Πότε μπορώ να χρησιμοποιώ σερβιετάκια


Ευ Ζην
23/07/2021

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ
Κάποιες γυναίκες δεν μπορούν να φύγουν από το σπίτι χωρίς αποσμητικό ή lip gloss. Άλλες νιώθουν το ίδιο για τα σερβιετάκια.

Ας δούμε πότε μπορεί να φανούν χρήσιμα:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: Τα σερβιετάκια Always Dailies, είναι ιδανικά για τις κολπικές εκκρίσεις. Εάν, όμως, αντιμετωπίζεις ελαφριά απώλεια ούρων, επίλεξε τα σερβιετάκια Always Discreet για άμεση απορροφητικότητα και εξουδετέρωση των οσμών. Μπορείς επίσης να βρεις σερβιετάκια ειδικά σχεδιασμένα για διαφορετικούς τύπους εσωρούχων. Κάποια είναι τόσο εξελιγμένα, που μπορούν να προσαρμοστούν στον σωματότυπό σου.

ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ (κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας, εκτός της περιόδου): Αρκετές γυναίκες χρησιμοποιούν σερβιετάκια μόνο στα μέσα του κύκλου, για τις αυξημένες κολπικές εκκρίσεις.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ: Τα σερβιετάκια συχνά προσφέρουν επιπλέον προστασία όταν χρησιμοποιούμε ταμπόν ή όσο περιμένουμε να έρθει η περίοδος.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σερβιετάκια για την ελαφριά αιμορραγία ή την απώλεια ούρων που συχνά εμφανίζoνται μετά τον τοκετό και διαρκούν μερικές εβδομάδες. Αν τα επιλέγεις για αυτόν τον λόγο, προτίμησε σερβιετάκια με μεγαλύτερη προστασία, που θα σε βοηθήσουν να αισθάνεσαι θηλυκή και φρέσκια.