Always Discreet Boutique μαύρα εσώρουχα για την ακράτεια


Ευ Ζην
11/11/2021

Μαύρο, λεπτό, διακριτικό, κομψό και θηλυκό! Θα μπορούσαμε να περιγράψουμε με αυτόν τον τρόπο ένα εσώρουχο… για την ακράτεια; Φυσικά! Γιατί με τα εσώρουχα Always Discreet Boutique Black, η εξαιρετική προστασία μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά και με τη θηλυκότητα!

Always Discreet Boutique μαύρα εσώρουχα για την ακράτεια

Τι είναι αυτό που κάνει ένα εσώρουχο για την ακράτεια διαφορετικό;

Η τεχνολογία για την απορρόφηση των διαρροών και ο ειδικός σχεδιασμός για διακριτική και άνετη εφαρμογή!

Τα εσώρουχα Always Discreet Boutique Black σχεδιάστηκαν για να χαρίζουν την εξαιρετική απορροφητικότητα μαζί με απαλή εφαρμογή σε μαύρο χρώμα, απαντώντας στην ανάγκη των γυναικών, για μία προστασία που δεν θα διαγράφεται κάτω από το ρούχο και ταυτόχρονα θα τις κάνει να νιώθουν άνετα.

Και πώς συνδυάζονται όλα μαζί;

Ο μοναδικός απορροφητικός πυρήνας μετατρέπει τα υγρά σε τζελ, απορροφώντας τις διαρροές σε δευτερόλεπτα, και αφήνοντας την επιδερμίδα στεγνή!

Παράλληλα, τα εσώρουχα ακράτειας Always Discreet Boutique Black διαθέτουν ένα μοναδικό και απαλό – σαν μετάξι – ύφασμα που μπορεί και «αναπνέει», δίνοντας την αίσθηση ενός κανονικού εσώρουχου. Με σχεδιασμό που αγκαλιάζει τις καμπύλες του σώματος και εκπληκτική περιμετρική εφαρμογή, προσφέρει διακριτική προστασία που εσύ τη νιώθεις και για τους άλλους, περνά… απαρατήρητη!

Κι έτσι η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη!

Ξέρουμε ότι στις αυξημένες διαρροές, τόσο σε ποσότητα όσο και συχνότητα, η ακράτεια μπορεί να οδηγήσει σε αμηχανία και ίσως, ανασφάλεια. Όταν όμως είσαι σίγουρη για την προστασία σου και για την κάλυψη που θα σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση όλη μέρα, η ζωή σε περιμένει για να την απολαμβάνεις στο έπακρο, κάθε μέρα!   

Επίλεξε το μέγεθός σου!

Τα εσώρουχα Always Discreet Boutique Black είναι διαθέσιμα σε Medium και Large, για να επιλέξεις το μέγεθος που σου ταιριάζει και να νιώθεις άνεση και σιγουριά, κάθε στιγμή!

 

Ανακάλυψε τον δικό σου σύμμαχο Always Discreet για ολοκληρωμένη* προστασία ενάντια στην ακράτεια!

*σχετικά με τις 5 περιοχές προστασίας: αξιόπιστη προστασία από τις διαρροές, άμεση στεγνότητα, μοναδική τεχνολογία εξουδετέρωσης οσμών, διακριτική εφαρμογή και απαλή με το δέρμα.