Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Μάθε τα πάντα για την πρώιμη εφηβεία

Μάθε τα πάντα για την πρώιμη εφηβεία

0
Ίσως λίγο νωρίτερα από ότι το περίμενες, αλλά η πρώιμη εφηβεία δεν θα έπρεπε να σε τρομάζει!

Μάθε τα πάντα για την πρώιμη εφηβεία

Μπορεί να νιώθεις ότι αναπτύσσεσαι πολύ πιο γρήγορα από τις φίλες σου. Δεν είσαι η μόνη. Κορίτσια σε όλο τον κόσμο έχουν πρώιμη εφηβεία και η περίοδός τους ξεκινά νωρίτερα από ό,τι στις μητέρες τους. Η πρώιμη εφηβεία στα κορίτσια είναι ένα όλο και πιο συνηθισμένο φαινόμενο. Και δεν σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με σένα! Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να αναπτύσσεσαι νωρίτερα από τις φίλες σου, το σώμα σου έχει το δικό του πρόγραμμα και τους δικούς του ρυθμούς! 

Οι επιστήμονες εξακολουθούν να ερευνούν γιατί συμβαίνει αυτό σε κορίτσια από πολλές χώρες του κόσμου. Σε προσωπικό, ατομικό επίπεδο, η πρώιμη ήβη στα κορίτσια δεν είναι κάτι σοβαρό. Το κλειδί είναι να υιοθετήσεις μια θετική στάση απέναντι στις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σου, αφού κάνει κάτι απόλυτα υγιές. Απλώς είναι λίγο πιο μπροστά στη διαδρομή!

 

Τι είναι η πρώιμη ήβη;

Η εφηβεία συνήθως αρχίζει σε ηλικία από 9 μέχρι 13 ετών. Το πρώτο δείγμα της εφηβείας είναι συνήθως ότι εμφανίζεις στήθος, δύο μικρά βουναλάκια κάτω από τις ρώγες σου που θα εξελιχθούν σε κανονικό στήθος. Όταν αυτό συμβεί πριν την ηλικία των 8 ετών, ονομάζεται πρώιμη ήβη. Αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσεις να έχεις τριχοφυΐα στην ηβική περιοχή, θα αποκτήσεις καμπύλες στους γοφούς και θα σου έρθει η πρώτη περίοδος επίσης πιο νωρίς από τα άλλα κορίτσια, όσο είσαι ακόμα στο δημοτικό. Όλα αυτά είναι συμπτώματα πρώιμης εφηβείας.

Η πρώιμη εφηβεία είναι διαφορετική από την πρόωρη εφηβεία που είναι ιατρική πάθηση και προκαλείται από μια ανωμαλία στον εγκέφαλο και στον τρόπο με τον οποίο απελευθερώνει χημικές ουσίες στο σώμα σου που ονομάζονται ορμόνες. Στην περίπτωση της πάθησης, η εφηβεία ξεκινά πριν από την ηλικία των 7 ετών. Αν υποπτεύεσαι ότι αυτό συμβαίνει σε σένα, συμβουλέψου έναν γιατρό.

 

Τι πρέπει να κάνω αν έχω πρώιμη εφηβεία;

Το να είσαι προετοιμασμένη και να ξέρεις τι να περιμένεις είναι σημαντικό για να νιώθεις καλά με τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σου αν έχεις πρώιμη εφηβεία. Αν έχεις απορίες σχετικά με το σώμα σου, ρώτησε τη μητέρα σου ή κάποια ενήλικη γυναίκα που εμπιστεύεσαι. Ξέρουν πώς είναι και μπορούν να σε βοηθήσουν, οπότε δεν χρειάζεται να νιώθεις ντροπή ή αμηχανία! Αν έχει ήδη ξεκινήσει η περίοδός σου, ρώτησέ τις σχετικά με τις σερβιέτες. Οι σερβιέτες Always είναι καταπληκτικές γιατί σου προσφέρουν άνεση, προστασία και σιγουριά!

 

Τι να κάνω όταν έχω περίοδο;

Το να έχεις περίοδο στο σχολείο μπορεί να είναι λίγο περίεργο. Αν είσαι η μοναδική από τις φίλες σου που έχει αρχίσει να έχει περίοδο, μπορεί να νιώθεις άνετα να το ανακοινώσεις στους άλλους αλλά μπορεί και όχι. Αυτό είναι το καταπληκτικό με τις σερβιέτες Always. Είναι αρκετά λεπτές για να χωρούν διακριτικά στην τσέπη σου όταν πηγαίνεις στην τουαλέτα για να αλλάξεις. Επίσης, κλειδώνουν την υγρασία και τις οσμές, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα έχεις κάποιο «ατύχημα» με την περίοδο που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. 

Αυτά είναι τα καλά νέα σχετικά με την πρώιμη εφηβεία. Η εφηβεία θα ξεκινήσει αργά ή γρήγορα και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια, οπότε δεν θα έχει σημασία πότε ξεκίνησε η ανάπτυξη της καθεμίας από εσάς. Να θυμάσαι ότι όλες θα εξελιχθείτε σε όμορφες και σίγουρες γυναίκες μετά την εφηβεία σας! Όσον αφορά την εφηβεία, δεν έχει και πολλή σημασία πώς και πότε ξεκίνησε σε κάθε γυναίκα!

0
8d545362-e735-3c7d-8c4d-659eeb689bb23901902665965861725
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.20
Διπλή ή τριπλή συσκευασία Always Night

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies