Η ιστορία της Always που φροντίζει για όλες τις γυναίκες


Ευ Ζην
28/07/2020
Η Always γίνεται συνώνυμο της γυναικείας προστασίας και υγιεινής, αφού μέχρι και σήμερα, είναι δίπλα σε κάθε κορίτσι και γυναίκα!

Αlways: Όταν ένα προϊόν αλλάζει στερεότυπα ετών


1985: Η Always κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά και γρήγορα γίνεται συνώνυμο της γυναικείας προστασίας και υγιεινής.

Οι καινοτομίες διαδέχονται η μία την άλλη. Προστατευτικά φτερά για μεγαλύτερη άνεση και σταθερότητα, πιο απορροφητικοί πυρήνες, ενώ έφτασαν να είναι τόσο λεπτές που σχεδόν δεν τις αισθάνεσαι!

Η Always Platinum, η πιο πρόσφατη εκδοχή, εξασφαλίζει περισσότερη απαλότητα και περισσότερη προστασία χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό της με απαλότερα φτερά, ενώ διαθέτει και έναν υπεραπορροφητικό πυρήνα με 1.000 απορροφητικά μικρο-μαξιλαράκια.  Χάρη στα προστατευτικά πλαϊνά φράγματα και την τεχνολογία εξουδετέρωσης οσμών, προσφέρει προστασία και σιγουριά, ενώ είναι πιστοποιημένη από το Skin Health Alliance (Παγκόσμιος Σύνδεσμος Δερματικής Υγείας) και την Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος.

2014: H Αlways λανσάρει παγκοσμίως την καμπάνια #ΣανΚορίτσι ( #LikeAGirl) με στόχο να καταρρίψει στερεοτυπικές φράσεις που μειώνουν την αυτοπεποίθηση των κοριτσιών στην εφηβεία. Μετά από 680 εκατομμύρια προβολές, εκατομμύρια συζητήσεις και καλύψεις από τα μέσα ενημέρωσης, το 76% των ανθρώπων βλέπουν πλέον την έκφραση «σαν κορίτσι» σαν μια θετική αναφορά, σε σχέση με το προηγούμενο ποσοστό του 19%. Αυτή είναι η δύναμη μιας μεγάλης μάρκας σαν την Always…και δεν σταματάμε εκεί. Τα προγράμματα ενίσχυσης των κοριτσιών ανά τον κόσμο συνεχίζονται ανελλιπώς. Στην Ελλάδα, η Always μαζί με την «Ένωση Μαζί Για Το Παιδί» στηρίζουν τα κορίτσια που χάνουν το σχολείο τους, επειδή δεν έχουν πρόσβαση σε προϊόντα περιόδου. Μέχρι σήμερα έχουν διανεμηθεί προϊόντα περιόδου σε περισσότερες από 6 πόλεις της Ελλάδας, καλύπτοντας τις ανάγκες της σχολικής χρονιάς για περισσότερα από 10 χιλιάδες κορίτσια.