Όλα όσα πρέπει να περιέχει μια γυναικεία τσάντα το χειμώνα


Ευ Ζην
12/11/2019
Μάθε όλα όσα πρέπει να έχεις στην τσάντα σου και αυτό το χειμώνα, για να είσαι πλήρως προετοιμασμένη!

Γυναικεία τσάντα. Αποτελεί ένα μικρόκοσμο από μόνη της και οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται πως δεν μπορούν να φύγουν από το σπίτι χωρίς αυτή. Διότι μέσα στις τσάντες και τα backpacks τους, οι γυναίκες έχουν πάντα μαζί τους όλα εκείνα τα αντικείμενα τα οποία τις κάνουν να αισθάνονται ασφάλεια, προστασία και άνεση, κάθε στιγμή.

Όπως ακριβώς η ρουτίνα ομορφιάς μας όμως, έτσι και το περιεχόμενο της γυναικείας τσάντας είναι καλό να αλλάζει ανά εποχή. Με το χειμώνα να βρίσκεται ήδη εδώ, λοιπόν, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά σε όλα όσα αξίζει να περιέχει η τσάντα μας αυτή τη χρονική περίοδο για να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα.

1. Ένα επιπλέον ζευγάρι κάλτσες ή ένα καλσόν

Αν θέλεις να αισθάνεσαι καλυμμένη παντός καιρού, τότε μην παραλείψεις να βάλεις στην τσάντα σου ένα ζευγάρι κάλτσες ή ένα καλσόν. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για το πότε θα βρέξει ή το πότε θα φύγει ο πρώτος πόντος από το αγαπημένο σου καλσόν. Καλό είναι, λοιπόν, να μεριμνήσεις ώστε να πας ζεστή και προσεγμένη στο ραντεβού μετά το γραφείο ή σε εκείνη την επαγγελματική εκδήλωση.

2. Απαλές και απορροφητικές σερβιέτες

Το μεγαλύτερο «must» για μια γυναικεία τσάντα είναι, φυσικά, τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής. Αυτόν τον χειμώνα, φρόντισε απλώς να κάνεις περισσότερο προσεκτικά την επιλογή σου και να στραφείς σε σερβιέτες που σου προσφέρουν πάντα «δυναμική» προστασία, απαλότητα και άνεση, δηλαδή να επιλέξεις τις Always Platinum. Τα απαλά, απορροφητικά 1.000 μικρο-μαξιλαράκια και τα προστατευτικά πλαϊνά που διαθέτουν θα σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια όπου και αν βρεθείς και να είσαι σίγουρη πως θα αποφύγεις τις διαρροές και θα έχεις την απαραίτητη αίσθηση στεγνότητας, όταν τη χρειάζεσαι. Μην ξεχνάς, επίσης, πως οι συγκεκριμένες σερβιέτες είναι πιστοποιημένες από δερματολόγους και επιστήμονες!

3. Μία ενυδατική κρέμα για τα χέρια

Ο κρύος αέρας και οι χαμηλές θερμοκρασίες αφυδατώνουν το δέρμα σου κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Τα χέρια σου, λοιπόν, που είναι συνήθως εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες, ξηραίνονται και «σκάνε» συχνά. Αξίζει, λοιπόν, να έχεις πάντα στην τσάντα σου μια πλούσια ενυδατική κρέμα για να τα ενυδατώνεις.

4. Μαντηλάκια για τα χέρια και το πρόσωπο

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, το χειμώνα βρίσκεσαι συχνά σε κλειστούς χώρους και αγγίζεις αντικείμενα τα οποία περιέχουν ενδεχομένως εκατομμύρια μικρόβια. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να μπορείς να καθαρίζεις όποτε το χρειάζεσαι τα χέρια σου με αντιμικροβιακά μαντηλάκια. Εξίσου απαραίτητο είναι όμως, να έχεις πάντα στην τσάντα σου μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου, ειδικότερα αν τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα αποδειχθούν απαραίτητα όταν θελήσεις να καθαρίσεις το πρόσωπό σου και να ανανεώσεις το μακιγιάζ πριν από το ραντεβού σου.

5. Power Bank: Κακά τα ψέματα. Η ύπαρξη ενός power bank για τη φόρτιση των ηλεκτρονικών συσκευών είναι απαραίτητη σε μία γυναικεία τσάντα, χειμώνα και καλοκαίρι. Ωστόσο, το χειμώνα όταν και οι υποχρεώσεις μας είναι ενδεχομένως περισσότερο αυξημένες και η κίνηση στους δρόμους κάνει τη διαδρομή από το σπίτι στο γραφείο να μοιάζει ατελείωτη, μια φορητή συσκευή φόρτισης καλό είναι να είναι πάντα στη διάθεσή μας.

6. Βιταμίνες: Τέλος, καλό είναι να βρίσκονται μέσα στη χειμωνιάτικη τσάντα σου και μερικές βιταμίνες. Με τους ιούς να καραδοκούν παντού, το κοινό κρυολόγημα να ταλαιπωρεί συναδέλφους και γνωστούς σου και το επιβαρυμένο καθημερινό σου πρόγραμμα να ρίχνει συχνά την ενέργεια και τις άμυνές σου, είναι σημαντικό να μπορείς να τονώνεις τον οργανισμό σου, όποτε χρειάζεται.

Όλα όσα πρέπει να περιέχει μια γυναικεία τσάντα το χειμώνα

Από τις απαραίτητες Always Platinum μέχρι την κρέμα χεριών και από το χρήσιμο power bank έως τα αντιμικροβιακά μαντηλάκια και τις έξτρα κάλτσες, αφιέρωσε λίγο χρόνο στην προετοιμασία της χειμερινής σου τσάντας και θα αισθάνεσαι πάντα καλυμμένη και προστατευμένη.