Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Πληροφορίες σχετικά με το <br>προϊόν TAMPAX COMPAK <br>Regular και Super

Πληροφορίες σχετικά με το
προϊόν TAMPAX COMPAK
Regular και Super

0
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη σωστή εφαρμογή και τη δική σας άνεση!

Tα ταμπόν Tampax είναι άνετα, υγιεινά και προσφέρουν αξιόπιστη προστασία κατά τη διάρκεια της περιόδου σας. Για να μάθετε να χρησιμοποιείτε ταμπόν χρειάζεται εξάσκηση – οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται μερικές δοκιμές ώστε να μπορούν να τοποθετούν το ταμπόν εύκολα και άνετα.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟ TAMPAX ΤΑΜΠΟΝ;

Όταν χρησιμοποιείτε ταμπόν για πρώτη φορά, διαλέξτε μια μέρα που η ροή σας είναι μέτρια.

Είναι πολύ πιο εύκολο να εισάγετε το ταμπόν όταν είσαστε χαλαρές. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πρώτα κι έπειτα τοποθετήστε το φυλλάδιο κάτω, σε σημείο όπου μπορείτε να το δείτε  αλλά και για να έχετε ελεύθερα και τα δύο σας χέρια. Τώρα ακολουθήστε τις απλές οδηγίες βήμα προς βήμα:

1. Πλύνετε τα χέρια σας και πάρτε μια άνετη στάση: καθίστε στην τουαλέτα με τα πόδια ανοιχτά ή σταθείτε όρθια με τα πόδια σας λυγισμένα και ανοιχτά, ή σταθείτε όρθια  τοποθετώντας το ένα πόδι σας πάνω στην τουαλέτα.

2. Για να ανοίξετε το περιτύλιγμα, αφαιρέστε το πάνω μέρος. Το ταμπόν Tampax Compak βρίσκεται μέσα στο πλαστικό απλικατέρ, το οποίο είναι φτιαγμένο από δύο σωλήνες, ο ένας μέσα στον άλλον. Πρέπει να ανοίξετε πλήρως το απλικατέρ πριν να εισάγετε το ταμπόν. Απλά τραβήξτε τον εσωτερικό σωλήνα προς τα έξω μέχρι να ακούσετε ένα «κλικ».

3. Χρησιμοποιήστε τον αντίχειρα και το μεσαίο δάχτυλο για να κρατήσετε το απλικατέρ σταθερά στα δαχτυλίδια (b). Το κορδόνι αφαίρεσης (e) πρέπει να κρέμεται κάτω μέσα από τον εσωτερικό σωλήνα και αντίθετα από το σώμα σας. Χρησιμοποιήστε το άλλο χέρι σας για να κρατήσετε το δέρμα που καλύπτει το άνοιγμα του κόλπου σας. Τοποθετήστε την στρογγυλεμένη άκρη του ταμπόν στο άνοιγμα του κόλπου σας. Στοχεύετε την άκρη του σωλήνα προς το κάτω μέρος της πλάτης σας.

4. Σπρώξτε απαλά το απλικατέρ (f) μέσα στον κόλπο. Μόλις τα δάχτυλά σας ακουμπήσουν το σώμα σας, το απλικατέρ είναι στο σωστό σημείο. Αν το απλικατέρ δεν γλιστράει εύκολα περιστρέψτε το απαλά ή μετακινήστε το προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά καθώς το εισάγετε.

5. Συνεχίστε να κρατάτε τον εξωτερικό σωλήνα. Με τον δείκτη σας σπρώξτε ολόκληρο τον μικρότερο σωλήνα μέσα στον μεγαλύτερο σωλήνα μέχρι να ακούσετε ένα «κλικ» και το ταμπόν θα έχει τοποθετηθεί μέσα στον κόλπο σας.

6. Προσεκτικά αφαιρέστε το απλικατέρ από το σώμα σας. Το ταμπόν θα πρέπει να βρίσκεται άνετα μέσα σας, με το κορδόνι αφαίρεσης να κρέμεται έξω από το σώμα σας. Εάν αισθάνεσθε άβολα ενδέχεται να οφείλεται στο ότι δεν έχετε τοποθετήσει αρκετά βαθιά το ταμπόν. Σε αυτή την περίπτωση αφαιρέστε το ταμπόν και δοκιμάστε ξανά με ένα καινούριο.

7. Για να πετάξετε το πλαστικό απλικατέρ, τοποθετήστε το στο περιτύλιγμα. Τώρα πλύνετε ξανά τα χέρια σας.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ TAMPAX ΤΑΜΠΟΝ;

Χαλαρώστε και τραβήξτε αργά το κορδόνι αφαίρεσης προς τα κάτω με την ίδια κλίση γωνίας που είχατε και όταν τοποθετήσατε το ταμπόν.

TAMPAX® ΤΑΜΠΟΝ ΜΕ ΑΠΛΙΚΑΤΕΡ                                                    

A) Εσωτερικός σωλήνας

B) Δαχτυλίδια

C) Ταμπόν με τεχνολογία Flexadapt™ που προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματός σας

D) Προέκταση για επιπλέον προστασία από τις διαρροές

E) Κορδόνι αφαίρεσης

F)  Εξωτερικός σωλήνας

G) Απορροφητικά κανάλια

ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ EIΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΚAΘΕ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΟ ΤΑΜΠΟΝ;

Ανάλογα με τη ροή της περιόδου που διαφέρει από μέρα σε μέρα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα επίπεδα απορροφητικότητας ώστε να έχετε την καλύτερη προστασία και άνεση.

Τα ταμπόν Tampax Compak διατίθενται με διαφορετικά επίπεδα απορροφητικότητας:

Lites: Πολύ μικρή έως μικρή ροή

Απορροφητικότητα: λιγότερο από 6 γραμμάρια

Regular: Μικρή έως μέτρια ροή

Απορροφητικότητα: 6-9 γραμμάρια

Super: Μέτρια έως μεγάλη ροή     

Απορροφητικότητα: 9-12 γραμμάρια

Super plus: Πολύ μεγάλη ροή

Απορροφητικότητα: 12-15 γραμμάρια

Πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε το ταμπόν με το χαμηλότερο επίπεδο απορροφητικότητας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Πρέπει να αλλάζετε τα ταμπόν κάθε 4-8 ώρες. Αν χρειαστεί να αλλάξετε νωρίτερα, δοκιμάστε το επόμενο με μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Εάν ωστόσο αισθανθείτε άβολα ενώ αφαιρείτε το ταμπόν, επειδή είναι μερικώς στεγνό, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ταμπόν χαμηλότερης απορροφητικότητας. Ελέγχετε πάντα ότι έχετε αφαιρέσει το προηγούμενο ταμπόν πριν τοποθετήσετε ένα νέο.

Βεβαιωθείτε ότι αφαιρέσατε το τελευταίο ταμπόν που χρησιμοποιήσατε στο τέλος της περιόδου σας. Χρησιμοποιείτε μόνο ένα ταμπόν κάθε φορά. Να χρησιμοποιείτε ταμπόν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου – ποτέ εν αναμονή της περιόδου ή στο διάστημα ανάμεσα στις περιόδους. Όλα τα επίπεδα απορροφητικότητας διατίθενται και με άρωμα. Το άρωμα είναι δερματολογικά ελεγμένο. Μπορείτε να φοράτε ένα ταμπόν τη νύχτα για έως 8 ώρες. Εάν θέλετε να φοράτε ένα ταμπόν τη νύχτα, τοποθετείτε ένα νέο ταμπόν πριν κοιμηθείτε και μόλις ξυπνάτε το πρωί το αλλάζετε αμέσως με ένα νέο. Εάν κοιμάστε συνήθως πάνω από 8 ώρες, συνιστάται να χρησιμοποιείτε σερβιέτα. Τo Tampax Compak ταμπόν είναι φτιαγμένο από απορροφητικό υλικό βαμβάκι/μίγμα ραγιόν.

Πληροφορίες για το Σύνδρομο Τοξικού Σοκ (ΣΤΣ)

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Σύνδρομο Τοξικού Σοκ (ΣΤΣ)

Το Σύνδρομο Τοξικού Σοκ (ΣΤΣ) είναι μία σπάνια αλλά σοβαρή ασθένεια η οποία μπορεί να αποβεί θανατηφόρα και η οποία σχετίζεται με τη χρήση ταμπόν. Προκαλείται από τις τοξίνες που παράγονται από ένα βακτήριο που ονομάζεται Χρυσίζων Σταφυλόκοκκος (Staphylococcus Aureus), το οποίο βρίσκεται συνήθως στη μύτη και στον κόλπο. Περίπου οι μισές των περιπτώσεων που προκύπτουν συνδέονται με τη χρήση ταμπόν. Οι υπόλοιπες εμφανίζονται σε άντρες, παιδιά και γυναίκες που δεν έχουν εμμηνόρροια. Το ΣΤΣ μπορεί να θεραπευτεί, αλλά η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία είναι πολύ σημαντικές.

Ποιες είναι οι προειδοποιητικές ενδείξεις; 

- Ξαφνικός υψηλός πυρετός (συνήθως υψηλότερος από 39°C)

- Εμετός 

- Διάρροια

- Εξάνθημα που μοιάζει με έγκαυμα από τον ήλιο

- Πονόλαιμος  

- Ζαλάδα και/ή λιποθυμία

- Μυϊκοί πόνοι

Δεν είναι απαραίτητο ότι όλα τα συμπτώματα θα εμφανιστούν ταυτόχρονα. Το ΣΤΣ μπορεί να εξελιχθεί ταχύτατα από συμπτώματα που θυμίζουν γρίπη σε μια σοβαρή ασθένεια η οποία μπορεί να αποβεί θανατηφόρα. Εάν έχετε ένα ή περισσότερα από αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια, πρέπει αμέσως να αφαιρέσετε το ταμπόν και να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια. Ενημερώστε τον γιατρό για τα συμπτώματα, για το γεγονός ότι χρησιμοποιήσατε ταμπόν και ότι πιστεύετε ότι μπορεί να έχετε ΣΤΣ.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε ξανά ταμπόν, εάν είχατε προειδοποιητικές ενδείξεις για ΣΤΣ στο παρελθόν. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν έχετε τυχόν ερωτήσεις για το ΣΤΣ ή τη χρήση ταμπόν.

Τρόποι για να ελαττώσετε τον κίνδυνο του ΣΤΣ

Μελέτες δείχνουν ότι τα ταμπόν υψηλότερης απορροφητικότητας αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης του ΣΤΣ. Επομένως, για να ελαττώσετε τον κίνδυνο του ΣΤΣ, χρησιμοποιήστε το ταμπόν με τη μικρότερη απορροφητικότητα που καλύπτει τις ανάγκες σας. Μπορείτε να ελαττώσετε τον κίνδυνο του ΣΤΣ εναλλάσσοντας τη χρήση ταμπόν με σερβιέτες.

 

Μην πετάτε το ταμπόν, το περιτύλιγμα ή το απλικατέρ στην τουαλέτα.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πρόκτερ & Γκάμπλ Ελλάς Μ.Ε.Π.Ε., Αγίου Κωνσταντίνου 49, 151 24 Μαρούσι,τηλ. 800-11-23000 χωρίς χρέωση

ΣΥΝΘΕΣΗ

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ: Ραγιόν, πολυεστέρα και βαμβάκι.

0
8d545362-e735-3c7d-8c4d-659eeb689bb23901902665965861725
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.20
Διπλή ή τριπλή συσκευασία Always Night

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies