Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Πόνοι περιόδου χωρίς περίοδο

Πόνοι περιόδου χωρίς περίοδο

0
Οι πόνοι περιόδου χωρίς περίοδο είναι κάτι φυσιολογικό! Διάβασε παρακάτω τι είναι και πώς να τους αντιμετωπίσεις!

Τι είναι ο πόνος του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου;

Ας δούμε αναλυτικά τι είναι ο πόνος του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, δηλαδή οι πόνοι περιόδου χωρίς περίοδο, γιατί εμφανίζεται και τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό.

Ο ερχομός της περιόδου σου είναι μια συναρπαστική στιγμή. Δείχνει ότι μεγαλώνεις και γίνεσαι μια υγιής γυναίκα. Ο πόνος του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, ωστόσο, δεν είναι και τόσο ευχάριστος. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποφέρεις.

 

Τι είναι ο πόνος του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου και από τι προκαλείται;

Ο πόνος του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου είναι αποτέλεσμα χημικών ουσιών που είναι γνωστές ως προσταγλανδίνες. Αυτές απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της περιόδου σου για να προκαλέσουν τις συσπάσεις της μήτρας, προκειμένου με τη σειρά της να αποβάλει το αίμα, τον ιστό και τα υγρά με τη μορφή της περιόδου. Αυτές οι συσπάσεις της μήτρας είναι ο λόγος που αισθάνεσαι παρατεταμένο πόνο ήπιας ή μέτριας έντασης χαμηλά στην κοιλιά τις ημέρες πριν από την περίοδο και κατά τη διάρκειά της. Είναι, επίσης, η αιτία του πόνου προεμμηνορροϊκού συνδρόμου στη μέση. Γι’ αυτό οι πόνοι περιόδου χωρίς περίοδο είναι κάτι το φυσιολογικό!

Οι κράμπες είναι η πιο συχνή μορφή προεμμηνορροϊκού πόνου, αλλά κάποιες φορές ο πόνος μπορεί να εμφανιστεί και ως πονοκέφαλος. Το σώμα σου αντιδρά στην αλλαγή των ορμονών που προκαλείται από την περίοδο. Κάποια κορίτσια αισθάνονται επίσης πόνο προεμμηνορροϊκού συνδρόμου στο στήθος, που προκαλεί υπερευαισθησία και ενόχληση στο στήθος λίγο πριν από την περίοδο. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Ο «ένοχος» και σε αυτή την περίπτωση είναι οι ορμόνες σου. 

Πώς να αντιμετωπίσεις τον πόνο του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αντιμετωπίσεις τον πόνο του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου. Οτιδήποτε βοηθά τους μυς σου να χαλαρώσουν θα σου χαρίσει ανακούφιση από τον προεμμηνορροϊκό πόνο.

  • Η θερμότητα είναι ένας τέλειος τρόπος για να βοηθήσεις τους μυς σου να χαλαρώσουν. Μπορείς να κάνεις ένα ζεστό μπάνιο, να πάρεις αγκαλιά μια θερμοφόρα ή να κουλουριαστείς κάτω από την αγαπημένη σου κουβέρτα. Ορισμένες φορές βοηθάει και το να πιεις κάποιο αφέψημα βοτάνων.
  • Η γυμναστική –τι έκπληξη!- βοηθά επίσης πολύ. Αν και η άθληση μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις όταν σε πιάνουν προεμμηνορροϊκές κράμπες, αξίζει να το δοκιμάσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή η άσκηση αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, που βοηθά τους μυς να χαλαρώσουν. Επίσης, απελευθερώνει χημικές ουσίες που ονομάζονται ενδορφίνες. Είναι οι φυσικές χημικές ουσίες της «χαράς» που παράγει ο οργανισμός σου, οι οποίες αλλάζουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τον πόνο και ανεβάζουν τη διάθεσή σου.
  • Προμηθεύσου τα απαραίτητα προϊόντα για την περίοδό σου! Οι κράμπες του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου μπορεί να μην είναι ευχάριστες, αλλά έχουν τη χρησιμότητά τους, καθώς σε ειδοποιούν ότι η περίοδός σου πλησιάζει. Αυτό θα σου εξασφαλίσει τον χρόνο που χρειάζεσαι για να βεβαιωθείς ότι έχεις αρκετές σερβιέτες ALWAYS Platinum στην τσάντα, το ντουλαπάκι ή το μπάνιο σου. Σου χαρίζουν έξτρα απαλότητα και προστασία, χάρη στα 1.000 μικρο-μαξιλαράκια και τον υπεραπορροφητικό τους πυρήνα.

Τώρα ξέρεις ότι οι πόνοι περιόδου χωρίς περίοδο είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει στο σώμα σου, και πώς να τους αντιμετωπίσεις!

0
8d545362-e735-3c7d-8c4d-659eeb689bb23901902665965861725
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.20
Διπλή ή τριπλή συσκευασία Always Night

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies