Επανεκκίνηση τώρα


Ευ Ζην
4/10/2018

Εσύ τι θα κάνεις για να υποδεχτείς τον Σεπτέμβρη και το φθινόπωρο, αναζωογονημένη και σε φόρμα;Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι οι αρχές του Σεπτέμβρη είναι η δεύτερη καλύτερη εποχή για αποτοξίνωση! Το καλοκαίρι άφησες τον εαυτό σου ελεύθερο και καλά έκανες! Τώρα όμως, μήπως ήρθε ο καιρός να μπεις κι εσύ σε ένα πρόγραμμα, φτιαγμένο στα μέτρα σου; Σου έχουμε δύο βασικούς λόγους για να το σκεφτείς: θα κάνεις ένα καλό restart στον οργανισμό, στο σώμα και στη διάθεση και θα ανταπεξέλθεις καλύτερα στη νέα καθημερινότητα που όπως και να το κάνουμε, θα είναι λίγο πιο απαιτητική! Πιο συγκεκριμένα:

  • Ξεδίψασε ελεύθερα! Αυτή την εποχή οι χυμοί αποτοξίνωσης είναι ακόμα πιο γευστικοί (τα φρούτα τώρα είναι λίγο πιο γλυκά) και είναι πιο εύκολο να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής, μιας και ακόμα κάνει ζέστη που ίσως κλείνει την όρεξη!
  • Ναι στην άσκηση! Όχι δεν μιλάμε απαραίτητα για συνδρομή στο γυμναστήριο, δεν είναι απαραίτητα εύκολο να βρεις χρόνο για να λείψεις από το σπίτι ή να προλάβεις το επόμενο ραντεβού για pilates και TRX! Μιλάμε λοιπόν για μία καλή φυσική κατάσταση που μπορείς να διατηρήσεις, επιλέγοντας να πας με τα πόδια μέχρι το σούπερ μάρκετ, να σταματήσεις μία στάση πριν στο μετρό και να συνεχίσεις περπατώντας, να εκμεταλλευτείς τα Σαββατοκύριακα της καλοκαιρίας και να πας οικογενειακώς για μία σύντομη βουτιά! Μπορείς επίσης, να κατεβάσεις στο κινητό σου μία από τις πολλές εφαρμογές με προτάσεις ασκήσεων που θα ακολουθήσεις στο χώρο σου!
  • Πάντως, μετά τα καλοκαιρινά μπάνια, το σώμα είναι πιο δεκτικό στην άσκηση ενώ ο ιδρώτας λόγω ζέστης έχει ήδη βοηθήσει στην αποβολή κάποιων τοξινών! Άρα, είσαι ήδη σε καλό δρόμο!
  • Αν πάλι έχεις χρόνο για κάτι περισσότερο, πάρε το ποδήλατό σου, πήγαινε στο πλησιέστερο πάρκο για λίγο τρέξιμο ή πολύ απλά βάλε μουσική στο σαλόνι και προσπάθησε να χορέψεις έστω για ένα τέταρτο! Κι αν στις «δύσκολες» μέρες του μήνα, νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις διάλειμμα, η Always Platinum Ultra Super Plus θα σου προσφέρει την εκπληκτική απαλότητα και αξεπέραστη προστασία που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις!
  • Βάλε στόχο τα 2 λίτρα νερό καθημερινά, πες ναι στο πράσινο τσάι και περιόρισε τα ανθρακούχα ποτά και το αλκοόλ.
  • Αν έχεις παιδιά, συνδύασε τις σωστές τροφές για ένα υγιεινό μενού για όλους! Ποιος έχει χρόνο και διάθεση άλλωστε για πολλαπλές συνταγές; Έτσι, θα εξοικονομήσεις χρήματα και κυρίως θα επωφεληθείτε όλοι από μια ισορροπημένη διατροφή!