Always Discreet εσώρουχα για την ακράτεια


Ευ Ζην
14/03/2024

Always Discreet εσώρουχα για την ακράτεια

 

Στην ακράτεια, δεν υπάρχει χώρος και διάθεση για συμβιβασμούς. Υπάρχουν οι εξατομικευμένες ανάγκες και οι λύσεις που τις ικανοποιούν, για μία καθημερινότητα πιο άνετη, ευέλικτη και σίγουρη. Η Always Discreet απαντά λοιπόν και στις ανάγκες που δημιουργούν οι αυξημένες διαρροές, με μεγάλη ποσότητα και συχνότητα, για τις γυναίκες που χρειάζονται έξτρα απορροφητικότητα και περιμετρική εφαρμογή. Ό,τι δηλαδή προσφέρουν τα βρακάκια ακράτειας Always Discreet.

 

Τι κάνει το εσώρουχο για την ακράτεια, σύμμαχο στην καθημερινή ζωή;

Μία λύση εκεί που τη χρειάζεσαι!

Διαθέσιμα σε 2 μεγέθη!

 

Τι κάνει το εσώρουχο για την ακράτεια, σύμμαχο στην καθημερινή ζωή;

Δίνει τη λύση ώστε ακόμα και οι αυξημένες διαρροές να μην αποτελούν εμπόδιο στις δραστηριότητες. Με τα εσώρουχα Always Discreet, μπορείς να συνεχίζεις τη μέρα σου ως συνήθως, με προστασία που μένει στη θέση της. Είναι υπεραπορροφητικά χάρη στον πυρήνα τριπλής προστασίας, χαρίζουν άμεση στεγνότητα, διαθέτουν διπλά φράγματα LeakGuards που σταματούν τις διαρροές εκεί που συμβαίνουν πιο συχνά ενώ με την τεχνολογία OdourLock, απορροφούν τις οσμές σε δευτερόλεπτα! Παράλληλα, τα εσώρουχα ακράτειας πολλών χρήσεων αγκαλιάζουν απαλά τις καμπύλες του σώματος με περιμετρική εφαρμογή και είναι τόσο διακριτικά που κανείς δεν θα προσέξει ότι φοράς βρακάκια ακράτειας!   

Μία λύση εκεί που τη χρειάζεσαι!

Τα εσώρουχα Always Discreet είναι κατάλληλα και για τη λεγόμενη «ακράτεια υπερπλήρωσης», όταν δηλαδή υπάρχει αδυναμία πλήρους εκκένωσης της κύστης, με αποτέλεσμα την απώλεια ούρων. Μία ματιά στα βασικά χαρακτηριστικάτης θα βοηθήσει στην ακόμα καλύτερη αντιμετώπιση.Η ακράτεια ούρων είναι η ακούσια ροή ούρων, ανεξάρτητα από συνειδητή απόφαση. Είναι πάντα ένα μη φυσιολογικό σύμπτωμα και πρέπει να αξιολογείται από γιατρό, συνήθως ουρολόγο και στην περίπτωση γυναίκας επίσης από γυναικολόγο.

Διαθέσιμα σε 2 μεγέθη!

Σε Medium και Large, μπορείς να επιλέξεις το μέγεθος που σου ταιριάζει, ώστε να νιώθεις άνετα, να έχεις την εφαρμογή που χρειάζεσαι και να συνεχίζεις τη μέρα σου, με τη σιγουριά που σου αξίζει με τα γυναικεία εσώρουχα ακράτειας!

Ανακάλυψε τον δικό σου σύμμαχο Always Discreet για ολοκληρωμένη* προστασία ενάντια στην ακράτεια!

*σχετικά με τις 5 περιοχές προστασίας: αξιόπιστη προστασία από τις διαρροές, άμεση στεγνότητα, μοναδική τεχνολογία εξουδετέρωσης οσμών, διακριτική εφαρμογή και απαλή με το δέρμα.