Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Καθημερινές γυναίκες...με το κεφάλι ψηλά!

Καθημερινές-γυναίκες...με-το-κεφάλι-ψηλά!
0
Οι γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση, ανεξαρτήτως των συνθηκών, αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους. Ποια είναι όμως τα μυστικά για να έχετε πάντα το κεφάλι ψηλά;

Κάποιες φορές, η αυτοπεποίθηση είναι το "κλειδί" για να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές υποχρεώσεις. Ωστόσο, δεν είναι κάτι που το αποκτάτε από τη μια στιγμή στην άλλη. Χρειάζεται εμπειρία και επιμονή για να τη βάλετε στη ζωή σας. Ανακαλύψτε τις παρακάτω συμβουλές για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας, ανεξαρτήτως των συνθηκών που βιώνετε καθημερινά.

Επικεντρωθείτε σε αυτά που μπορείτε να ελέγξετε

Όταν είστε μητέρα τριών παιδιών, αυτό σας προσφέρει απίστευτη ικανοποίηση. Όμως στο τέλος της μέρας, αισθάνεστε κάποιες φορές ότι σας τρώει η ανησυχία. Οι μαμάδες ανησυχούν για τα πάντα, από τα λιγότερα σημαντικά όπως π.χ. πώς θα τα πάει η μικρή στο σημερινό διαγώνισμα μαθηματικών, έως τα πιο σημαντικά όπως σε ποιο πανεπιστήμιο θα περάσει ο μεγάλος. Η καλύτερη συμβουλή είναι να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας, σε αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς από την πλευρά σας. Ναι, καλό είναι να είσαστε προετοιμασμένες για παν ενδεχόμενο, όμως εστιάστε καλύτερα στις δικές σας ευθύνες και αφήστε τους άλλους να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Όπως και να συμπεριφέρονται οι άλλοι, δεν μπορείτε να ελέγξετε παρά μόνο τις δικές σας ενέργειες, οπότε επικεντρωθείτε σε αυτό.

Δοκιμάστε ακόμα το εξής: γράψτε μια λίστα με όλα τα πράγματα που σας προκαλούν ανησυχία. Τώρα, χωρίστε τη λίστα στα δύο, δημιουργώντας μια λίστα για τα πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε και μια δεύτερη για αυτά που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Εστιάστε στην πρώτη λίστα και προσπαθήστε να βελτιώσετε αυτά που είναι εντός της σφαίρας επιρροής σας.

Αξιοποιήστε τη δύναμη της γλώσσας του σώματος

Κάποιες φορές, ίσως, χρειάζεται να μιλήσετε στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Παρόλο που μπορεί να μην είστε και τόσο εξοικειωμένη, αν γνωρίζετε τη γλώσσα του σώματος, μπορείτε να τα καταφέρετε, με λιγότερο άγχος. Το μυστικό είναι να δείχνετε ότι έχετε αυτοπεποίθηση μέχρι να την αποκτήσετε. Δείξτε σίγουρη για τον εαυτό σας, προκειμένου να αποκτήσετε σιγουριά! Η ευθυτενής στάση, οι βαθιές αναπνοές και το χαμόγελο βοηθούν να μιλάτε με τον καλύτερο τρόπο.

Δοκιμάστε ακόμα το εξής: ισιώστε την πλάτη ρίχνοντας πίσω τους ώμους και ανασηκώστε ελαφρά το πηγούνι. Αυτή η κίνηση θα σας κάνει να αισθανθείτε και να δείχνετε πιο σίγουρες για τον εαυτό σας. Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε και όλα θα πάνε καλά!

Υγιής επιδερμίδα και μαλλιά

Τα μαλλιά και η επιδερμίδα βοηθούν πάντα να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας. Η προσεγμένη σας εμφάνιση τονώνει πάντα το ηθικό και αυτό που βγάζετε προς τα έξω προκαλεί θετικές εντυπώσεις. 

Δοκιμάστε ακόμα το εξής: Η ομορφιά των μαλλιών πηγάζει από την υγεία του τριχωτού και τη λάμψη της τρίχας. Αν τα μαλλιά σας έχουν πιτυρίδα, με συνέπεια να εμφανίζουν λευκές νιφάδες και κνησμό στο τριχωτό, η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να παραμείνει ψηλά, αρκεί να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα. Χρησιμοποιήστε το σαμπουάν Head & Shoulders Citrus Fresh σε τακτική βάση για να καταπολεμήσετε την πιτυρίδα και να διατηρήσετε την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη, κάθε μέρα!

Θετική στάση

Είστε αγχώδης; Κάντε μόνο θετικές σκέψεις γιατί μόνο αυτές μπορούν να διώξουν τις αρνητικές! Φτιάξτε μια λίστα με όλα τα θετικά σας στοιχεία και κρατήστε την πάντα μαζί σας. Κάθε φορά που θα αγχώνεστε, μπορείτε να την διαβάζετε και να τονώνετε το ηθικό σας!

Δοκιμάστε ακόμα το εξής: ζητήστε από μια καλή σας φίλη ή από τον σύντροφό σας να γράψει μια λίστα με τα προτερήματά σας και φροντίστε να την έχετε πάντα μαζί σας. Συχνά είναι καλό να έχουμε υπόψη μας το πώς μας βλέπουν οι γύρω μας. Μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε λιγότεροι αυστηροί με τον εαυτό μας και να ενισχύσει την αυτοεκτίμησή μας.  

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies