Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Ανακαλύπτοντας τα οφέλη του να γυμναζόμαστε από το σπίτι

Ανακαλύπτοντας τα οφέλη του να γυμναζόμαστε από το σπίτι

0
Η άνεση και οι ανάγκες μας έρχονται σε πρώτο πλάνο

Tα νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μας, δεν επηρέασαν απλώς τον τρόπο που εργαζόμαστε, αλλά και το πώς φροντίζουμε την ευεξία μας. Μεταξύ άλλων, παρατηρούμε πως σε αντίθεση με το παρελθόν, πλέον εμφανιζόμαστε περισσότερο διστακτικοί ως προς το να κάνουμε την εγγραφή μας σε κάποιο γυμναστήριο. Διότι επιθυμούμε να παραμένουμε ασφαλείς και να περιορίζουμε, όσο αυτό είναι εφικτό, την επαφή μας με άτομα που δεν γνωρίζουμε. Η γυμναστική στο σπίτι μάλλον αποτελεί την πλέον άνετη επιλογή για να συνεχίσουμε να είμαστε σε φόρμα.

Σίγουρα για πολλούς από εμάς, το να κάνουμε την προπόνησή μας εντός, και δη χωρίς τις οδηγίες ενός ειδικού, φαντάζει ως ένα όχι και τόσο εύκολο εγχείρημα. Η αλήθεια είναι όμως ότι η γυμναστική στο σπίτι εκτός από εφικτή, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ωφέλιμη και παρακάτω θα ανακαλύψουμε το γιατί!

Γυμναζόμαστε με βάση το δικό πρόγραμμα

Οι γρήγοροι ρυθμοί της σύγχρονης καθημερινότητας, συχνά δεν μας επιτρέπουν να επισκεπτόμαστε, όποτε το θέλουμε, το γυμναστήριο. Η γυμναστική στο σπίτι, λοιπόν, μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε τον χρόνο μας καταλλήλως, ούτως ώστε να μπορούμε να ακολουθούμε τις προπονήσεις μας ακόμη και σε καθημερινή βάση. Μπορούμε να γυμναστούμε το πρωί πριν την εργασία μας, στο σύντομο διάλλειμα από την τηλεργασία ή ακόμη και αργά το βράδυ, την ώρα που βλέπουμε την αγαπημένη μας σειρά. Έστω και 20 λεπτά ήπιας άσκησης την ημέρα αρκούν για να προσφέρουν στον οργανισμό και το σώμα μας σημαντικά οφέλη και να μας κάνουν να αισθανθούμε περισσότερη ευεξία.

Η άνεση και η ασφάλεια έρχονται σε πρώτο πλάνο

Είτε γυμναζόμαστε παρακολουθώντας βίντεο στο διαδίκτυο, είτε μέσα από εφαρμογές στα κινητά μας, η γυμναστική από το σπίτι μάς προσφέρει τη δυνατότητα να προπονούμαστε με άνεση και φυσικά, νιώθοντας ασφάλεια -μένοντας μακριά από αντικείμενα και επιφάνειες που ενδέχεται να αποτελούν πηγές μικροβίων. Ακόμη και στην περίπτωση που γυμναζόμαστε στο σπίτι με τη βοήθεια ενός προσωπικού γυμναστή ή δίνουμε ραντεβού για να προπονούμαστε online με φίλους και φίλες, μπορούμε να νιώθουμε απόλυτη άνεση κάνοντας την προπόνησή μας από το σπίτι, κάθε μέρα του μήνα. Τα στοιχεία-«κλειδιά» στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, είναι δύο: Το να προμηθευτούμε με τον κατάλληλο εξοπλισμό, όπως ένα καλό στρώμα για γυμναστική και να φροντίσουμε να έχουμε στο σπίτι τους κατάλληλους συμμάχους, δηλαδή προϊόντα γυναικείας υγιεινής που μπορούν να μας προσφέρουν τον καλύτερο συνδυασμό άνεσης και προστασίας από τις διαρροές, όπως οι σερβιέτες Always Platinum με το καινοτόμο σύστημα 5πλής άνεσης.

Με φτερά απαλά σαν μετάξι που προσφέρουν άνεση και βοηθούν τη σερβιέτα να μένει πάντα στη θέση της, με 1.000 απίστευτα απαλά μικρομαξιλαράκια για επιπλέον απορροφητικότητα, με την τεχνολογία OdourLock που εγκλωβίζει και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και χάρη στο τρισδιάστατο απορροφητικό φράγμα LeakGuard, χαρίζουν προστασία και αποτρέπουν τις διαρροές στα πλαϊνά. Πάνω από όλα όμως, προσαρμόζονται στις κινήσεις του σώματός μας, αφού ο σχεδιασμός Soft&Fit που διαθέτουν, μας βοηθά να νιώθουμε τη στιγμή και όχι τη σερβιέτα και μας επιτρέπει να γυμναζόμαστε με άνεση ακόμη και εκείνες τις ημέρες του μήνα, ό,τι μάθημα και αν περιλαμβάνει το online πρόγραμμα με τον προσωπικό μας γυμναστή.

Ανακαλύπτοντας τα οφέλη του να γυμναζόμαστε από το σπίτι 

Μαθαίνουμε καλύτερα το σώμα και τις ανάγκες μας

Το να γυμναζόμαστε από το σπίτι, μας επιτρέπει επίσης να παρατηρούμε καλύτερα πώς λειτουργεί το σώμα μας. Για παράδειγμα, στο σπίτι έχουμε τον χρόνο και την άνεση να μάθουμε να κάνουμε πιο συγκεντρωμένα τις ασκήσεις που περιλαμβάνει το αγαπημένο μας πρόγραμμα γιόγκα ή πιλάτες, να δούμε πώς ανταποκρίνεται το σώμα μας και να κάνουμε τις κατάλληλες προσαρμογές, δηλαδή εκείνες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες του σώματός μας. Πάντα με προσοχή και ακολουθώντας βήμα-βήμα τις οδηγίες που μας δίνονται μέσα από τα προγράμματα που παρακολουθούμε.

Κάνουμε με περισσότερη συγκέντρωση την προπόνησή μας

Τέλος, όσο παράξενο και αν φαντάζει σε αρκετούς, η γυμναστική στο σπίτι μας επιτρέπει να κάνουμε τις προπονήσεις μας με μεγαλύτερη συγκέντρωση, κάτι που μπορεί να μας προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Στο σπίτι αξιοποιούμε τον χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας για εμάς και όσο πιο περιορισμένος είναι, τόσο πιο συγκεντρωμένα γυμναζόμαστε για να προλαβαίνουμε όλες μας τις υποχρεώσεις. Όλα αυτά χωρίς να αποσπάται η προσοχή μας από συζητήσεις ή άλλους εξωτερικούς παράγοντες.

Ανακαλύπτοντας τα οφέλη του να γυμναζόμαστε από το σπίτι 

Μπορεί η καθημερινότητα μας να είναι πλέον διαφορετική, όμως είναι στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε τα νέα δεδομένα στη ζωή μας προς όφελός μας, κάνοντας την καθημερινότητά μας περισσότερο άνετη και φροντίζοντας καλύτερα την ευεξία μας, για να είμαστε σε φόρμα και να παραμένουμε υγιείς. Η γυμναστική στο σπίτι είναι μία καλή αρχή στην πορεία μας προς μία πιο ωφέλιμη καθημερινότητα.

0
8d545362-e735-3c7d-8c4d-659eeb689bb23901902665965861725
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.20
Διπλή ή τριπλή συσκευασία Always Night

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies