5+1 συμβιβασμοί γίνονται παρελθόν


Ευ Ζην
4/10/2018
Η νέα Always Platinum, φέρνει τη λύση για να ζεις την καθημερινότητά σου ελεύθερα!

1) Δεν μπορείς να ικανοποιείς τους πάντες.

Ναι, είναι σίγουρα δύσκολο να αποδεχτείς ότι στο τέλος της ημέρας θα αφήνεις κάποιους ανθρώπους δυσαρεστημένους αλλά είναι εφικτό να ικανοποιείς τους πάντες; Σίγουρα όχι, καθώς αυτό είναι κάτι που θα έφερνε εσένα μονίμως σε δεύτερη μοίρα. Το να προσφέρουμε στους δικούς μας ανθρώπους είναι όμορφο αλλά αυτό δε θα πρέπει ποτέ να μας κάνει να συμβιβάσουμε τα δικά μας θέλω. Άλλωστε, στο τέλος της ημέρας, σίγουρα δε θα έχουμε ικανοποιήσει τους πάντες ενώ θα έχουμε καταπιέσει τον εαυτό μας.

2) Κάνε τις ενδυματολογικές επιλογές που θέλεις!

Όπου και να κοιτάξεις, θα δεις άπειρα άρθρα και ειδικούς που προσπαθούν να σου υποδείξουν τι να φορέσεις, πού και πότε. Το να ενημερώνεσαι δεν είναι κακό αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς πως τα ρούχα σου είναι η προσωπική σου ταυτότητα και αυτό σημαίνει πως αποτελούν τρόπο έκφρασης της μοναδικής σου προσωπικότητας.

3) Μάθε να βάζεις όρια.

Τα όρια, είναι πολύ σημαντικά στις ανθρώπινες σχέσεις. Δεν είναι λίγες όμως οι φορές που συμβιβαζόμαστε με άτομα που τα ξεπερνάνε. Όχι πια. Είναι ουσιαστικό για εμάς να βάζουμε τα όρια που μας αξίζουν. Με αυτό τον τρόπο, η αυτοεκτίμησή μας θα βελτιωθεί ενώ θα λειτουργήσουν θετικά και στις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους.

4) Τόλμησε να αλλάξεις δουλειά!

Κάθε νέα εβδομάδα, ανυπομονείς για το Σαββατοκύριακο; Αισθάνεσαι να μη σε γεμίζει το επαγγελματικό σου αντικείμενο ή να μη σε εκφράζει το περιβάλλον; Η δουλειά σου δεν είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να συμβιβάζεσαι, αλλά κάτι που σε κάνει να νιώθεις δημιουργική. Είναι σημαντικό να θέτεις τους στόχους σου και να τους κυνηγάς γιατί τα όνειρα γίνονται για να πραγματοποιούνται!

5) Οι σχέσεις θέλουν σεβασμό, όχι συμβιβασμό.

Από πολύ νεαρή ηλικία, οι γυναίκες μαθαίνουν πως το μυστικό μιας επιτυχημένης σχέσης είναι οι συμβιβασμοί και πως εκείνες οφείλουν να κάνουν τους περισσότερους. Με το πέρασμα των χρόνων, αντιλαμβανόμαστε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως οι γυναίκες δεν έχουν πια δεύτερο, συγκαταβατικό ρόλο σε μια σχέση αλλά ως ισότιμα μέλη, προβάλλουν δυναμικά τα θέλω τους.

6) Απαλότητα ή προστασία στην περίοδο; Και τα δύο!

Απαλότητα ή προστασία στην περίοδο; Ένα δίλημμα που κρατάει αρκετά χρόνια. Πλέον δεν είσαι υποχρεωμένη να συμβιβάζεσαι με ένα από τα δύο καθώς η νέα Always Platinum έχει τον μαγικό συνδυασμό που χρειάζεται για να γίνει η αγαπημένη σου σερβιέτα. Η καινοτομία της κρύβεται στα 1000 απορροφητικά μαξιλαράκια στα πλαϊνά που σε κάνουν να αισθάνεσαι απίστευτη απαλότητα και αξεπέραστη προστασία!