Γιατί τα προϊόντα περιόδου
δεν είναι κατάλληλα για την ακράτεια;

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε μία σημαντική απορία και να εξηγήσουμε γιατί μία ειδική σερβιέτα για την ακράτεια είναι η σωστή προστασία.

Κάποιες γυναίκες που αντιμετωπίζουν ακράτεια, χρησιμοποιούν προϊόντα για την περίοδο, χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτή δεν είναι η προστασία που χρειάζονται! Θέλουμε λοιπόν να το αλλάξουμε αυτό, μέσα από τη σωστή ενημέρωση.

Mε λίγα λόγια:

Πρόκειται για 2 είδη σερβιέτας που διαφέρουν τεχνολογικά μεταξύ τους, καθώς καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Πιο απλά, η ακράτεια αφορά υγρά και οσμές διαφορετικής μορφής σε σχέση με την περίοδο, καθώς το αίμα έχει διαφορετική σύσταση, ενώ συνήθως η ροή της περιόδου είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με την ποσότητα ούρων στην ακράτεια.

Πιο συγκεκριμένα:

Η Always Discreet και ο ειδικός της σχεδιασμός αντιμετωπίζει τις ανάγκες στην ακράτεια με τρόπους που μία σερβιέτα για την περίοδο, δεν μπορεί! Ποια είναι τα στοιχεία που διαφέρουν;

Σερβιέτα Περιόδου vs Σερβιέτα Ακράτειας
διπλά φράγματα LeakGuards

Τα διπλά φράγματα LeakGuards

σερβιέτες Always Discreet διαθέτουν τα διπλά προστατευτικά φράγματα LeakGuards που εμποδίζουν τις διαρροές εκεί που συμβαίνουν περισσότερο: στο πλάι!

rapiddry odorlock

Εξουδετέρωση των οσμών

Χάρη στην τεχνολογία OdourLock, εγκλωβίζουν και εξουδετερώνουν τις συγκεκριμένες οσμές της ακράτειας που σχετίζονται με τα ούρα, σε δευτερόλεπτα. Ας δούμε πιο αναλυτικά πώς λειτουργεί: είναι μια αποκλειστική τεχνολογία που εξουδετερώνει τις οσμές, αντί απλά να τις καλύπτει. Ουσιαστικά διαθέτει ξεχωριστούς μηχανισμούς που συνεργάζονται για να προσφέρουν εξουδετέρωση και φρεσκάδα. Έχουν ελαφρύ και διακριτικό άρωμα που προέρχεται από την ξεχωριστή τεχνολογία OdourLock και βοηθά στη διατήρηση της φρεσκάδας.

Liquid-to-Gel

Λεπτός & απορροφητικός πυρήνας

Ο ειδικά σχεδιασμένος και υπερ-απορροφητικός πυρήνας DualLock μετατρέπει τα υγρά της ακράτειας σε τζελ και τα εγκλωβίζει, για άμεση στεγνότητα.

Εκτός από τις σερβιέτες, υπάρχουν και τα ειδικά σερβιετάκια

Σχεδιασμένα για τις περιορισμένες διαρροές, με λίγες σταγόνες, τα σερβιετάκια Always Discreet καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες, επίσης με διαφορετικό τρόπο από τα σερβιετάκια για την περίοδο. Ας δούμε πού διαφέρουν: περιέχουν απορροφητικό υλικό τζελ (Absorbent Gel Material, AGM) που έχει δημιουργηθεί κυρίως για τον εγκλωβισμό των ούρων, καθώς τα ούρα είναι πιο λεπτόρρευστα από τα υγρά της περιόδου. Χαρακτηριστικά, να αναφέρουμε ότι αυτός ο τύπος τζελ χρησιμοποιείται και σε κάποιες βρεφικές πάνες Pampers, για να διευκολύνει τη διανομή υγρών σε όλο το μήκος του πυρήνα και τον εγκλωβισμό τους μακριά από την επιφάνεια.

Τώρα που γνωρίζεις ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα διαφορετικά προϊόντα, μπορείς να δοκιμάσεις τις λύσεις της Always Discreet που ταιριάζουν στις ανάγκες σου, για να αντιμετωπίσεις την ακράτεια με σιγουριά και διακριτικότητα, στον ιδανικό συνδυασμό!