Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

 • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
 • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
 • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
 • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Η καθυστέρηση της περιόδου δεν είναι τόσο ασυνήθιστη όσο νομίζεις

Η καθυστέρηση της περιόδου δεν είναι τόσο ασυνήθιστη όσο νομίζεις

0
Διάβασε παρακάτω τους λόγους για τους οποίους μπορεί να έχεις καθυστέρηση αυτόν το μήνα! 

7 αιτίες για καθυστέρηση περιόδου

 

Ωχ, όχι! Έχεις καθυστέρηση! Μην ανησυχείς. Η καθυστέρηση περιόδου δεν είναι τόσο ασυνήθιστη όσο μπορεί να νομίζεις!

 

Πάρε μια βαθιά ανάσα! Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την καθυστέρηση περιόδου. Εδώ θα βρεις μερικούς από τους πιο συνηθισμένους:

 

 1. Μόλις είχες περίοδο για πρώτη φορά

  Πολλά κορίτσια έχουν ακανόνιστο κύκλο μετά την πρώτη τους περίοδο. Το σώμα σου χρειάζεται χρόνο για να συνηθίσει όλες αυτές τις ορμόνες που το πλημμυρίζουν, οπότε μερικές φορές η περίοδός σου μπορεί να έρθει αργότερα από όσο περιμένεις!

   

  Κάποιους μήνες, ο κύκλος σου μπορεί να διαρκεί 45 μέρες, ενώ κάποιους άλλους μόλις 23. Γενικά, χρειάζεται περίπου ένας χρόνος μέχρι το σώμα σου να αποκτήσει έναν τακτικό κύκλο περιόδου. Μην ανησυχείς λοιπόν. Και μόνο το γεγονός ότι άρχισες να έχεις περίοδο μπορεί να είναι η αιτία για την καθυστέρηση περιόδου.

   

 2. Κακός υπολογισμός ή φυσιολογική διακύμανση;

  Μπορεί να έκανες λάθος όταν μέτρησες τις μέρες από την τελευταία σου περίοδο και να νομίζεις ότι έχεις καθυστέρηση, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχεις ξεφύγει από το πρόγραμμα. Ο μέσος κύκλος περιόδου διαρκεί 28 μέρες. Αλλά ο κύκλος περιόδου των περισσότερων γυναικών είναι λίγο μικρότερος ή μεγαλύτερος. Αν έχεις μόλις 1-2 μέρες καθυστέρηση περιόδου, αυτή μπορεί να οφείλεται στις φυσιολογικές διακυμάνσεις του κύκλου περιόδου από μήνα σε μήνα. Πολλές γυναίκες έχουν ελαφρώς ακανόνιστο κύκλο περιόδου, δηλαδή 27 μέρες τον έναν μήνα και 29 μέρες τον επόμενο. Αυτό σημαίνει ότι αν τον προηγούμενο μήνα είχες περίοδο «νωρίτερα», τον επόμενο μήνα μπορεί να φαίνεται ότι είχες «καθυστέρηση». Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλες μας.

   

 3. Άγχος

  Το άγχος μπορεί να ταλαιπωρήσει το σώμα σου. Αν έχεις αγχωθεί πολύ τελευταία (Εξετάσεις, ναι, εσάς εννοούμε!), αυτό μπορεί να απορρυθμίσει τα επίπεδα ορμονών σου και να επηρεάσει το χρόνο που θα σου έρθει περίοδος. Αν υποψιάζεσαι ότι έχεις καθυστέρηση λόγω άγχους, δοκίμασε μερικές τεχνικές χαλάρωσης όπως το να εστιάσεις στην αναπνοή σου για να επανέλθεις στο πρόγραμμά σου.  

   

 4. Ακραία άσκηση

  Παρότι η μέτρια άσκηση είναι μεγάλο πλεονέκτημα για να παραμείνεις υγιής και να βελτιώσεις τη διάθεσή σου, η ακραία άσκηση μπορεί να προκαλέσει ορμονική ανισορροπία που θα επηρεάσει τη διάθεσή σου.

  Για παράδειγμα, οι αθλήτριες στους Ολυμπιακούς Αγώνες μερικές φορές σταματούν να έχουν περίοδο, μια πάθηση γνωστή ως αμηνόρροια. 

   

 5. Δραστικές αλλαγές βάρους

  Οποιαδήποτε απότομη αλλαγή βάρους μπορεί να επηρεάσει τον κύκλο περιόδου σου. Η έντονη μείωση θερμίδων μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι αναπαραγωγικές ορμόνες σου. Παρότι η δραστική απώλεια βάρους είναι πιο πιθανό να προκαλέσει αλλαγές στον κύκλο περιόδου σου, η πρόσληψη βάρους μπορεί κι αυτή να επηρεάσει την ωορρηξία και το πότε θα σου έρθει περίοδος. Αυτό γιατί μπορεί να προκαλέσει αύξηση στα οιστρογόνα (μία από τις ορμόνες που συμμετέχουν στη ρύθμιση της περιόδου σου).

   

 6. Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ)

  Μια συνηθισμένη αιτία καθυστέρησης περιόδου είναι το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ), μια πάθηση που έχουν πολλές γυναίκες και νέες κοπέλες. Αυτό σημαίνει ότι σχηματίζονται κύστες στις ωοθήκες, οι οποίες διαταράσσουν την ωορρηξία, με αποτέλεσμα να έχεις καθυστέρηση περιόδου ή να μην έχεις καθόλου περίοδο. Το ΣΠΩ είναι πολύ συνηθισμένο, ενώ συχνά μπορείς να πάρεις φάρμακα για να διαχειριστείς τα συμπτώματά του. Μπορείς να συμβουλευτείς τον γιατρό σου σχετικά. 

   

 7. Εγκυμοσύνη

  Η καθυστέρηση περιόδου συχνά θεωρείται ως ένδειξη ότι το ωάριο που απελευθερώθηκε από τις ωοθήκες σου εκείνον τον μήνα γονιμοποιήθηκε από ένα σπερματοζωάριο και έχει ξεκινήσει η διαδικασία ανάπτυξης ενός μωρού μέσα σου. Αν είσαι έγκυος, δεν θα ξαναέχεις περίοδο μέχρι να γεννήσεις. Αν είσαι σεξουαλικά ενεργή και υποψιάζεσαι ότι είσαι έγκυος, υπάρχουν πολλά τεστ εγκυμοσύνης που μπορείς να αγοράσεις στο φαρμακείο για να τα κάνεις στο σπίτι. Θα πρέπει όμως να επισκεφτείς και τον γιατρό σου.

 

Τώρα που γνωρίζεις τι συμβαίνει όταν έχεις καθυστέρηση περιόδου, ελπίζουμε να χαλάρωσες λίγο! Τις περισσότερες φορές, οι ορμονικές διακυμάνσεις που προκαλούν την καθυστέρηση περιόδου θα σταθεροποιηθούν.

 

Τι να κάνεις αν έχεις καθυστέρηση περιόδου

 

Να είσαι πάντα προετοιμασμένη!

Το κλειδί είναι να γνωρίζεις πώς να προετοιμαστείς, ειδικά αν έχεις καθυστέρηση περιόδου ή ακανόνιστη περίοδο. Φόρεσε σερβιετάκια Always Dailies για λίγες μέρες πριν από τη μέρα που υπολογίζεις ότι θα σου έρθει περίοδος. Τα σερβιετάκια Always Dailies είναι πολύ λεπτά και εύκαμπτα, τόσο που σχεδόν ξεχνάς ότι τα φοράς!

0
5e55f128-993a-3db2-9d4c-92f5d979080a7128314426317477415

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies