Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

 • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
 • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
 • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
 • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Όταν η περίοδος έρχεται νωρίτερα από όταν την περιμένεις

Όταν η περίοδος έρχεται νωρίτερα από όταν την περιμένεις

0
Σου ήρθε περίοδος νωρίτερα απ’ ότι περίμενες; Μην αγχώνεσαι! Σου λύνουμε όλες τις απορίες!

8 αιτίες για περίοδο νωρίτερα

 

Πηγαίνεις στην τουαλέτα και βλέπεις τις γνωστές κηλίδες αίματος στο εσώρουχό σου. Σου ήρθε περίοδος. Είναι όμως πολύ νωρίς! Υπάρχουν διάφοροι λόγοι και είναι πολύ φυσιολογικοί, γι’ αυτό πάρε μια βαθιά ανάσα και μην πανικοβάλλεσαι. Εδώ θα βρεις τους κυριότερους λόγους για την περίοδο που έρχεται νωρίτερα:

 

 1. Άλλαξες τη διατροφή ή το πρόγραμμα άσκησής σου

  Η διατροφή και η άσκηση επηρεάζουν τις ορμόνες σου και οι ορμόνες ελέγχουν τον κύκλο περιόδου σου. Αν άλλαξες πρόσφατα τη διατροφή ή το πρόγραμμα άσκησής σου, αυτό μπορεί να είναι η αιτία που σου ήρθε περίοδος νωρίτερα. Η απότομη πρόσληψη ή απώλεια βάρους μπορεί επίσης να επηρεάσει σοβαρά τα επίπεδα ορμονών σου και να απορρυθμίσει τον κύκλο περιόδου σου.

   

 2. Έχεις άγχος

  Το άγχος συνοδεύεται από μια σειρά χημικών αλλαγών στο σώμα σου και μπορεί να είναι μια βασική αιτία για την περίοδο νωρίτερα. Τώρα το ξέρεις. Το άγχος μπορεί επίσης να προκαλέσει καθυστέρηση στην περίοδό σου. Είναι απλώς μια ένδειξη ότι το σώμα σου αντιδρά σε ό,τι συμβαίνει στη ζωή σου!

   

 3. Το καθημερινό πρόγραμμά σου άλλαξε

  Οποιαδήποτε μεγάλη αλλαγή στο τακτικό πρόγραμμά σου – μπορεί να ταξιδεύεις ή να κάνεις διακοπές – μπορεί να απορρυθμίσει τις ορμόνες στο σώμα σου. Το ίδιο ισχύει για τον ύπνο. Αν πρόσφατα άλλαξες δραστικά τις συνήθειες του ύπνου σου, αυτό μπορεί να επηρεάσει τις ορμόνες που ελέγχουν τον κύκλο περιόδου σου. Αυτές οι διακυμάνσεις θα εξαλειφθούν από μόνες τους μόλις το πρόγραμμά σου αποκατασταθεί.

   

 4. Ο κύκλος περιόδου σου δεν είναι ακόμα τακτικός

  Αν σου ήρθε πρόσφατα περίοδος για πρώτη φορά, είναι πιο πιθανό να έχεις ακανόνιστο κύκλο περιόδου – που μπορεί να σημαίνει ότι σου ήρθε περίοδος νωρίτερα απ’ όσο περίμενες! Αυτό συμβαίνει επειδή οι ορμόνες που ελέγχουν τον κύκλο περιόδου σου είναι κάτι σχετικά καινούριο για το σώμα σου και δεν τις έχει συνηθίσει ακόμα. Σε μερικά κορίτσια χρειάζεται μέχρι και ένας χρόνος για να αποκτήσουν έναν τακτικό κύκλο περιόδου. Μέχρι τότε, μην ανησυχείς αν η περίοδός σου έρχεται μια εβδομάδα νωρίτερα ή αργότερα. Απλώς φρόντισε να έχεις μαζί σου μερικές σερβιέτες Always για να αντιμετωπίσεις τα συμπτώματα της περιόδου νωρίτερα.

   

 5. Είναι απλώς κηλίδες αίματος

  Άλλη μια αιτία για την περίοδο νωρίτερα είναι – έκπληξη! – ότι στην πραγματικότητα δεν έχεις περίοδο. Αυτό το αίμα που δεν περίμενες να δεις στο εσώρουχό σου μπορεί να μην είναι τελικά περίοδος, αλλά μόνο κηλίδες αίματος. Οι κηλίδες αίματος είναι ροζ ή καφετί αίμα που μπορεί να δεις στο χαρτί υγείας όταν σκουπιστείς ή στο εσώρουχό σου. Οι κηλίδες αίματος είναι τόση ποσότητα ώστε να αφήσει ένα μικρό λεκέ αλλά όχι αρκετή για να φορέσεις ταμπόν ή σερβιέτα. Πολλές γυναίκες έχουν κηλίδες αίματος κατά την ωορρηξία – την απελευθέρωση ενός ωαρίου από τις ωοθήκες – η οποία συμβαίνει ακριβώς στο μέσο του κύκλου περιόδου ή περίπου 2 βδομάδες πριν έρθει η περίοδος. Άλλες πάλι έχουν κηλίδες αίματος ακριβώς πριν την περίοδο.

   

 6. Έχεις κάποια ιατρική πάθηση

  Μια πάθηση ή ιατρική περιπλοκή μπορεί μερικές φορές να είναι η αιτία για να έχεις περίοδο μία εβδομάδα νωρίτερα.

   

 7. Παίρνεις φάρμακα

  Κάποια φάρμακα επηρεάζουν τις ορμόνες σου. Κι επειδή οι ορμόνες ελέγχουν τον κύκλο περιόδου σου, κάποια φάρμακα μπορεί να είναι η αιτία για να έχεις περίοδο νωρίτερα από το κανονικό.

   

 8. Ασκείσαι υπερβολικά

  Η ήπια άσκηση βοηθάει στη διάρκεια της περιόδου αλλά αν είναι πολύ έντονη μπορεί να σου προκαλέσει περίοδο νωρίτερα από το κανονικό.

 

Πώς αντιμετωπίζεται η περίοδος νωρίτερα;

 

Ένας καλός τρόπος για να είσαι προετοιμασμένη για την περίοδο νωρίτερα είναι να παρακολουθείς τον κύκλο σου.

Μπορείς επίσης να φροντίζεις το σώμα και το μυαλό σου για να διατηρείσαι υγιής και ήρεμη. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να αποφύγεις την περίοδο νωρίτερα από το κανονικό.

Και φυσικά, καλό είναι να έχεις πάντα ταμπόν στην τσάντα σου για να είσαι προετοιμασμένη. 

 

Πότε να συμβουλευτείς γιατρό

 

Αν παρατηρήσεις μη φυσιολογικές αλλαγές στην περίοδό σου που δεν οφείλονται σε κάποιον από τους λόγους που αναφέρουμε εδώ, ίσως θα πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου.

 

Τι σημαίνει η περίοδος νωρίτερα;

 

Η περίοδος νωρίτερα από το κανονικό σημαίνει ότι οι ορμόνες σου είναι σχετικά απορρυθμισμένες. Οι διακυμάνσεις στις ορμόνες σου από μήνα σε μήνα είναι συνηθισμένες και τις περισσότερες φορές δεν είναι ανησυχητικές, ειδικά αν μόλις είχες περίοδο για πρώτη φορά.

 

Πώς να είσαι προετοιμασμένη για τα συμπτώματα της περιόδου νωρίτερα από το κανονικό

 

Για να αποφύγουν τα λερωμένα εσώρουχα, αν έχουν κηλίδες αίματος ή περίοδο νωρίτερα, πολλά κορίτσια φορούν σερβιετάκια όπως τα Always Dailies για λίγες μέρες πριν από τη μέρα που υπολογίζουν ότι θα τους έρθει περίοδος. Έτσι, αν σου έρθει λίγο νωρίτερα, θα είσαι προστατευμένη.

 

Επίσης, μπορείς να έχεις διαθέσιμα ταμπόν TAMPAX για να είσαι προετοιμασμένη αν έχεις περίοδο νωρίτερα. Τα ταμπόν TAMPAX Pearl Compak, για παράδειγμα, είναι μικρά και χωρούν εύκολα στην τσάντα σου. Επίσης, χρησιμοποιούν τεχνολογία LeakGuard για προστασία έως και 100% από διαρροές. Έτσι, την επόμενη φορά που θα έχεις περίοδο μια βδομάδα νωρίτερα, μπορείς να συνεχίσεις ανενόχλητη το πρόγραμμά σου και να ξεχάσεις τον πανικό ενός «ατυχήματος» από κηλίδες. Κέρδισες!

0
8d545362-e735-3c7d-8c4d-659eeb689bb23901902665965861725
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.20
Διπλή ή τριπλή συσκευασία Always Night

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies