος κάθε πρωί που ξυπνάς.

 

Το να γνωρίζεις πόσες μέρες κρατάει η περίοδος μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να κάνεις τους προγραμματισμούς σου. Αν γνωρίζεις ότι η περίοδός σου πρόκειται να διαρκέσει λίγες μέρες ακόμα, μπορείς να βάλεις λίγες ακόμα σερβιέτες Always Platinum στη σχολική τσάντα σου.

 

Το να γνωρίζεις πόση είναι η διάρκεια της περιόδου σου κανονικά μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να καταλάβεις αν το αίμα στο εσώρουχό σου είναι περίοδος, αιμορραγία στα μέσα του κύκλου ή κάτι ασυνήθιστο.

Αν μοιάζει να είναι σαν να έχεις περίοδο αλλά με πολύ μικρότερη ροή και για πολύ λιγότερες ημέρες, ενδεχομένως να μην είναι καν περίοδος. Μπορεί να είναι απλώς αίμα στα μέσα του κύκλου.

 

Είναι φυσιολογικό το αίμα στα μέσα του κύκλου;

 

Πολλά κορίτσια εμφανίζουν αίμα τις ημέρες πριν από την περίοδό τους ή στη μέση του κύκλου τους, κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας. Και οι δύο περιπτώσεις είναι απολύτως φυσιολογικές και προκαλούνται από τις ορμόνες που κυκλοφορούν στον οργανισμό σου. Έτσι, εκτός από το πόσες περίπου μέρες θα διαρκέσει η περίοδός σου, το να γνωρίζεις επίσης πότε περιμένεις να σου έρθει περίοδος μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχωρίζεις αν πρόκειται για περίοδο ή για αίμα στα μέσα του κύκλου. Αν έχεις αίμα στα μέσα του κύκλου συχνά ή χωρίς να το περιμένεις, είναι καλό να το συζητήσεις με τον γιατρό σου.

 

Πώς αντιμετωπίζω το αίμα στα μέσα του κύκλου;

 

Τις ημέρες που έχεις αίμα μεταξύ των περιόδων, μπορείς να φοράς σερβιετάκι για προστασία. Τα σερβιετάκια είναι πολύ πιο λεπτά από τις σερβιέτες αλλά εξακολουθούν να απορροφούν υγρά και οσμές, κρατώντας το εσώρουχό σου καθαρό και χωρίς λεκέδες. Τα σερβιετάκια ALWAYS Dailies είναι τέλεια επειδή είναι λεπτά και εύκαμπτα, για να ακολουθούν τις κινήσεις του σώματος και σου προσφέρουν προστασία με αίσθηση φρεσκάδας.

0
8d545362-e735-3c7d-8c4d-659eeb689bb23901902665965861725
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.20
Διπλή ή τριπλή συσκευασία Always Night

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies