Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Αίμα πριν την περίοδο και όσα πρέπει να γνωρίζεις

Αίμα πριν την περίοδο και όσα πρέπει να γνωρίζεις

0
Μην αγχώνεσαι αν παρατηρήσεις κηλίδες αίματος πριν την περίοδό σου! Διάβασε παρακάτω τα αίτια!

Ποια είναι η αιτία για το αίμα πριν την περίοδο;

Αν δεις λίγο αίμα στο εσώρουχό σου πριν την περίοδο, μπορεί να μπερδευτείς. Πάρε μια βαθιά ανάσα. Συνήθως δεν είναι σοβαρό, ειδικά αν ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις. Το να γνωρίζεις την αιτία μπορεί να περιορίσει τον πανικό που θα νιώσεις αν δεις αίμα στο εσώρουχό σου χωρίς να το περιμένεις. Εδώ θα σου εξηγήσουμε τις αιτίες και πώς να προετοιμαστείς γι’ αυτό.

 

Αιμορραγία σε σχέση με κηλίδες αίματος – ποια είναι η διαφορά;

Μια μικρή ποσότητα αίματος πριν την περίοδο ονομάζεται κηλίδες αίματος. Έχουν ροζ ή καφετί χρώμα και μπορεί να τις δεις στο χαρτί υγείας όταν σκουπιστείς ή στο εσώρουχό σου. Όσο για την ποσότητα, φαντάσου ότι είναι τόσο ώστε να αφήσει λεκέ σε ένα ανοιχτόχρωμο εσώρουχο αλλά όχι αρκετό για να φορέσεις ταμπόν.

Είναι σημαντικό να ξέρεις τη διαφορά ανάμεσα στις κηλίδες αίματος και στην αιμορραγία. Αν έχεις τόσο αίμα που μουλιάζει το εσώρουχό σου και δεν περιμένεις περίοδο, συμβουλέψου τον γιατρό σου.

 

Οι κηλίδες αίματος πριν την περίοδο είναι φυσιολογικές;

Είναι απόλυτα φυσιολογικές. Μπορεί να τις παρατηρήσεις μέχρι και μία βδομάδα πριν την περίοδο. Αν ξέρεις γιατί συμβαίνει θα νιώθεις πιο χαλαρή και παρακάτω θα βρεις μερικές από τις πιο συνηθισμένες αιτίες.

Το πιο σημαντικό με τις κηλίδες αίματος είναι να παρατηρήσεις τι είναι φυσιολογικό για σένα. Αν κανονικά δεν έχεις καθόλου αίμα πριν την περίοδο, αλλά ξαφνικά αρχίσεις να παρατηρείς ροζ ή καφέ κηλίδες, ίσως είναι καλή ιδέα να συμβουλευτείς τον γιατρό σου.

 

Πώς εξηγούνται οι κηλίδες αίματος;

Μία φορά το μήνα, το επίπεδο των ορμονών στο σώμα πέφτει. Έτσι, το σώμα σου γνωρίζει ότι δεν είσαι έγκυος και δίνει σήμα στην εσωτερική επένδυση της μήτρας σου για να αποβληθεί από το σώμα σου. Μερικές φορές, η επένδυση της μήτρας δεν αποσυντίθεται ομοιόμορφα και αρχίζει να αποβάλλεται λίγο πριν την περίοδο. Αυτή είναι η αιτία για τις ροζ ή καφέ κηλίδες αίματος πριν την περίοδό σου.

 

Μερικοί παράγοντες μπορεί να αυξήσουν την πιθανότητα εμφάνισης κηλίδων αίματος. Για παράδειγμα:

Η περίοδός σου μόλις ξεκίνησε

Μερικά κορίτσια εμφανίζουν κηλίδες αίματος την πρώτη φορά που τους έρχεται περίοδος. Αν η έμμηνος ρύση είναι κάτι καινούριο για το σώμα σου, μπορεί να μην έχει συνηθίσει ακόμα ούτε την περίοδο ούτε τις ορμόνες που συνδέονται με αυτήν. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις ακανόνιστη περίοδο και κηλίδες αίματος πριν την περίοδο για τον επόμενο χρόνο περίπου. Μην ανησυχείς. Με τον καιρό όλα ρυθμίζονται: το σώμα σου θα συνηθίσει σχετικά σύντομα και θα καταλήξει σε έναν πιο αξιόπιστο κύκλο! 

Ωορρηξία

Μερικά κορίτσια και γυναίκες εμφανίζουν κηλίδες αίματος κατά την ωορρηξία, δηλαδή όταν μία από τις ωοθήκες απελευθερώνει ένα ωάριο. Η ωορρηξία συμβαίνει ακριβώς στη μέση του κύκλου σου, συνήθως 14 μέρες μετά την πρώτη μέρα της περιόδου σου. Η αλλαγή στις ορμόνες που συμβαίνει στη διάρκεια της ωορρηξίας μπορεί να προκαλέσει λίγο αίμα πριν την περίοδό σου. Μια ανισορροπία στις ορμόνες που επηρεάζει την ωορρηξία μπορεί επίσης να προκαλέσει λίγο αίμα στη μέση του κύκλου σου. Αν όμως έχεις πολύ αίμα και ανησυχείς, συμβουλέψου τον γιατρό σου.

Άλλες αλλαγές στην ορμονική ισορροπία σου

Παράγοντες όπως το άγχος ή μια αλλαγή στα αντισυλληπτικά χάπια μπορούν  επίσης να αλλάξουν την ορμονική ισορροπία σου και να προκαλέσουν λίγο αίμα πριν την περίοδό σου. Αν και αυτό μπορεί να σε τρομάξει, δεν είναι ανησυχητικό.

Τι μπορώ να κάνω για τις κηλίδες αίματος;

Αν έχεις μόνο κηλίδες αίματος, μην ανησυχείς. Φόρεσε απλώς ένα σερβιετάκι όπως τα Always Dailies. Δεν λειτουργούν όπως οι σερβιέτες, αλλά είναι πιο λεπτά και πολύ πιο εύκαμπτα, οπότε είναι ιδανικά για τις μέρες που είναι υπερβολικό να φορέσεις σερβιέτα αλλά χρειάζεσαι κάποια προστασία. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο λεπτά και εύκαμπτα που σχεδόν ξεχνάς ότι τα φοράς! Επίσης, τα Always Dailies κυκλοφορούν σε διάφορα σχήματα για κάθε είδος εσωρούχου!

0
27494838-6c18-3a03-a716-a3e70953ddc45437164077669757359
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 0.80
Σερβιετάκια Always

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies