Always night pads decor top
 
έως και 12 ώρες προστασία με το μέγεθος 5 έως και 10 ώρες προστασία με το μέγεθος 4
 

Always προστασία και άνεση… και τη νύχτα

Νιώθεις ανασφάλεια το βράδυ για τις διαρροές της περιόδου; Οι σερβιέτες Always Ultra Secure Night No 4 & Always Ultra Secure Night Extra No5 και οι Always Platinum Secure Night No4 είναι οι ασπίδες προστασίας που χρειάζεσαι, για να απολαμβάνεις χωρίς άγχη τον ύπνο σου!

Always Ultra Secure Night

Οι σερβιέτες Always Ultra σχεδιάστηκαν για να κλειδώνουν την υγρασία, τις διαρροές και τις οσμές και για να σου χαρίζουν σιγουριά και προστασία. Χάρη στο σύστημα InstantDry απορροφούν την υγρασία, ενώ η τεχνολογία LeakGuard όχι μόνο κλειδώνει την υγρασία, αλλά αποτρέπει και τις διαρροές. Επιπλέον, διαθέτουν την τεχνολογία OdourLock που εξουδετερώνει τις οσμές ώστε να νιώθεις φρέσκια και καθαρή.

Always Ultra Secure Night 1
Always Ultra Secure Night 2
Always Ultra Secure Night 3

 Όσον αφορά τη βραδινή σου προστασία, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις Always Ultra Secure Night No4 και τις Always Ultra Secure Night Extra No5, οι οποίες είναι εξίσου λεπτές με τις Always Ultra Day.

Always Ultra Secure Night No 5

Με 9% μεγαλύτερο μήκος μπροστά και 85% μεγαλύτερο μήκος πίσω (σε σχέση με την Always Ultra Normal) και σε συνδυασμό με την τεχνολογία LeakGuard, διασφαλίζουν ολοκληρωμένη κάλυψη για την πρόληψη διαρροών κατά τη διάρκεια της νύχτας και προστασία*. Το σύστημα InstantDry απορροφά τα υγρά σε δευτερόλεπτα και κρατά την υγρασία μακριά από την επιδερμίδα σου.

*έως και 12 ώρες.

Always Ultra Secure Night Extra No 5
έως 12 ώρες προστασία

Always Ultra Secure Night No 4

Χαρίζουν έξτρα προστασία* τη νύχτα, με 60% μεγαλύτερο πίσω μέρος (σε σχέση με την Always Ultra Normal), το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από τις διαρροές και έχει σχεδιαστεί ειδικά για προστασία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επίσης διαθέτουν πλαϊνά SecureGuard και τζελ που εγκλωβίζει τα υγρά και τα τραβά στο εσωτερικό για να προλαμβάνουν τις διαρροές.

*έως και 10 ώρες.

έως 10 ώρες προστασία
Always Ultra Secure Night Extra No 4
SKIN HEALTH ALLIANCE

Οι Always Ultra Secure Night No4 & No5 δεν έχουν άρωμα, ενώ είναι πιστοποιημένες από την Skin Health Alliance! Τον διεθνή, ανεξάρτητο οργανισμό που συνεργάζεται με δερματολόγους και επιστήμονες για να εξασφαλίσουν ότι ένα προϊόν είναι ασφαλές για την υγεία της επιδερμίδας!

FRAGRANCE FREE

Always Platinum Secure Night No 4

Είναι σχεδιασμένες για εξαιρετική προστασία από διαρροές και σχετικούς ερεθισμούς! Με σύστημα 5πλής άνεσης, έχουν τον σχεδιασμό Soft & Fit, διαθέτουν 1000 απαλά μικρο-μαξιλαράκια, αποτρέπουν τις διαρροές στα πλαϊνά χάρη στο τρισδιάστατο φράγμα LeakGuard, ενώ εγκλωβίζουν και εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές, με την τεχνολογία OdourLock!

*σε σχέση με την Always Platinum Normal Νο1.

Always Platinum Secure Night No 4
Always Pad

Οι Always Platinum Secure Night (Νο 4) είναι ιδανικές για το βράδυ και έχουν 60%* μεγαλύτερο πίσω μέρος, για περισσότερη προστασία τις στιγμές που τη χρειάζεσαι πιο πολύ.

*σε σχέση με την Always Platinum Normal Νο1.

Always night pads decor bottom