Η πιο άνετη προστασία είναι απίστευτα διακριτική


Ευ Ζην
18/10/2018

Ήρθε για να αλλάξει όλα όσα ήξερες για την προστασία από την ακράτεια! Η Always Discreet είναι εδώ και μόνο εσύ γνωρίζεις ότι τη φοράς!Επιτέλους, τώρα συνεχίζεις τη μέρα σου, χωρίς περιορισμούς! Η Always Discreet σχεδιάστηκε για να προσφέρει την απορροφητικότητα που χρειάζεσαι ενώ παράλληλα είναι απροσδόκητα λεπτή και διακριτική! Τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στις δραστηριότητές σου γιατί πλέον, έχεις ξανά τον έλεγχο!

Always Discreet Normal Σερβιέτες

Always Discreet Normal Σερβιέτες
Διαθέτουν έναν υπερ-απορροφητικό πυρήνα που «κλειδώνει» την υγρασία και μετατρέπει το υγρό σε τζελ. Είναι επίσης απροσδόκητα λεπτές για τη διακριτικότητα που χρειάζεσαι όλη μέρα!

 


Always Discreet Long
και Long Plus Σερβιέτες

Always Discreet Long και Long Plus Σερβιέτες
Είναι ιδανικές για την προστασία από την ακράτεια μεσαίας έντασης. Έχουν μεγαλύτερο μήκος από τις κανονικές σερβιέτες και σε προστατεύουν από τις συχνές διαρροές, με έξτρα αίσθηση φρεσκάδας!

 

Always Discreet Pants Εσώρουχα μίας χρήσης

Always Discreet Pants Εσώρουχα μίας χρήσης
Σχεδιασμένα για την αυξημένη διαρροή, διαθέτουν έναν πυρήνα άμεσης στεγνότητας που απορροφά τις διαρροές και τις οσμές σε δευτερόλεπτα! Αγκαλιάζουν τις καμπύλες σου και  εφαρμόζουν τέλεια, με τη διακριτικότητα που θέλεις! Είναι διαθέσιμα σε δύο μεγέθη (Medium & Large) και με ψηλό κόψιμο για επιπλέον άνεση!