Άκουσε το σώμα σου


Ευ Ζην
14/03/2019
Όσο πιο καλά φερθείς στο σώμα σου, τόσο καλύτερα θα ανταποκριθεί! Το «ευ ζην» ξεκινά με τις κατάλληλες αποφάσεις!

Το φθινόπωρο είναι εδώ και μας επαναφέρει όλους στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ευκαιρία λοιπόν για οργάνωση, αφιερώνοντας λίγο χρόνο και στον εαυτό σου!

Ξεκίνα από τα απλά

Μην κυνηγάς τις ιδανικές διαστάσεις! Η ευεξία δεν μετριέται με 200 κοιλιακούς και προπονήσεις για πρωταθλητισμό! Είναι όμως μια ωραία «ιδέα» που μπορεί να σε ακολουθεί ακόμα κι όταν εσύ (λόγω υποχρεώσεων) χάνεις τα… βήματά σου!

Περπάτημα. Δεν είναι κουραστικό, είναι αναζωογονητικό. Μέχρι το περίπτερο, κάποια τετράγωνα από το σπίτι, μέχρι τη δουλειά σου ή ως το κοντινότερο σινεμά. Λίγα μέτρα κάθε φορά, λίγα χιλιόμετρα πιο μετά και ο οργανισμός σου σύντομα θα βάλει νέα ταχύτητα! Επίσης, μη δεις τις «δύσκολες» μέρες του μήνα ως εμπόδιο. Σε κάθε δραστηριότητα, έχεις την αξεπέραστη προστασία της Always Platinum Ultra Super Plus! Οπότε, συνεχίζεις!

Η τεχνολογία μαζί σου!

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, όσοι χρησιμοποιούν εφαρμογές για άθληση και ευεξία μέσα από το κινητό ή άλλη συσκευή, είναι εντυπωσιακά… δραστήριοι! Γιατί οι πιο δημοφιλείς από αυτές σε καθοδηγούν καλύτερα, αφορούν εσένα και όχι μια ομάδα που πρέπει να ακολουθήσεις και σε προτρέπουν να ασχοληθείς περισσότερο!

  • Τρέξιμο με προσωπικό προπονητή! Μπορείς να βρεις μία εφαρμογή για τρέξιμο (ακόμα και για αρχάριους!) που θα σου προτείνει πρόγραμμα εξάσκησης και θα μετράει μαζί σου τα μέτρα ή χιλιόμετρα που διανύεις! Και το καλύτερο; Μπορείς να το μοιραστείς με φίλους σου για online σύγκριση επιδόσεων!
  • Το ίδιο μπορείς να κάνεις και για άλλες δραστηριότητες, όπως το να μετράς τα απλά βήματα στη βόλτα ή στη σκάλα όταν την ανεβοκατεβαίνεις! Κάτι σαν ψηφιακός φίλος που προπονείται μαζί σου, όποια στιγμή το θελήσεις! Βολικό και κυρίως πρακτικό!
  • Διατροφή με ένα κλικ! Κατέβασε μία εφαρμογή που σου φτιάχνει το μενού της εβδομάδας/μήνα και ακολούθησε τις οδηγίες για έλεγχο στις θερμίδες ή/και ευφάνταστες συνταγές για… νέα σιλουέτα!
  • Χαλάρωση… αλλιώς! Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν τον ψηφιακό κόσμο για να απολαύσουν λίγη ώρα ηρεμίας! Είτε το βράδυ, όταν όλοι έχουν πέσει για ύπνο είτε το Σαββατοκύριακο, υπάρχουν εφαρμογές για να κατεβάσεις… ρυθμούς ακούγοντας χαλαρή μουσική, μετρώντας τις αναπνοές σου ή ακούγοντας τους ήχους της φύσης που έστω και για λίγο, μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχική σου ηρεμία, μετά από μία κουραστική μέρα ή βδομάδα!

 

… και όνειρα γλυκά!

Κοιμήσου καλά! 6-8 ώρες, χωρίς… διαταραχές! Αν είσαι υπέρ της τεχνολογίας, κατέβασε μία εφαρμογή στο κινητό που υπολογίζει τις κινήσεις σου στον ύπνο και διαθέτει πρόγραμμα που σε ξυπνάει την επιθυμητή ώρα, γλυκά, τρυφερά, αναζωογονητικά! Για να είσαι σίγουρη ότι ακόμα και στις «δύσκολες» νύχτες, τίποτα δεν θα εμποδίσει τον ύπνο σου, έχεις την Always Platinum Ultra Night για αξεπέραστη προστασία όποτε τη χρειάζεσαι!