Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Οι στόχοι που αξίζει να θέσεις για τη φετινή χρονιά

Οι στόχοι που αξίζει να θέσεις για τη φετινή χρονιά

0
Αυτές τις υποσχέσεις αξίζει να δώσεις στον εαυτό σου φέτος!

Διανύουμε αισίως τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου και οι περισσότερες από εμάς, κάνουμε ήδη όνειρα, σχέδια και πλάνα για τους ερχόμενους μήνες. Μπορεί η παράξενη χρονιά που αφήσαμε πίσω να μας στέρησε αρκετά πράγματα που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε δεδομένα, όμως ταυτόχρονα μας έδωσε την ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό μας, να ανακαλύψουμε ποιες είμαστε πραγματικά και πλέον, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμούμε από το 2021.

Με άλλα λόγια, τώρα που είμαστε ακόμη στην αρχή του νέου έτους, είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσουμε τους στόχους μας για τη νέα χρονιά και να δώσουμε μερικές υποσχέσεις στον εαυτό μας που θα μας βοηθήσουν να απολαύσουμε την κάθε στιγμή, ενώ σε βάθος χρόνου θα μας οδηγήσουν στην καλύτερη δυνατή εκδοχή μας. Μερικές από αυτές τις υποσχέσεις, έχουμε συγκεντρώσει στο κείμενο που ακολουθεί παρακάτω.

Ξεκινώντας τη νέα χρονιά από ένα νέο περιβάλλον

Μέσα στο 2020 πήραμε μερικά πολύ σημαντικά μαθήματα και ένα από αυτά, ήταν το ότι αναγνωρίσαμε πόσο καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει ο προσωπικός μας χώρος για τη διάθεση και την ποιότητα της ζωής μας. Περνώντας τις περισσότερες ώρες της ημέρας εντός, το σπίτι εξελίχθηκε σε έναν προσωπικό μας «μικρόκοσμο», ένα μέρος στο οποίο εργαζόμαστε, χαλαρώνουμε, γυμναζόμαστε και απολαμβάνουμε την παρέα της υπόλοιπης οικογένειας. Ακριβώς για αυτό, η πρώτη υπόσχεση που θα δώσουμε στον εαυτό μας για το 2021, είναι ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το περιβάλλον με το οποίο αλληλεπιδρούμε καθημερινά, βελτιώνοντας έτσι και την καθημερινότητά μας. Με άλλα λόγια, ήρθε η στιγμή να απαλλαγούμε από περιττά αντικείμενα, εξασφαλίζοντας περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και να προχωρήσουμε σε μικρές ανέξοδες αλλαγές που θα κάνουν το σπίτι μας πιο άνετο και λειτουργικό.

Οι στόχοι που αξίζει να θέσεις για τη φετινή χρονιά 

Ακολουθώντας μία καθημερινότητα που μας δίνει ώθηση

Το διάστημα που περάσαμε στο σπίτι, ήταν για εμάς μία ευκαιρία να επανεξετάσουμε την καθημερινότητά μας και να εντοπίσουμε τα πράγματα ή τις συνήθειες που «σαμποτάρουν» την προσπάθειά μας για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, γεμάτο ευεξία. Το γεγονός πως μέχρι πρόσφατα δεν επενδύαμε αρκετό χρόνο στην προσωπική μας ξεκούραση, ενδίδαμε τακτικά σε διατροφικές ατασθαλίες και αναβάλαμε το «ραντεβού» μας με τη φυσική άσκηση, ήταν μόνο μερικά από τα πράγματα που αποφασίσαμε να αλλάξουμε και τελικά, βρήκαμε τους εύκολους τρόπους για να το καταφέρουμε. Πραγματοποιώντας μικρά βήματα κάθε μέρα και αναζητώντας εναλλακτικές, μπορέσαμε να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας συνολικά και να διαμορφώσουμε μία νέα, πολύ πιο ωφέλιμη καθημερινότητα, την οποία δεν σκοπεύουμε να αποχωριστούμε μέσα στο 2021, αφού ξέρουμε πως μόνο μέσω αυτής, θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.Εστιάζοντας στη απόλυτη «θωράκιση» της υγείας μας

Η υγεία μας ήταν η πρώτη και βασική μας προτεραιότητα την περασμένη χρονιά και στην ίδια θέση θα παραμείνει από εδώ και στο εξής. Έπειτα από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσαμε τους προηγούμενους μήνες, καταλάβαμε πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διαφυλάξουμε αυτό το ανεκτίμητο αγαθό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δώσουμε στον εαυτό μας μία υπόσχεση, για ένα μέλλον γεμάτο υγεία και ευεξία. Αυτή η σκέψη είναι που μας παρακινεί να απαλλαγούμε από ανθυγιεινές συνήθειες και από έναν καθιστικό τρόπο ζωής, να αλλάξουμε τη διατροφή μας και να την εμπλουτίσουμε με γεύματα υψηλής θρεπτικής αξίας, να παραμείνουμε συνεπείς με τις ετήσιες ιατρικές μας εξετάσεις, οι οποίες μας επιτρέπουν να προλαμβάνουμε έγκαιρα κάθε κίνδυνο.

Οι στόχοι που αξίζει να θέσεις για τη φετινή χρονιά 

Επενδύοντας σε δραστηριότητες που μας κάνουν καλύτερες

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το 2020 ήταν μία χρονιά που μας επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις, αφού μας βοήθησε να ανακαλύψουμε τα «κρυφά» ταλέντα και τα ενδιαφέροντα που δεν γνωρίζαμε πως διαθέτουμε. Όσο μέναμε σπίτι, εξασκήσαμε τις ικανότητές μας στη μαγειρική, τον χορό, το πλέξιμο, την ζωγραφική, αναθερμάναμε τη σχέση μας με το διάβασμα και ξεκινήσαμε διαδικτυακά μαθήματα σε μία ξένη γλώσσα. Και ακριβώς αυτές είναι οι δραστηριότητες, στις οποίες σκοπεύουμε να επενδύσουμε μέσα στην νέα χρονιά, για να εξελιχθούμε σε βάθος χρόνου, στον άνθρωπο που επιθυμούμε να γίνουμε.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως μία νέα αρχή δεν είναι ποτέ εύκολη, ειδικότερα όταν αφορά στον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να ζούμε. Αυτό όμως δεν εμποδίζει από το να προσπαθήσουμε να μείνουμε συνεπείς στις υποσχέσεις που δώσαμε στον εαυτό μας και μέρα με τη μέρα, να πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην καλύτερη δυνατή εκδοχή μας!
0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies