Ναι, μεγαλώνεις


Ευ Ζην
4/10/2018
Λένε ότι η εφηβεία είναι σαν την άνοιξη! Αν είσαι έτοιμη για τις νέες προκλήσεις, τώρα είναι η δική σου εποχή για να «ανθίσεις»!

Κάνε την εφηβεία φίλη σου γιατί, κατά βάθος, εκείνη είναι που σε αλλάζει προς το καλύτερο! Είναι υπέροχο να νιώθεις ότι μεγαλώνεις, να το αισθάνεσαι και να το βλέπεις! Να γίνεσαι λίγο πιο ανεξάρτητη και να παρακολουθείς στην πορεία όλα εκείνα τα μικρά στοιχεία που κάποια στιγμή θα σε κάνουν… γυναίκα! Αν υπάρχει μία περίοδος που χρειάζεται να νιώθεις αισιόδοξη, αυτή είναι τώρα γιατί σε προκαλεί να γίνεις ακόμα καλύτερη και κυρίως, να γνωρίσεις ακόμα καλύτερα τον εαυτό σου!

Τώρα παρακολουθείς κάποιες αλλαγές που έρχονται σταδιακά, σαν την άνοιξη που σιγά-σιγά ολοκληρώνει τη μεταμόρφωσή της και αυτό το βλέπεις παντού γύρω σου! Ψηλώνεις περισσότερο, το σώμα αλλάζει, οι ορμόνες σου έχουν μεγαλύτερη… άποψη και εσύ, αρχίζεις να ανακαλύπτεις όλα εκείνα που σε οδηγούν σε νέες εμπειρίες και συναισθήματα! Α, και κάτι επίσης υπέροχο: ο τρόπος σκέψης σου αναπτύσσεται επίσης και ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Το μυαλό σου «ανοίγει», σε κάνει πιο τολμηρή, έτοιμη να αναζητήσεις νέα ενδιαφέροντα και όντας... ασταμάτητη, να προσπαθείς για να τα μαθαίνεις!

Η Always είναι δίπλα σου, σε κάθε βήμα, με συμβουλές και λύσεις που θα κάνουν την εφηβεία σου ένα πολύ ενδιαφέρον ταξίδι!