Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Πώς μπορείς να κάνεις την περίοδό σου να έρθει για πρώτη φορά

Πώς μπορείς να κάνεις την περίοδό σου να έρθει για πρώτη φορά

0
Αναρωτιέσαι αν υπάρχει τρόπος να κάνεις την πρώτη σου περίοδο να έρθει νωρίτερα; Διάβασε παρακάτω!

Ο ερχομός της πρώτης περιόδου είναι μια σπουδαία στιγμή της εφηβείας. Σημαίνει ότι μεγαλώνεις! Κάποιες φορές, λόγω της ανυπομονησίας που είναι φυσικό να νιώθεις, η αναμονή μπορεί να μοιάζει αιώνια. Πώς μπορείς να κάνεις την περίοδό σου να έρθει για πρώτη φορά, λοιπόν;

 

Βασικά, τα πράγματα έχουν ως εξής: δεν μπορείς να κάνεις την περίοδό σου να έρθει για πρώτη φορά. Η πρώτη σου περίοδος θα έρθει όταν το σώμα σου είναι έτοιμο.

 

Πότε θα έρθει η πρώτη περίοδός μου

 

Τα περισσότερα κορίτσια έχουν για πρώτη φορά περίοδο μεταξύ 10 και 16 ετών, με την πλειοψηφία να αδιαθετεί περίπου στην ηλικία των 12. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι αυτά τα στοιχεία είναι στατιστικές και τίποτα παραπάνω. Είναι απολύτως φυσιολογικό (και δεν χρειάζεται να ανησυχείς!) αν σου έρθει περίοδος νωρίτερα ή αργότερα από τις φίλες σου. Είμαστε όλες μοναδικές και έχουμε τον δικό μας ρυθμό. Αυτό είναι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Και είναι τέλειο!

 

Αν θα είσαι από τα πρώτα κορίτσια της παρέας σου που θα τους έρθει περίοδος, μπορείς να δώσεις συμβουλές στις φίλες σου όταν θα αρχίσουν να έχουν κι εκείνες. Από την άλλη, αν θα είσαι ένα από τα τελευταία κορίτσια της τάξης σου που θα αδιαθετήσουν, μην ανησυχείς! Δες το σαν πλεονέκτημα. Οι φίλες σου μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι να περιμένεις και πώς να προετοιμαστείς.

 

Το πότε ακριβώς θα σου έρθει περίοδος έχει κυρίως να κάνει με την κληρονομικότητα. Αν θες να μάθεις περισσότερα για το πότε θα σου έρθει περίοδος, ο καλύτερος τρόπος να υπολογίσεις την πρώτη περίοδό σου είναι τα γονίδιά σου. Ρώτησε τη μητέρα σου πότε είχε εκείνη περίοδο για πρώτη φορά. Στα περισσότερα κορίτσια η πρώτη περίοδος έρχεται περίπου στην ίδια ηλικία με τη μητέρα τους.

 

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει άμεσος τρόπος για να κάνεις την περίοδό σου να έρθει νωρίτερα. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που λέγεται ότι βοηθούν να έρθει η περίοδός σου για πρώτη φορά. Οι περισσότερες έχουν να κάνουν με την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών, όπως μαϊντανού, τζίντζερ ή ανανά. Ωστόσο, καμία από αυτές τις μεθόδους δεν έχει αποδειχτεί ότι λειτουργεί και είναι πολύ πιθανό να μην δεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να κάνεις την περίοδό σου να έρθει πιο σύντομα. Πρέπει απλώς να περιμένεις και να αφήσεις το σώμα σου να κάνει αυτό που ξέρει. 

 

Πώς θα καταλάβεις ότι η περίοδός σου θα έρθει σύντομα

 

Υπάρχουν ορισμένα σημάδια που θα παρατηρήσεις στο σώμα σου, τα οποία θα σε ειδοποιήσουν ότι η πρώτη περίοδός σου είναι προ των πυλών. Αν δώσεις προσοχή στις αλλαγές στο σώμα σου, μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις κατά κάποιον τρόπο σαν υπολογιστή πρώτης περιόδου.

  • Έχεις αρχίσει να αναπτύσσεις μαζικούς αδένες, δηλαδή μικρές μάζες κάτω από τις θηλές. Μπορείς να υπολογίζεις ότι η πρώτη περίοδός σου θα έρθει περίπου δύο χρόνια μετά την ανάπτυξη των αδένων του στήθους.
  • Έχεις αρχίσει να εμφανίζεις τριχοφυΐα στην «ευαίσθητη περιοχή». Η τριχοφυΐα στην ηβική περιοχή αρχίζει να εμφανίζεται λίγο μετά την ανάπτυξη των αδένων του στήθους.
  • Έχεις ξεκινήσει να εμφανίζεις κολπικές εκκρίσεις –ένα διαφανές ή λευκό υγρό που θα παρατηρήσεις στο εσώρουχό σου. Οι κολπικές εκκρίσεις είναι ο τρόπος με τον οποίο το σώμα σου αποκρίνεται στις ορμόνες που αλλάζουν στο σώμα σου και είναι ένα δείγμα ότι η πρώτη περίοδός σου πρόκειται να έρθει πολύ σύντομα.

 

Πότε να επισκεφτείς τον γιατρό

 

Κάποια πράγματα, όπως το υπερβολικά μικρό ή υπερβολικά μεγάλο σωματικό βάρος, μπορούν να μεταβάλλουν τις ορμόνες στο σώμα σου σε σημείο που να επηρεάσουν τον ερχομό της πρώτης περιόδου. Πολλά κορίτσια με υπερβολικά μικρό σωματικό βάρος λόγω διατροφικής διαταραχής, για παράδειγμα, δεν ξεκινούν να έχουν περίοδο. Αν πιστεύεις ότι ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, επικοινώνησε με έναν γιατρό για να λάβεις συμβουλές και βοήθεια.

 

Αν δεν έχει έρθει ακόμα η πρώτη περίοδός σου μέχρι την ηλικία των 16 ετών, μπορεί να έχεις κάτι που ονομάζεται καθυστερημένη εφηβεία ή ήβη. Πρόκειται για ένα θέμα που θα πρέπει να συζητήσεις με τον γιατρό σου.

 

Σε κάθε περίπτωση, η καλύτερη συμβουλή για να έρθει η πρώτη περίοδός σου είναι να φροντίζεις το σώμα σου όσο καλύτερα μπορείς. Φρόντισε να τρέφεσαι σωστά. Πες όχι σε εξαντλητικές δίαιτες και υπερβολικά προγράμματα εκγύμνασης. Ελάττωσε το στρες. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει το σώμα σου με τον δικό του ρυθμό.

 

Προετοιμάσου για την πρώτη περίοδό σου

 

Για να νιώθεις απόλυτα ασφαλής, μπορείς να φοράς ένα σερβιετάκι ALWAYS Dailies ώστε να μην πιαστείς απροετοίμαστη όταν τελικά έρθει η περίοδός σου. Τα σερβιετάκια ALWAYS Dailies είναι τέλεια επειδή είναι λεπτά και εύκαμπτα, για να ακολουθούν τις κινήσεις του σώματος και σου προσφέρουν προστασία με αίσθηση φρεσκάδας.

0
8d545362-e735-3c7d-8c4d-659eeb689bb23901902665965861725
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.20
Διπλή ή τριπλή συσκευασία Always Night

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies