Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

 • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
 • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
 • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
 • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Πώς να σταματήσεις τις διαρροές περιόδου τη νύχτα

Πώς να σταματήσεις τις διαρροές περιόδου τη νύχτα

0
Για προστασία το βράδυ με τους κατάλληλους συμμάχους, ακόμα και στην περίοδό σου!

Κι εκεί που είσαι κουλουριασμένη και ζεστή κάτω από την κουβέρτα και αρχίζει να σε παίρνει γλυκά ο ύπνος, ξαφνικά σε κυριεύει το άγχος ότι θα ξυπνήσεις και θα δεις τις πιτζάμες και τα σεντόνια σου λερωμένα από το αίμα της περιόδου. Για να μάθεις πώς να κοιμάσαι χωρίς να έχεις διαρροές κατά τη διάρκεια της περιόδου σου δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο!

 

Επειδή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν καλό νυχτερινό ύπνο (ειδικά αν ταλαιπωρείσαι από το αίσθημα κόπωσης που προκαλεί το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο!), οι συμβουλές που ακολουθούν θα σε βοηθήσουν να αποφεύγεις τις διαρροές της περιόδου τη νύχτα.

 

Πώς να αποφεύγεις τις διαρροές περιόδου τη νύχτα

 

 • Χρησιμοποίησε σερβιέτες με φτερά

  Δεν είναι μόνο ότι οι σερβιέτες με φτερά μένουν καλύτερα στη θέση τους όσο εσύ στριφογυρίζεις στο κρεβάτι σου το βράδυ, αλλά προστατεύουν και τα πλαϊνά μέρη του εσωρούχου σου, στα σημεία όπου τυλίγονται τα φτερά, σε περίπτωση που μετακινηθεί όσο κοιμάσαι. Οι Always Platinum Ultra Secure Night με 60% μεγαλύτερο πίσω μέρος* και φτερά είναι μια εξαιρετική επιλογή, προσφέροντας εξαιρετική προστασία και απαλότητα!

   

 • Άλλαξε σερβιέτα ακριβώς πριν ξαπλώσεις

  Αν αλλάξεις σερβιέτα ακριβώς πριν ξαπλώσεις, εξασφαλίζεις τον μέγιστο βαθμό απορροφητικότητας από το προϊόν περιόδου που χρησιμοποιείς. Για παράδειγμα, οι σερβιέτες Always Platinum Ultra Secure Night εγκλωβίζουν την υγρασία μακριά από την επιδερμίδα σου. Αν φορέσεις μια νέα σερβιέτα ακριβώς πριν χωθείς κάτω από τα σκεπάσματα, θα απολαύσεις πολλές ώρες απορροφητικότητας.  

   

 • Χρησιμοποίησε σερβιέτες νύχτας

  Οι σερβιέτες Always Platinum Ultra Secure Night είναι πιο μακριές στο πίσω μέρος για επιπλέον κάλυψη στα σημεία που χρειάζεται όταν είσαι ξαπλωμένη. Δεν έχει σημασία σε τι στάση κοιμάσαι, καθώς μπορούν να συγκρατήσουν το αίμα της περιόδου σου προτού να έρθει σε επαφή με το εσώρουχό σου, ενώ σου προσφέρουν πλήρη κάλυψη, χάρη στα προστατευτικά τους πλαϊνά φράγματα και τον υπεραπορροφητικό τους πυρήνα.

   

   

 • Σήκω από το κρεβάτι με αργές κινήσεις το πρωί

Αν φοράς σερβιέτα για να αποφεύγεις τις νυχτερινές διαρροές, είναι καλή ιδέα να σηκώνεσαι από το κρεβάτι με αργές κινήσεις. Λόγω της βαρύτητας, το αίμα της περιόδου συγκεντρώνεται στον κόλπο σου αντί να βγει προς τα έξω. Αυτό σημαίνει ότι όταν σηκωθείς, τα υγρά της περιόδου που έχουν συγκεντρωθεί στον κόλπο σου θα τρέξουν όλα μαζί. Για να αποφύγεις τις διαρροές σε αυτήν τη φάση, σήκω από το κρεβάτι με αργές κινήσεις.

 

Γιατί ο ύπνος χωρίς διαρροές κατά τη διάρκεια της περιόδου θέλει «τρόπο»

 

Τώρα που είδαμε μερικές συμβουλές, ας εξηγήσουμε γιατί ο ύπνος χωρίς διαρροές κατά τη διάρκεια της περιόδου απαιτεί κάποιους ειδικούς χειρισμούς. 

 

Αρχικά, ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι κοιμάσαι πολλές ώρες –περισσότερες απ’ όσες θα περνούσαν κανονικά προτού ελέγξεις τη σερβιέτα σου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρη ότι έχεις τη σωστή προστασία.

 

Επιπλέον, (προφανώς!) κοιμάσαι –που σημαίνει ότι ίσως να μην αισθανθείς ότι χρειάζεται να αλλάξεις σερβιέτα, κι έτσι να έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις από διαρροές περιόδου τη νύχτα.

 

Ένα άλλο θέμα είναι η στάση του σώματος και η βαρύτητα. Όταν κοιμάσαι, μένεις εξαπλωμένη για πολλή ώρα. Αυτό σημαίνει ότι οι περιοχές που χρειάζονται κάλυψη είναι διαφορετικές από ό,τι κατά τη διάρκεια της ημέρας –που το αίμα ρέει κυρίως κάθετα. Η οριζόντια στάση για τόση ώρα σημαίνει ότι η βαρύτητα θα κάνει τα υγρά της περιόδου σου να κυλήσουν από τη μια ή την άλλη πλευρά του εσωρούχου σου. 

 

Τέλος, την ώρα που κοιμάσαι δεν μένεις ακίνητη, αλλά στριφογυρίζεις. Αυτό κάνει το εσώρουχό σου να μετακινείται ανάλογα με τη στάση που παίρνεις, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεσαι διαφορετικό είδος κάλυψης για να αποφεύγεις τις διαρροές περιόδου τη νύχτα. 

 

Γι’ αυτό, οι σερβιέτες Always Platinum Ultra Secure Night αποτελούν ιδανική λύση, με 60% μεγαλύτερο πίσω μέρος* για επιπλέον κάλυψη στα σημεία που χρειάζεται όταν είσαι ξαπλωμένη.

 

*σε σχέση με το μέγεθος Normal, Νούμερο1

0
27494838-6c18-3a03-a716-a3e70953ddc45437164077669757359
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 0.80
Σερβιετάκια Always

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies