Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

 • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
 • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
 • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
 • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Δύσκολα συμπτώματα προεμμηνορροϊκού συνδρόμου

Δύσκολα συμπτώματα προεμμηνορροϊκού συνδρόμου

0
Μάθε τι μπορείς να κάνεις για να ανακουφιστείς από τα έντονα συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου.

Τα βαριά συμπτώματα προεμμηνορροϊκού συνδρόμου –ή αλλιώς συμπτώματα PMS– προκαλούνται από τις μεταβολές των ορμονών στο σώμα σου όταν έχεις περίοδο. Σίγουρα είναι ενοχλητικά (στην κυριολεξία!), αλλά είναι απολύτως φυσιολογικά και κάτι που οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Τα βαριά συμπτώματα του PMS μπορεί να είναι ευαισθησία στο στήθος, πονοκέφαλοι, πόνοι στη μέση, πρήξιμο, κακή διάθεση, κράμπες και λιγούρες, όπως και στην περίπτωση του απλού προεμμηνορροϊκού συνδρόμου.

 

Τι προκαλεί το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο;

Μέρος του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου είναι οι κράμπες περιόδου. Οι κράμπες περιόδου προκαλούνται από χημικές ουσίες στον οργανισμό σου που λέγονται προσταγλανδίνες. Αυτές παράγονται από τη μήτρα όταν πλησιάζει η στιγμή να σου έρθει περίοδος. Οι προσταγλανδίνες κάνουν τη μήτρα σου να συσπάται (γι’ αυτό έχεις αυτή την αίσθηση χαμηλά στην κοιλιά σου όταν σου έρχεται περίοδος) για να ωθήσουν την επένδυση της μήτρας –δηλαδή το αίμα της περιόδου– έξω από το σώμα σου μέσω του κόλπου.

Ορισμένους μήνες μπορεί να παρατηρήσεις ότι τα συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου είναι πολύ έντονα, ενώ άλλους μήνες σχεδόν δεν τα αισθάνεσαι. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Μικρές αλλαγές στη διατροφή ή τον τρόπο ζωής σου μπορούν να επηρεάσουν τις ορμόνες σου και αυτές με τη σειρά τους τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου.

 

Τι να κάνω αν τα συμπτώματα προεμμηνορροϊκού συνδρόμου που εμφανίζω είναι πολύ βαριά;

Τα βαριά συμπτώματα προεμμηνορροϊκού συνδρόμου –που ορισμένες φορές ονομάζονται και προεμμηνορροϊκή δυσφορική διαταραχή ή PMDD– επίσης περιλαμβάνουν πολύ έντονη κακή διάθεση και ευερεθιστότητα. Περίπου το 2 έως το 10% των γυναικών εμφανίζει PMDD. Τα πραγματικά ακραία συμπτώματα προεμμηνορροϊκού συνδρόμου της PMDD μπορεί να περιλαμβάνουν άγχος, μελαγχολία και αρνητικά συναισθήματα. Αν εμφανίζεις κάποια από αυτά τα συμπτώματα, ζήτησε βοήθεια από κάποιον ενήλικα και επικοινώνησε με ένα γιατρό. Μη διστάζεις να ζητήσεις βοήθεια! Δεν χρειάζεται να υποφέρεις μόνη σου.

Πώς μπορείς να ξεχωρίσεις αν τα συμπτώματα που εμφανίζεις λίγο πριν από την περίοδο και κατά τη διάρκειά της είναι PMDD ή PMS; Εδώ έχουμε συγκεντρώσει ορισμένους εύκολους τρόπους για να διακρίνεις το απλό PMS από την PMDD:

 

 • Βιώνεις ακραίο πόνο
 • Τσακώνεσαι σχεδόν με τους πάντες λίγο πριν από την περίοδό σου
 • Οι αλλαγές στη διάθεσή σου είναι πάρα πολύ απότομες
 • Νιώθεις άγχος και πανικό προτού να σου έρθει περίοδος

 

Επιπλέον, αν τα σωματικά συμπτώματα προεμμηνορροϊκού συνδρόμου που εμφανίζεις είναι πολύ βαριά –σε βαθμό που να περιορίζουν τις καθημερινές δραστηριότητές σου, όπως το να πας στο σχολείο ή ακόμα και το να σηκωθείς από το κρεβάτι–, ζήτησε βοήθεια από κάποιον ενήλικα. Επικοινώνησε με το γιατρό σου για να ανακαλύψετε τι προκαλεί τα βαριά συμπτώματα προεμμηνορροϊκού συνδρόμου και να βρείτε μια λύση μαζί.

 

Τι μπορώ να κάνω για να ανακουφιστώ από τα συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου;

Στο μεταξύ, υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να ανακουφιστείς από τα έντονα συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου. Για την καταπολέμηση των συσπάσεων της μήτρας και την ανακούφιση από τα βαριά συμπτώματα προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, είναι βασικό να κρατάς τους μυς σου ζεστούς και να φροντίζεις να μην είναι σφιγμένοι.

Εδώ έχουμε συγκεντρώσει ορισμένους τρόπους για να αντιμετωπίσεις την PMDD, να χαλαρώσεις τους μυς σου και να ενισχύσεις την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της κοιλιάς.

 • Κάνε ελαφριές διατάσεις γιόγκα
 • Βγες για γρήγορο περπάτημα
 • Κουλουριάσου με μια θερμοφόρα
 • Πίνε νερό
 • Απλώς ξεκουράσου

 

Τα έντονα συμπτώματα προεμμηνορροϊκού συνδρόμου συχνά συνοδεύονται και από πιο μεγάλη ροή περιόδου. Μπορείς να δοκιμάσεις τις σερβιέτες ALWAYS Platinum. Είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη και επίπεδα απορροφητικότητας. Διάλεξε το μέγεθος και το επίπεδο απορροφητικότητας που είναι κατάλληλο για τη ροή σου και απόλαυσε την τέλεια προστασία, χάρη στον υπεραπορροφητικό πυρήνα.

Για έξτρα προστασία τη νύχτα, μπορείς να επιλέξεις την ALWAYS Platinum Ultra Secure Night, με 60% μεγαλύτερο πίσω μέρος* για να είσαι προστατευμένη όπως κι αν κοιμάσαι. 

 

*σε σχέση με το μέγεθος Normal, Νούμερο1

0
8d545362-e735-3c7d-8c4d-659eeb689bb23901902665965861725
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.20
Διπλή ή τριπλή συσκευασία Always Night

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies