Εκπληκτική απαλότητα και προστασία κάθε στιγμή της ημέρας


Ευ Ζην
5/10/2018
Ανακάλυψε πώς η Always βάζει «τέλος» σε κάθε σου ανησυχία σχετικά με τις μέρες της περιόδου σου.

Μια φορά το μήνα, έρχεσαι αντιμέτωπη με τις μέρες της περιόδου σου. Θέλεις αυτές οι ημέρες  να πέσουν στα... απαλά; Μόλις βρήκες τον καλύτερο σύμμαχο. Η Always Platinum έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μαζί της φέρνει μια καινοτομία που υπόσχεται εκπληκτική απαλότητα και αξεπέραστη προστασία σε μία μόνο σερβιέτα.

Η καινοτομία της νέας Always Platinum κρύβεται στο πρωτοποριακό της κάλυμμα που αποτελείται από 1000 απορροφητικά μαξιλαράκια και σε κάνει να νιώθεις ακόμη περισσότερη* προστασία, ασφάλεια και απαλότητα.

Η Always Platinum είναι μια σερβιέτα νέας γενιάς και αποτελεί την καλύτερη λύση για τις ημέρες που η μια υποχρέωση διαδέχεται την άλλη. Είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που τα θέλεις όλα, κάθε στιγμή της ημέρας σου καθώς ο ενισχυμένος πυρήνας της, σε προστατεύει χαρίζοντάς σου ανέμελες στιγμές.

Εμπνευσμένη από εσένα, μια γυναίκα που καταφέρνει να συνδυάζει τα πάντα στην καθημερινότητά της, η Always Platinum καταφέρνει να συνδυάζει μοναδική απαλότητα και αξεπέραστη προστασία! Σου επιτρέπει να συνεχίζεις να ακτινοβολείς κάθε ημέρα του μήνα κατακτώντας τον κόσμο. Εμπιστεύσου την Always Platinum και κάνε εμφανίσεις γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Με σύμμαχο τη νέα Always Platinum, οργάνωσε το απαιτητικό σου πρόγραμμα και πέτυχε τους στόχους  σου! Απόλαυσε ασφάλεια και εκπληκτική απαλότητα σε κάθε σου κίνηση, από την αρχή μέχρι το τέλος της ημέρας.

*Σε σύγκριση με την Always Ultra.