Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος ταμπόν

Πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος ταμπόν

0
Υπάρχουν διάφορα μεγέθη ταμπόν και σας βοηθάμε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στη ροή σας.

Πιστεύουμε ότι τα ταμπόν είναι σπουδαία εφεύρεση! Η επιλογή, όμως, του σωστού ταμπόν ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορεί να σας φαίνεται βουνό στην αρχή. Άλλωστε, υπάρχουν τόσο πολλά και διαφορετικά ταμπόν στην αγορά. Ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό και μάθετε τα πάντα για τα διαφορετικά είδη ταμπόν.

Η σειρά TAMPAX περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα διαφορετικών ειδών ταμπόν, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Εάν χρησιμοποιείτε ταμπόν για πρώτη φορά, σας προτείνουμε τα TAMPAX Pearl Compak. Διαθέτουν στρογγυλεμένο άκρο και λαβή με ραβδώσεις για απόλυτα εύκολη και άνετη εισαγωγή.

Όλα τα ταμπόν TAMPAX διατίθενται σε πέντε διαφορετικά μεγέθη για να σας προσφέρουν αξιόπιστη προστασία για κάθε ροή. Συνήθως, η ροή σας θα είναι μεγαλύτερη τις πρώτες 1 με 2 ημέρες της περιόδου σας και θα μειώνεται προς το τέλος του κύκλου.

Πώς όμως θα ξέρετε ποιο είναι το σωστό μέγεθος για εσάς; Η χρήση ενός πίνακα μεγεθών ταμπόν μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη για να αποκωδικοποιήσετε τα διαφορετικά μεγέθη ταμπόν και τι σημαίνει το καθένα από αυτά. Συμβουλευτείτε τον πίνακα για να βρείτε το κατάλληλο, ανάλογα με τη ροή σας.

Πίνακας μεγεθών ταμπόν


Τι σημαίνουν τα διαφορετικά μεγέθη; 

Κάθε διαφορετικό μέγεθος ταμπόν αντιστοιχεί σε διαφορετικό επίπεδο ροής. Αυτό σημαίνει ότι τις ημέρες με μεγάλη ροή θα χρειαστείτε ταμπόν μεγαλύτερου μεγέθους, ενώ τις ημέρες με μικρή ροή θα σας καλύψει ένα ταμπόν μικρότερου μεγέθους. Η επιλογή του σωστού μεγέθους ταμπόν αποτελεί βασική προϋπόθεση για να αισθάνεστε άνετα. Η χρήση ταμπόν με μεγαλύτερη απορροφητικότητα απ’ ό,τι χρειάζεστε μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα στον κόλπο, με αποτέλεσμα να νιώθετε το ταμπόν σας. Μπορεί ακόμη να αισθανθείτε άβολα όταν το αφαιρείτε, επειδή είναι μερικώς στεγνό.

 

Αρχικά, λοιπόν, εξοικειωθείτε με τα διάφορα είδη ταμπόν. Τα ταμπόν TAMPAX  διατίθενται με διαφορετικά επίπεδα απορροφητικότητας για κάθε ροή. Στο πίσω μέρος σε κάθε συσκευασία TAMPAX θα βρείτε έναν χρήσιμο οδηγό, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε τα διαφορετικά μεγέθη ταμπόν και να επιλέγετε κάθε φορά αυτό που σας ταιριάζει.

 

Ποιο ταμπόν να χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά;

 

Εάν χρησιμοποιείτε ταμπόν για πρώτη φορά, επιλέξτε αυτό με το χαμηλότερο επίπεδο απορροφητικότητας.

 

Πώς θα καταλάβω αν πρέπει να χρησιμοποιήσω ταμπόν με χαμηλότερη ή μεγαλύτερη απορροφητικότητα;

 

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι για να καταλάβετε ότι χρειάζεται να επιλέξετε διαφορετικό επίπεδο απορροφητικότητας:

  1. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ταμπόν χαμηλότερης απορροφητικότητας, αν το ταμπόν σας είναι σχεδόν στεγνό (μεγάλο μέρος του είναι ακόμη λευκό) όταν το αφαιρείτε μετά από 4-8 ώρες.
  2. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ταμπόν με μεγαλύτερη απορροφητικότητα, εάν διαπιστώσετε ότι περνά αίμα μέσα από το κορδόνι αφαίρεσης ή ότι έχετε διαρροή στο εσώρουχό σας.

 

Με τον καιρό, όσο θα εξοικειώνεστε με τη ροή σας, θα μπορείτε να προβλέπετε πόσο μεγάλη ή μικρή ροή θα έχετε ανάλογα με την ημέρα της περιόδου στην οποία βρίσκεστε. Για παράδειγμα, πολλά κορίτσια έχουν μικρή ροή την πρώτη μέρα της περιόδου τους και τη μεγαλύτερη ροή τους τη δεύτερη μέρα. Άλλα κορίτσια έχουν μεγάλη ροή από την πρώτη κιόλας μέρα, η οποία μειώνεται σταδιακά τις επόμενες μέρες. Και οι δύο περιπτώσεις είναι φυσιολογικές. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος.

Καλό είναι να έχετε στο ντουλάπι σας μερικά ταμπόν με διαφορετικό μέγεθος και να τα εναλλάσσετε ανάλογα με την ημέρα της περιόδου στην οποία βρίσκεστε. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να ακολουθείτε τη ροή σας! Έτσι, για παράδειγμα, ενώ μπορεί να χρειάζεστε ταμπόν για μεγάλη ροή την 1ημέρα της περιόδου σας, την 4η μέρα μπορεί να σας καλύπτει ένα για μικρή ροή.   

Ανεξάρτητα από το επίπεδο απορροφητικότητας που χρησιμοποιείτε, μην φοράτε ποτέ ταμπόν για πάνω από 8 ώρες ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο εμφάνισης Συνδρόμου Τοξικού Σοκ (ΣΤΣ). Διαβάστε περισσότερα για το ΣΤΣ εδώ.
0
a8aa1385-4159-3424-87c7-80391790a8582314511945192491356

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies