Με την Always Platinum κινείσαι ελεύθερα


Ευ Ζην
4/10/2018
4 συμβιβασμοί που δεν χρειάζεται να κάνεις με τη σερβιέτα νέας γενιάς!

1. Να πεις όχι σε διασκεδαστικές δραστηριότητες!

Οι «δύσκολες» μέρες του μήνα δεν χρειάζεται να σε βρίσκουν πλέον κλεισμένη στο σπίτι! Δεν έχεις λόγο να αποφύγεις τις βόλτες με την παρέα σου, τις βραδινές εξόδους και τις εκδρομές από τη στιγμή που μπορείς να απολαμβάνεις τη μέγιστη προστασία της Always Platinum! Σχεδιασμένη να συγκρατεί τις διαρροές και παράλληλα να χαρίζει εκπληκτική απαλότητα, σου προσφέρει όλη την άνεση που χρειάζεσαι για να μην «το βάλεις κάτω»!

2. Να περιορίσεις τις ενδυματολογικές επιλογές σου!

Γιατί θα πρέπει για αρκετές μέρες μέσα στο χρόνο να αφήνεις στην άκρη τα αγαπημένα σου στενά παντελόνια, σορτς και βερμούδες; Με την έξτρα άνεση που σου χαρίζει η Always Platinum, μπορείς να υποστηρίξεις το στιλ σου όποτε θέλεις!

3. Να αναβάλλεις για λίγες μέρες το αγαπημένο σου σπορ!

Αν αυτό που σε ανησυχεί είναι οι διαρροές και η μη άνετη εφαρμογή, η Always Platinum απαντά δυναμικά και στα δύο! Η ειδικά μελετημένη απορροφητικότητά της έχει στόχο την αξεπέραστη προστασία σου!

4. Να επιλέξεις απαλότητα ή προστασία στην περίοδο!

Θέλεις να τα έχεις όλα γιατί είσαι μία σύγχρονη γυναίκα με απαιτήσεις! Δεν είσαι λοιπόν υποχρεωμένη να συμβιβάζεσαι με ένα από τα δύο! Τα 1.000 απορροφητικά μαξιλαράκια για εκπληκτική απαλότητα και ο ενισχυμένος πυρήνας για αξεπέραστη προστασία, είναι ο πρωτοποριακός συνδυασμός που κάνουν την Always Platinum απλά μοναδική!