Άνεση και προστασία σε κάθε εξόρμηση με τους κατάλληλους συμμάχους


Ευ Ζην
15/06/2020
Όλα όσα είναι καλό να βρίσκονται στην τσάντα σου

Κάθε γυναίκα επιθυμεί να αισθάνεται άνετη, ασφαλής και φρέσκια κάθε φορά που βρίσκεται εκτός σπιτιού. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως τώρα που η θερμοκρασία «ανεβαίνει» μέρα με τη μέρα, το να διατηρούμε τη φρεσκάδα μας και ταυτόχρονα να νιώθουμε ασφάλεια και άνεση σε κάθε εξόρμησή μας, δεν φαντάζει εύκολη υπόθεση. Φέτος δε που καλούμαστε να φροντίζουμε και για την ασφάλειά μας όταν βγαίνουμε από το σπίτι, χρειάζεται να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικές κάθε φορά που ετοιμάζουμε τις τσάντες ή τα backpack μας.

Εκεί ακριβώς όμως, βρίσκεται η λύση για να αισθανόμαστε ασφάλεια και άνεση κάθε στιγμή που βρισκόμαστε εκτός: Στην κατάλληλη προετοιμασία. Στη λίστα που ακολουθεί, λοιπόν, θα ανακαλύψεις όλα όσα χρειάζεται να έχεις μαζί σου σε κάθε εξόρμησή σου, προκειμένου να νιώθεις πλήρως προστατευμένη.

Υγρά μαντηλάκια για τα χέρια και αντισηπτικό: Γνωρίζεις καλά πως φέτος η ασφάλεια προέχει. Αν θέλεις, λοιπόν, να νιώθεις ασφαλής κάθε στιγμή που βρίσκεσαι εκτός σπιτιού, καλό είναι να έχεις πάντα στην τσάντα σου υγρά μαντηλάκια για τα χέρια και αντισηπτικό και να μην ξεχνάς να τα χρησιμοποιείς κάθε φορά που αγγίζεις μια επιφάνεια ή ένα ξένο αντικείμενο. Έτσι θα μπορείς να κρατάς μακριά τους ιούς και τα μικρόβια.

Ένα αποσμητικό και ένα δροσιστικό mist για το σώμα: Ακόμη και αν δεν ιδρώνεις πολύ, οι υψηλές θερμοκρασίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αυξάνουν την εφίδρωση και συνεπώς, την κακοσμία. Καλό είναι, λοιπόν, να τοποθετείς κάθε πρωί στην τσάντα σου μια μικρή συσκευασία από ένα αποσμητικό για να ανανεώνεσαι στη στιγμή καθώς και ένα δροσιστικό mist για το σώμα που θα σου χαρίζει μια «ανάσα» δροσιάς και ένα όμορφο άρωμα, όταν αισθάνεσαι πως χρειάζεσαι ένα φρεσκάρισμα. Μπορείς, μάλιστα, να ετοιμάσεις μόνη σου το δικό σου, σπιτικό mist για το σώμα χρησιμοποιώντας αγγούρι, ροδόνερο, χυμό λεμονιού, aloe vera και κάποιο αιθέριο έλαιο. Στο διαδίκτυο θα ανακαλύψεις πολλά βίντεο με συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να το ετοιμάσεις.

Τα κατάλληλα προϊόντα γυναικείας φροντίδας: Αν επιθυμείς να νιώθεις άνεση και ασφάλεια σε κάθε εξόρμησή σου, τότε καλό είναι να μην απουσιάζουν από την τσάντα σου τα κατάλληλα προϊόντα γυναικείας υγιεινής, δηλαδή οι σερβιέτες και τα ταμπόν. Ακόμη και αν ο κύκλος σου είναι σταθερός, είναι σημαντικό να τα έχεις πάντα μαζί σου, για να μην βρεθείς ποτέ προ εκπλήξεως. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να δώσεις έμφαση στα προϊόντα που θα επιλέξεις. Μπορεί να μην το γνώριζες, όμως υπάρχουν πολλές παραπλανητικές ή ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεση των προϊόντων γυναικείας φροντίδας και πολλές αρωματικές και χρωστικές ουσίες στις σερβιέτες και τα σερβιετάκια, μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς ή αλλεργίες στις γυναίκες.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να είσαι σίγουρη πως θα κάνεις μια πιστοποιημένη και ταυτόχρονα αποτελεσματική επιλογή, όπως τη νέα Always Platinum. Θα σου προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό απαλότητας και προστασίας, χάρη στα 1.000 μικρο-μαξιλαράκια, τα απαλά φτερά και μεταξύ άλλων, τα προστατευτικά πλαϊνά φράγματα και τον υπεραπορροφητικό πυρήνα. Είναι επίσης πιστοποιημένη από την Skin Health Alliance -τον διεθνή, ανεξάρτητο οργανισμό που συνεργάζεται με δερματολόγους και επιστήμονες για να εξασφαλίζουν ότι ένα προϊόν είναι ασφαλές για την υγεία της επιδερμίδας. Εκτός από σερβιέτες, σε κάθε γυναικεία τσάντα, βέβαια, καλό είναι να υπάρχουν και μερικά ταμπόν Tampax Pearl Compak για επιπλέον προστασία από διαρροές, όπου και αν βρίσκεσαι. Έχουν διακριτικό και πλαστικό απλικατέρ με στρογγυλεμένο άκρο για άνετη εισαγωγή, ενώ χάρη στην τεχνολογία FormFit που διαθέτουν, μεγεθύνουν απαλά για να προσαρμόζονται στο μοναδικό σχήμα του σώματός σου. Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, αποτελούν μια απαραίτητη και δη στιλάτη -χάρη στο όμορφο περιτύλιγμά τους- προσθήκη για την τσάντα σου.

Άνεση και προστασία σε κάθε εξόρμηση με τους κατάλληλους συμμάχους

Η απαραίτητη αντηλιακή κρέμα: Κάθε γυναίκα που επιθυμεί να φροντίζει την επιδερμίδα της, γνωρίζει καλά πως το αντηλιακό δεν είναι μόνο για την παραλία. Κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι, είναι σημαντικό να φοράς το αντηλιακό σου -χειμώνα και καλοκαίρι. Στην περίπτωση, λοιπόν, που δυσκολεύεσαι να το κάνεις διότι δεν θέλεις να επηρεάσεις το μακιγιάζ σου ή ξεχνιέσαι, δοκίμασε να τοποθετήσεις στο νεσεσέρ με τα προϊόντα ομορφιάς που έχεις πάντα στην τσάντα σου ένα αντηλιακό προσώπου με χρώμα. Στην αγορά θα βρεις πολλά αντηλιακά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως make up. Δικαιολογίες για να μην βάζεις κάθε ημέρα το αντηλιακό σου, δεν υπάρχουν λοιπόν.

Το εξτρά μπλουζάκι: Το να αισθάνεσαι ιδρωμένη σε μια βόλτα με τις φίλες σου ή ένα επαγγελματικό ραντεβού, δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί. Επειδή, λοιπόν, «των φρονίμων τα παιδιά προτού πεινάσουν μαγειρεύουν», προτείνουμε να φροντίσεις να έχεις πάντα στην τσάντα σου ένα επιπλέον καθαρό μπλουζάκι. Δεν χρειάζεται να βρεθείς σε δύσκολη θέση και να μην αισθάνεσαι άνετα στην περίπτωση που δεις ένα λεκέ ή τα αντιαισθητικά σημάδια που αφήνει ο ιδρώτας πάνω στο t-shirt σου.

Η μάσκα προστασίας και τα γάντια μίας χρήσης: Τέλος, φέτος καλό είναι να βρίσκονται κάθε μέρα στην τσάντα σου γάντια μίας χρήσης και μια μάσκα προστασίας. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη πού θα σε βγάλει ο δρόμος σου. Μπορεί ενώ είσαι έξω, να χρειαστεί να επισκεφτείς ένα σουπερμάρκετ, να χρησιμοποιήσεις τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή να βρεθείς σε ένα εμπορικό κατάστημα. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να είσαι κάθε στιγμή πλήρως εξοπλισμένη ώστε να αισθάνεσαι ασφάλεια και άνεση, σε κάθε χώρο και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Άνεση και προστασία σε κάθε εξόρμηση με τους κατάλληλους συμμάχους

Δεν είναι, λοιπόν, τόσο δύσκολο όσο φαντάζει να είσαι άνετη και να νιώθεις ασφαλής κάθε στιγμή που βρίσκεσαι εκτός σπιτιού. Χρειάζεται απλώς καλή προετοιμασία και προνοητικότητα, να φροντίσεις να υπάρχουν δηλαδή πάντα στην τσάντα σου οι κατάλληλοι «σύμμαχοι»: Από τις Always Platinum και τα Tampax Pearl Compak στα υγρά μαντηλάκια για τα χέρια, το αποσμητικό και μεταξύ άλλων, το αντηλιακό σου.