Δες ποιο από τα trends του 2019 στο wellbeing σου ταιριάζει


Ευ Ζην
25/01/2019
Με οργάνωση, υπομονή και τον κατάλληλο «εξοπλισμό», θα καταφέρεις να πετύχεις τους νέους σου στόχους!

Το 2019 είναι εδώ και σε βρίσκει να αναζητάς τρόπους για να ανανεωθείς και να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου. Αυτή τη χρονιά επιθυμείς να βιώσεις μοναδικές wellbeing εμπειρίες και να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Μην ανησυχείς! Για να πετύχεις τους νέους σου στόχους, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να «μελετήσεις» τα wellness trends του 2019 και να υιοθετήσεις εκείνο που σου ταιριάζει περισσότερο. Με λίγη οργάνωση, αρκετή υπομονή και φυσικά, τον κατάλληλο «εξοπλισμό» θα καταφέρεις να εκπληρώσεις όλες σου τις επιθυμίες!

Η γυμναστική στο σπίτι με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Αποτελεί μία από τις κορυφαίες τάσεις στο «ευ ζην» για το 2019 και το σίγουρο είναι πως αξίζει να τη δοκιμάσεις, αν έχεις κουραστεί να ιδρώνεις και να στριμώχνεσαι στο γυμναστήριο. Αυτή τη χρονιά μπορείς να γυμναστείς στο σπίτι σου, με λίγη βοήθεια από την τεχνολογία. Αυτό σημαίνει πως καλό είναι να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου για να ανακαλύψεις τα καλύτερα προγράμματα για προπόνηση στο YouTube, να προμηθευτείς με τα κατάλληλα προϊόντα και να ανακαλύψεις μαθήματα γυμναστικής μέσω live-streaming για να διατηρήσεις το σώμα σου υγιές. Όλα αυτά δίχως να τρέχεις μες στο άγχος για να πας στο γυμναστήριο έπειτα από το γραφείο ή τη σχολή!

Δες ποιο από τα trends του 2019 στο wellbeing σου ταιριάζει
 
Η κετογονική διατροφή

Αποτελεί μία από τις πλέον δημοφιλείς διατροφικές τάσεις την περίοδο που διανύουμε και πολλοί από τους πιο επιτυχημένους celebrities στον κόσμο την ακολουθούν πιστά -όταν θέλουν να χάσουν τα περιττά κιλά! Ο λόγος για την κετογονική διατροφή (φέτος θα τη δεις και στη vegan εκδοχή της) σύμφωνα με την οποία, βασική πηγή ενέργειας για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι τα λιπαρά και όχι οι υδατάνθρακες. Προτού τη δοκιμάσεις, όμως, καλό είναι να θυμάσαι πως κάθε αλλαγή στη διατροφή σου ενδέχεται να κρύβει κίνδυνους. Σίγουρα, λοιπόν, αξίζει να συμβουλευτείς πρώτα έναν ειδικό!
 
Δες ποιο από τα trends του 2019 στο wellbeing σου ταιριάζει

Η Φύση προς όφελος της ομορφιάς

Ένα ακόμη κορυφαίο wellbeing trend του 2019 έχει να κάνει με τον τρόπο που χρησιμοποιείς τη Φύση προς όφελος της ομορφιάς σου. Αν θέλεις να κάνεις την επιδερμίδα σου να λάμψει, να αναζωογονηθεί και να διατηρήσεις τη νεανική σου όψη για αρκετά ακόμη χρόνια, μπορείς να αρχίσεις να χρησιμοποιείς -μεταξύ άλλων- φυτικά λαδάκια ή προϊόντα που περιέχουν έλαια κατευθείαν από τη Φύση, να πίνεις πολύ νερό και να δημιουργείς συχνά σπιτικές μάσκες ομορφιάς με αγνά συστατικά. Φυσικά, καλό θα είναι να εστιάσεις σημαντικά και στο κομμάτι της διατροφής. Φρόντισε να καταναλώνεις κάθε μέρα φρούτα, λαχανικά και γενικά τρόφιμα τα οποία φημίζονται για τις ευεργετικές για την επιδερμίδα σου ιδιότητες.
 
Δες ποιο από τα trends του 2019 στο wellbeing σου ταιριάζει

Με όποιον τρόπο και αν αποφασίσεις να κάνεις τη διαφορά το 2019, να θυμάσαι ότι το πιο σημαντικό στοιχείο για να φέρεις έναν wellness «αέρα» στην καθημερινότητά σου, είναι να εστιάσεις στις δικές σου επιθυμίες και να προσπαθήσεις να προσαρμόσεις τις πιο σύγχρονες τάσεις στις δικές σου ανάγκες!