Θέλεις να γνωρίσεις την περίοδο και τα μυστικά της, ακόμα καλύτερα; Δες τη νέα σειρά από videos που ετοιμάσαμε για σένα!

Αντιμετωπίζοντας τους πόνους της περιόδου

Οι πόνοι ή οι κράμπες περιόδου είναι ένα απολύτως φυσιολογικό μέρος του κύκλου, καθώς προέρχονται από τις συσπάσεις της μήτρας! Ας μάθουμε μαζί πώς μπορείς να τους αντιμετωπίσεις!

Κολύμπι κατά τη διάρκεια της περιόδου

Κι όμως! Μπορείς να πας για βουτιές, σε οποιαδήποτε στιγμή του κύκλου σου! Με την κατάλληλη προστασία, δεν χρειάζεται να αλλάζεις τα σχέδιά σου! Μάθε πώς!

Κατανοώντας τον έμμηνο κύκλο

Ο μέσος έμμηνος κύκλος διαρκεί περίπου 28 ημέρες, ξεκινά από την 1η μέρα της περιόδου και ολοκληρώνεται την ημέρα πριν από την επόμενη περίοδο! Μάθε πώς μπορείς να υπολογίσεις την επόμενη περίοδό σου εύκολα και απλά!

Αντιμετωπίζοντας τη «βαριά» περίοδο

Τι είναι η «βαριά» περίοδος; Υπάρχουν τρόποι να την αντιμετωπίσεις; Δες αυτό το video που απαντάει στις απορίες σου!

Πως πετάμε τα χρησιμοποιημένα προϊόντα περιόδου

Μάθε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετάς τα χρησιμοποιημένα προϊόντα περιόδου, ώστε να προστατέψεις τον πλανήτη!

Τι συμβαίνει στην εφηβεία;

Η εφηβεία φέρνει πολλές αλλαγές για σένα και το σώμα σου και είναι λογικό να απορείς για το τι να περιμένεις σε αυτή την περίοδο της ζωής σου! Έλα να κάνουμε ένα κουίζ και να βρούμε απαντήσεις!

Συναισθηματικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εφηβείας

Θέλεις να δεις πώς θα αντιμετωπίσεις τις εναλλαγές της διάθεσης, με αυτοπεποίθηση; Έχουμε συμβουλές που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες, κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν!

Συχνές ανησυχίες για την περίοδο

Πότε είναι η περίοδος ακανόνιστη; Γιατί κάποιες φορές είναι πιο «βαριά» και πώς αντιμετωπίζεις τους πόνους της; Δες το video και θα βρεις τις απαντήσεις!

Κολπικές εκκρίσεις

Αναρωτιέσαι τι είναι αυτοί οι άσπροι λεκέδες στο εσώρουχό σου και αν είναι φυσιολογικοί; Με αυτό το video θα μάθεις για τις κολπικές εκκρίσεις αλλά και για την κατάλληλη προστασία!

Αίμα στα μέσα του κύκλου

Είναι διάφορες οι αιτίες που οδηγούν στο αίμα στα μέσα του κύκλου ή αλλιώς spotting. Με αυτό το video, απαντάμε στις βασικές απορίες, ώστε να είσαι καλύτερα ενημερωμένη!

Φροντίζοντας τον πλανήτη κατά τη διάρκεια της περιόδου

Κι όμως, ακόμα και στην περίοδο, μπορούμε να προστατεύσουμε το περιβάλλον! Αρκεί να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και σε αυτό το video, εξηγούμε το πώς και το γιατί!