Ο σκοπός μας

Δίπλα στις γυναίκες για να ζουν κάθε μέρα με αυτοπεποίθηση

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε γυναίκα, κάθε ηλικίας, προστασία, σιγουριά και άνεση! Για να ζει τη μέρα της με αυτοπεποίθηση, κάνοντας τις δραστηριότητες που της αρέσουν, χωρίς εμπόδια και συμβιβασμούς!

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Always σχεδιάζει και προσφέρει στις γυναίκες την κατάλληλη προστασία για την περίοδο, απαντώντας στις ανάγκες τους για έξτρα απορροφητικότητα, άνεση και απαλότητα. Με σύμμαχο την εξελιγμένη τεχνολογία, την πολυετή εμπειρία και το απαραίτητο know-how, ξεκίνησε να καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες και στην ακράτεια. Έτσι, δημιουργήθηκε η Always Discreet, μία πλήρης σειρά από σερβιετάκια, σερβιέτες και θηλυκά εσώρουχα, όλα σχεδιασμένα για διακριτική εφαρμογή και ολοκληρωμένη* προστασία!

Η ακράτεια δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Συμβαίνει συχνά και μάλιστα αφορά γυναίκες όλων των ηλικιών, χωρίς να ταυτίζεται με τη μεγαλύτερη ηλικία, όπως πολλοί πιστεύουν! Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να κάνει μία γυναίκα να νιώθει άβολα ή να την εμποδίζει στην καθημερινότητά της, από το πού θα πάει έως το τι θα φορέσει. Πιστεύουμε όμως ότι εδώ υπάρχει λύση, ώστε καμία γυναίκα να μην αναγκάζεται πλέον να περιορίζεται στη ζωή της και να χάνει αυτά που της αρέσουν και αγαπά!

Με αυτόν το σκοπό και με προσεκτικό σχεδιασμό, η Always Discreet απαντά στις συγκεκριμένες ανάγκες, συνδυαστικά: με έναν λεπτό αλλά υπερ-απορροφητικό πυρήνα, με εξουδετέρωση των οσμών και διακριτική εφαρμογή, ώστε από την περιστασιακή έως την αυξημένη διαρροή, κάθε γυναίκα να έχει την προστασία που χρειάζεται, σχεδόν χωρίς να την αισθάνεται!

Η ακράτεια αποτελεί μία ανάγκη, δεν θέλουμε να αποτελεί «εμπόδιο»! Γι’ αυτό δεν θα σταματήσουμε να ενθαρρύνουμε κάθε γυναίκα να βρίσκει τις λύσεις και να συνεχίζει να απολαμβάνει τη ζωή της, όπως της αξίζει!

*σχετικά με τις 5 περιοχές προστασίας: αξιόπιστη προστασία από τις διαρροές, άμεση στεγνότητα, μοναδική τεχνολογία εξουδετέρωσης οσμών, διακριτική εφαρμογή και απαλή με το δέρμα