Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

 • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
 • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
 • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
 • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Όλα τα σημάδια που προμηνύουν την αρχή της εφηβείας στα κορίτσια

Όλα τα σημάδια που προμηνύουν την αρχή της εφηβείας στα κορίτσια

0
Μην τρομάζεις με τις αλλαγές στο σώμα σου καθώς ξεκινάει η εφηβεία! Διάβασε παρακάτω για να είσαι πλήρως προετοιμασμένη!

Ποια είναι τα σημάδια της εφηβείας στα κορίτσια;

 

Η εφηβεία είναι γεμάτη συναρπαστικές αλλαγές. Το να υπολογίσεις πότε θα ξεκινήσει μπορεί επίσης να είναι συναρπαστικό. «Πότε θα μεγαλώσει το στήθος μου»; «Πότε θα μου έρθει περίοδος για πρώτη φορά»; «Πότε θα αρχίσω να φοράω αποσμητικό»; Μπορεί ήδη να έχεις κάποια συμπτώματα εφηβείας ή μπορεί να έχεις απλώς ακούσει γι’ αυτά. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να γνωρίζεις τι να περιμένεις σε αυτή τη σημαντική φάση της ζωής σου! Γι’ αυτό θα βρεις εδώ ποια είναι τα σημάδια της εφηβείας στα κορίτσια.

 

 • Στήθος! Το πρώτο σημάδι της εφηβείας στα κορίτσια είναι ότι αρχίζει να μεγαλώνει το στήθος σου, σαν δυο μικρά βουναλάκια κάτω από τις ρώγες σου. Αυτά θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν μέχρι να αναπτυχθεί πλήρως το στήθος σου. Τώρα είναι η στιγμή για να αρχίσεις να φοράς σουτιέν. Το σουτιέν μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό! Ζήτησε από τη μητέρα σου ή μία ενήλικη γυναίκα που εμπιστεύεσαι να σε βοηθήσει να διαλέξεις σουτιέν από ένα κατάστημα.
 • Τριχοφυΐα. Στη διάρκεια της εφηβείας, τα κορίτσια αρχίζουν να έχουν τριχοφυΐα στην ηβική περιοχή, δηλαδή τρίχες στην περιοχή ανάμεσα στο κάτω μέρος της κοιλιάς και στο πάνω μέρος των μηρών. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα από τα πρώτα σημάδια της εφηβείας. Στην αρχή, οι τρίχες είναι λεπτές και σταδιακά γίνονται πιο χοντρές και σγουρές. Λίγους μήνες μετά την έναρξη της τριχοφυΐας στην ηβική περιοχή, τα κορίτσια αρχίζουν να έχουν τρίχες στις μασχάλες. Στη διάρκεια της εφηβείας, οι τρίχες στα πόδια των κοριτσιών γίνονται επίσης πιο χοντρές.
 • Ψηλώνεις απότομα. Η εφηβεία είναι μια περίοδος γρήγορης ανάπτυξης. Μπορεί να το παρατηρήσεις πρώτα στις παλάμες και τα πέλματά σου. Αν αρχίσουν να μεγαλώνουν ξαφνικά, αυτό είναι ένα πρώτο σημάδι εφηβείας. Μετά μπορεί να παρατηρήσεις ότι ψηλώνεις και μάλιστα πιο γρήγορα απ’ όσο όταν ήσουν παιδί. Μερικά κορίτσια μπορεί να ψηλώσουν μέχρι και 9 εκατοστά μέσα σε ένα χρόνο στην εφηβεία. Φτάνουν στο ενήλικο ύψος τους στο τέλος της εφηβείας, περίπου 4-6 χρόνια μετά την έναρξή της.
 • Αλλαγές στα γεννητικά όργανα. Ένα άλλο σημάδι εφηβείας είναι οι αλλαγές στα γεννητικά σου όργανα τα οποία μεγαλώνουν στη διάρκειά της. Στο εσωτερικό του σώματός σου, ο κόλπος και η μήτρα σου επίσης μεγαλώνουν.
 • Αλλαγές στο δέρμα. Ένα σημάδι εφηβείας είναι οι αλλαγές στην ποσότητα του σμήγματος που εκκρίνουν οι πόροι του δέρματός σου.Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχεις μαύρα στίγματα ή ακμή στο πρόσωπο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να υιοθετήσεις ένα καθημερινό πρόγραμμα καθαρισμού της επιδερμίδας σου. Διάλεξε ένα σαπούνι προσώπου που σου αρέσει και φρόντισε να πλένεσαι καθημερινά. Η αυξημένη παραγωγή σμήγματος στο δέρμα σου θα κάνει τα μαλλιά σου πιο λιπαρά, δηλαδή θα πρέπει να λούζεσαι πιο συχνά απ’ όσο όταν ήσουν παιδί.
 • Ιδρώτας! Στην εφηβεία αναπτύσσονται και οι ιδρωτοποιοί αδένες σου. Ο ιδρώτας είναι σημαντικός γιατί βοηθά στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματός σου: καθώς ο ιδρώτας εξατμίζεται από το σώμα σου, μαζί του αποβάλλεται και η θερμότητα! Ο ιδρώτας σου θα αυξηθεί, με αποτέλεσμα να αποκτήσεις της δική σου μοναδική σωματική οσμή – άλλο ένα σημάδι της εφηβείας. Φρόντισε να κάνεις ντους συχνά. Επίσης μια καλή ιδέα είναι να φοράς αποσμητικό στις μασχάλες. Ζήτησε από τη μαμά σου ή μία ενήλικη γυναίκα που εμπιστεύεσαι να σου αγοράσει ένα αποσμητικό.
 • Κολπικές εκκρίσεις. Οι κολπικές εκκρίσεις είναι τα λευκά ή διαφανή υγρά που εκκρίνει ο κόλπος σου και είναι σημάδι της εφηβείας στα κορίτσια. Οι κολπικές εκκρίσεις είναι ο τρόπος που έχει το σώμα σου για να διατηρεί τον κόλπο σου υγιή, προστατεύοντάς τον από την ξηρότητα και τις μολύνσεις. Όλες οι γυναίκες τις έχουν! Για μια καθημερινή αίσθηση φρεσκάδας που σε κρατά στεγνή και άνετη, δοκίμασε να φοράς σερβιετάκι. Τα σερβιετάκια Always Dailies είναι καταπληκτικά για καθημερινή χρήση και είναι τόσο λεπτά που σχεδόν ξεχνάς ότι τα φοράς!
 • Η πρώτη σου περίοδος. Ένα πολυαναμενόμενο σημάδι εφηβείας στα κορίτσια είναι η έναρξη της έμμηνου ρύσης – της αποβολής αίματος, ιστού και υγρών από τον κόλπο σου που διαρκεί 3-7 μέρες κάθε μήνα. Η πρώτη φορά που έχεις περίοδο είναι ένα συναρπαστικό ορόσημο. Είναι μέρος της εξέλιξής σου σε μια δυνατή και υγιή γυναίκα! Για τέλεια προστασία, οι σερβιέτες Always Platinum θα σου χαρίσουν έξτρα άνεση και απαλότητα από την πρώτη μέρα!

 

Πότε θα σου συμβεί αυτό;

 

Στα περισσότερα κορίτσια, η εφηβεία ξεκινά σε ηλικία 8-11 ετών και η περίοδός τους ξεκινά περίπου 2 χρόνια μετά τα πρώτα σημάδια εφηβείας (π.χ. ανάπτυξη στήθους). Δεν υπάρχει όμως «σωστή» στιγμή για να ξεκινήσει η εφηβεία. Το σώμα κάθε κοριτσιού λειτουργεί με βάση τους δικούς του ρυθμούς. Θα βιώσεις τα διάφορα σημάδια εφηβείας όταν το σώμα σου θα είναι έτοιμο!

0
8d545362-e735-3c7d-8c4d-659eeb689bb23901902665965861725
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.20
Διπλή ή τριπλή συσκευασία Always Night

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies