Σερβιέτες Always Cotton Protection με κάλυμμα από βαμβάκι


Ευ Ζην
10/06/2021

Οι σερβιέτες Always Cotton Protection σχεδιάστηκαν για σένα που θέλεις μία ιδιαίτερη προστασία στην περίοδό σου με φυσικά υλικά και ξεχωριστή απαλότητα, συνδυασμένη με την Always απορροφητικότητα που πάντα εμπιστεύεσαι!

Με κάλυμμα από βαμβάκι

Οι σερβιέτες Always Cotton Protection διαθέτουν υποαλλεργικό κάλυμμα από 100% βαμβάκι, προερχόμενο από βιώσιμες καλλιέργειες, με την πιστοποίηση της Cotton Inc. Η συγκεκριμένη απορροφητική σερβιέτα, είναι δερματολογικά εγκεκριμένη και πιστοποιημένη για την ασφάλεια που θέλεις, χαρίζοντάς σου μία ξεχωριστή απαλότητα, ενώ χάρη στον υπερ-απορροφητικό πυρήνα με τζελ, «κλειδώνει» τα υγρά και εμποδίζει τις διαρροές!

Φυσικά…για σένα!

Με 0% αρώματα και χρωστικές και χωρίς να έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία λεύκανσης με χλώριο, η προστασία στην περίοδό σου επιτυγχάνεται φυσικά!

Επίλεξε το μέγεθός σου

Οι Always Cotton Protection Normal (Μέγεθος 1) σερβιέτες, είναι ιδανικές για γυναίκες με μικρή ροή και μέγεθος εσωρούχου S και M ή με μέτρια ροή με μέγεθος εσωρούχου S.

Αντίστοιχα, επίλεξε τις Always Cotton Protection Long (Μέγεθος 2) σερβιέτες για πιο έντονη ροή ή για μεγαλύτερο μέγεθος εσωρούχου.

Πιστοποιημένες για ασφαλή προστασία!

Οι σερβιέτες Always Cotton Protection είναι πιστοποιημένες από την Skin Health Alliance! Τον διεθνή, ανεξάρτητο οργανισμό που συνεργάζεται με δερματολόγους και επιστήμονες για να εξασφαλίσουν ότι ένα προϊόν είναι ασφαλές για την υγεία της επιδερμίδας.

Από τα πρώτα συμπτώματα περιόδου, προμηθεύσου τις σερβιέτες Always Cotton Protection για μία ξεχωριστή προστασία…φυσικά για σένα!