Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Η σημασία της σωστής προστασίας για την έφηβη κόρη σας

Η-σημασία-της-σωστής-προστασίας-για-την-έφηβη-κόρη-σας
0
Η κόρη σας δεν χρειάζεται την προστασία μόνο όταν έχει περίοδο. Σας προτείνουμε μερικούς τρόπους να τη βοηθήσετε να διαλέξει τα σωστά προϊόντα για τις κατάλληλες μέρες του μήνα.

Καθώς η κόρη σας μεγαλώνει και σύντομα θα της έρθει περίοδος για πρώτη φορά, είναι λογικό ότι ως μητέρα της θα θέλετε να τη στηρίξετε, να της δώσετε μερικές συμβουλές υγείας και να τη βοηθήσετε να αισθανθεί σιγουριά για τη σημαντική αυτή στιγμή-σταθμό στη ζωή της. Το ίδιο ισχύει και αν της έχει έρθει ήδη η περίοδος και θέλει να μάθει τον καλύτερο τρόπο για να μένει στεγνή, προστατευμένη και άνετη σε όλη τη διάρκεια. Να τι μπορείτε να τη συμβουλέψετε:

Μην αποφεύγετε τη συζήτηση για τις εκκρίσεις

Είναι σημαντικό να καθησυχάσετε την κόρη σας, εξηγώντας της ότι οι κολπικές εκκρίσεις και η τραχηλική βλέννα είναι απόλυτα φυσιολογικές. Περίπου έξι μήνες έως και ένα χρόνο πριν από την πρώτη της περίοδο, η κόρη σας μπορεί να παρατηρήσει αύξηση των εκκρίσεων βλέποντας υποκίτρινες κηλίδες στο εσώρουχό της και παχύρρευστη βλέννα στο χαρτί υγείας όταν πηγαίνει στην τουαλέτα. Οι εκκρίσεις μπορεί να είναι και διαφανείς. Όλα τα κορίτσια και οι γυναίκες που έχουν περίοδο εκκρίνουν τραχηλική βλέννα, η οποία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και της ενυδάτωσης του κόλπου. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!

Αν οι εκκρίσεις της κόρης σας είναι κιτρινωπές ή πρασινωπές και συνοδεύονται από φαγούρα ή κακοσμία, τότε μπορεί να πρόκειται για κάποια λοίμωξη και θα πρέπει να απευθυνθείτε σε γιατρό.

Αν η κόρη σας παράγει αυξημένες εκκρίσεις ή απλά χρειάζεται περισσότερη προστασία για να αισθάνεται άνετα, μπορεί να χρησιμοποιεί καθημερινά σερβιετάκια, όπως τα Always Dailies Fresh & Protect. Είναι διακριτικά, άνετα για καθημερινή χρήση, προσφέρουν σιγουριά τις ημέρες πριν από την περίοδο και ιδίως τις πρώτες μέρες του κύκλου, όταν είναι ακόμη κάπως ακανόνιστος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κατάλληλες σερβιέτες για την περίοδο, διαβάστε εδώ.

Σερβιέτες για τα διαστήματα ανάμεσα στις περιόδους

Όπως είναι φυσικό, η ροή του αίματος μειώνεται προς το τέλος του κύκλου. Ωστόσο, η κόρη σας μπορεί να θέλει να συνεχίσει να φοράει σερβιέτα, για να μην λερωθεί από τυχόν κηλίδες. Μερικές φορές, μεταξύ των περιόδων, εμφανίζονται καφέ εκκρίσεις, επειδή δεν έχει αποβληθεί όλο το αίμα από τη μήτρα κατά τη διάρκεια της περιόδου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και μπορείτε να καθησυχάσετε την κόρη σας λέγοντάς της ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αν η κόρη σας παίρνει αντισυλληπτικά χάπια, τότε αυτά επηρεάζουν τις ορμόνες της και έτσι οι καφέ εκκρίσεις είναι επίσης πολύ συχνές. Και πάλι, πρόκειται για κάτι φυσιολογικό. Όταν το σώμα της προσαρμοστεί, τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους. Επίσης μπορεί να παρατηρήσει κηλίδες στη μέση του κύκλου της. Αυτό είναι ένδειξη ωορρηξίας και συμβαίνει όταν το ωάριο απελευθερώνεται από την ωοθήκη. Το σώμα της, λοιπόν, λειτουργεί όπως πρέπει και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Όταν ο κύκλος της κόρης σας σταθεροποιηθεί και εκείνη τον γνωρίσει καλύτερα, τότε θα διαπιστώσει σύντομα ποιες σερβιέτες της παρέχουν την καλύτερη προστασία και πότε. 

Αν οι κηλίδες αίματος ή οι κολπικές εκκρίσεις στη μέση του κύκλου της κόρης σας συνοδεύονται από πόνο, εμετούς, φαγούρα ή κακοσμία, τότε πρέπει να απευθυνθείτε στο γιατρό σας.

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies